Delfinasi jucausi de iulie-august (91)
Raspunsuri - Pagina 7
puiutz_mic spune:
Rody, am incercat si cu sosete subtiri, tot plange.
Ce va invidiez pentru vremea superba!
puiutz_mic spune:
Acum am scos captuseala din pantof si i-am masurat-o pe piciorul gol. Este exact cat lungimea piciorului gol, deci clar ca ii sunt mici pantofii (incaltat cu sosete).. Deci am dat 90 lei degeaba! Oare de ce nu i-am luat 23?
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Acum am scos captuseala din pantof si i-am masurat-o pe piciorul gol. Este exact cat lungimea piciorului gol, deci clar ca ii sunt mici pantofii (incaltat cu sosete).. Deci am dat 90 lei degeaba! Oare de ce nu i-am luat 23? Elena, mama lui Raducu cel nazdravan 12.08.2010 Am implinit 2 ANI !!! |
dar schimba-i mai la real spune-le ca nu ai putut incalta copilul cum trebuie
bumblebee spune:
Hello!
La noi prima zi de gradi a fost un succes total! Multumesc bunului Dumnezeu ca a fost atat de bine! Nici nu ne-a bagat in seama la dus, a mancat, a dormit, niciun accident(nr.1 sau 2), singurele smiorcaieli au fost inainte sa ajungem cam cu 30 de min, dupa ce a ramas singur cu educatoarea si ingrijitoarea, cand nici nu a plans, doar intreba de noi. Mai toti parintii si-au luat copiii devreme azi. Dar noi i-am tot povestit ca va dormi acolo, ca va papa, ca va sta ca la buni, pana ne intoarcem de la munca, asa ca am zis ca nu are rost sa il luam inainte, cu atat mai mult cu cat sotul a fost pe acolo sa traga cu ochiul si am mai si sunat.
Stiu ca asta nu inseamna ca asa va fi si de acum incolo, dar, la cate fatuci triste si planse am vazut azi dimineata, nici in cele mai dulce vise nu speram sa stea asa de frumos. Si desi este cel mai mic, nu pare, e cat ceilalti copii si e tare descurcaret, cam posesv... dar sper sa se invete aici sa imparta.
Asadar, sunt f incantata pt moment.
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Stiu ca asta nu inseamna ca asa va fi si de acum incolo, dar, la cate fatuci triste si planse am vazut azi dimineata, nici in cele mai dulce vise nu speram sa stea asa de frumos. Si desi este cel mai mic, nu pare, e cat ceilalti copii si e tare descurcaret, cam posesv... dar sper sa se invete aici sa imparta. Asadar, sunt f incantata pt moment. |
ma bucur tare mult ca macar pe partea asta esti multumita si ca a fost usor cel putin in prima zi! cat despre a invata sa imparta la gradi , hihi. intr-o saptamana la gradinita asta a invatat Isa ce n-a invatat cu noi in 2 ani si nici la cealalta in 4 luni: sa scuipe, sa muste, sa arunce mancare pe jos, sa ceara sa-i dau eu cu lingura, sa-i tin paharul/sticla cu apa, sa molfaie la suzeta... numai bucurii! acuma ma gandeam ca nu e chiar nimic pozitiv de mentionat
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui bumblebee Hello! La noi prima zi de gradi a fost un succes total! Multumesc bunului Dumnezeu ca a fost atat de bine! Nici nu ne-a bagat in seama la dus, a mancat, a dormit, niciun accident(nr.1 sau 2), singurele smiorcaieli au fost inainte sa ajungem cam cu 30 de min, dupa ce a ramas singur cu educatoarea si ingrijitoarea, cand nici nu a plans, doar intreba de noi. Mai toti parintii si-au luat copiii devreme azi. Dar noi i-am tot povestit ca va dormi acolo, ca va papa, ca va sta ca la buni, pana ne intoarcem de la munca, asa ca am zis ca nu are rost sa il luam inainte, cu atat mai mult cu cat sotul a fost pe acolo sa traga cu ochiul si am mai si sunat. Stiu ca asta nu inseamna ca asa va fi si de acum incolo, dar, la cate fatuci triste si planse am vazut azi dimineata, nici in cele mai dulce vise nu speram sa stea asa de frumos. Si desi este cel mai mic, nu pare, e cat ceilalti copii si e tare descurcaret, cam posesv... dar sper sa se invete aici sa imparta. Asadar, sunt f incantata pt moment. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Bravo, Victor! Sa o tii tot asa! Alina, cred ca te simti mult mai usurata stiind ca puiul e fericit la gradi! Sper ca incet-incet sa revina bucuria si in celelalte directii din viata voastra!
puiutz_mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
dar schimba-i mai la real spune-le ca nu ai putut incalta copilul cum trebuie ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
Simo, dar nu mai am bonul fiscal
Alice_Elena spune:
Neata duamnelor cafea?
Ma bucur ca aud un ton mai optimist in postarile voastre, sper sa fie din ce in ce mai bine pt toate. Sa fie pace in lume :)))
Va pup si va urez o zi frumoasa
paula_m spune:
Neata
Alice, aia cu pace in lume, imi suna a concurs de Miss!! Ai ceva regrete?
Alina, ce ma bucur ca lui Victor ii place la gradi...esti si tu mai linistita. Aseara am iesit cu o mamica de baiat de 4 ani si imi povestea cum ieri la gradi efectiv Luca era intins pe jos si o tinea de glezna urland "Mami nu pleca , nu ma lasa aici!!" si a fost un an la gradi, deci nu e bobocel...Vai de capul meu...cred ca tb sa ma interesez de sistemul de homeschooling, daca o fi si la noi in Ro.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
Poze petrecere 2 ani
palomina spune:
Hola, fetelor
Alice, merci de cafea, eu incerc sa limitez portia ca intru in fibrilatii de la o vreme...
Antonito deja nu mai face scandal cand il las la gradi, ideea e ca nu trebuie sa ne luam ramas bun. ii zic -du te cu teacher la copii- o ia de mana si dus a fost Cand il iau e foarte vesel dar cand intram in casa e gramada pe mine, nici la toaleta nu ma pot duce fara el , i se pune pata din orice, i se nazare sa iasa pe balcon, sa manance cine stie ce, sare in pat , ce sa mai- ca la nebuni. La 22 sunt epuizata de-a dreptul
Noi avem 15.500 si 89-90 cm si 24-25 la pantof. I-am luat si eu pantofi de la Melania, doar ca m am grabit sa-i iau de la leonardo unde i am gasit cu 120. Initial i-am luat 24 dar cand am ajuns acasa si am scos talonetul (noroc cu sotul ca eu habar n aveam ca se poate scoate) ne-am dat seama ca sunt ficsi si intr-o luna trebuie sa luam altii. Asa ca i-am schimbat cu 25 si vad ca merge f bine cu ei.
Am avut si proasta inspiratie sa ma duc sa-i cumpar haine de toamna fix sambata, inainte de inceperea scolii, era o harababura la rafturi... cu chiu cu vai am gasit cate ceva
Cam asta despre noi.... eu sunt ok cu sarcina, sper sa fiu in continuare asa
Va pupam
mami de Antonito din 18 august 2010 si 13+