Delfinasi jucausi de iulie-august (91)
Raspunsuri - Pagina 6
ooana spune:
Hello
va dau o cafea mare ca mie imi e tare tare somn
imi umbla mie mintea la un concediu, cateva zile prin Austria, poate Praga...numai bien cand am verificat vremea, vad ca vin ploile de luna viitoare asa ca am renuntat
acum astept zapada sa mergem la munte
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Cris, ma bucur ca mai scri despre voi! Spor la magazin si pup pt tine si vladi Oana, nu am auzit. Pai si nu veniti si voi cu el? E la bucuresti sau unde? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
se desfasoara in Bucuresti, sunt inscrise cateva corporatii, sigur va fi foarte fain... Marius merge cu echipa ...isi face de cap
am putea veni si noi, dar e complicat - o zi de concediu - masina e inca in service - si atata drum...
ooana spune:
Puiutz majoritatea pantofilor de la Melania au un talonet detasabil...asa vezi cel mai bine daca e marimea buna, scoti talonetul si pui piciorusul direct pe el
Cris2010 spune:
Puiut, de ce nu-i returnezi la Real daca sunt noi. Eu asa am facut daca am avut vreo problema. Te duci la info clienti, cu produsul, bonul si spui care e problema (mai ales ca n-ai putut proba ambele ghetute). Sunt obligati sa-ti returneze banii.
Mamica Nataliei, 22+
lalala13 spune:
bafta scolareilor si prichindeilor la cresa/gradi!!
puiutz eu ii iau mai mare. se spune ca la copii trebuie luat cu un deget mai mare tocmai ca le creste repede piciorului. plus ca iarna trebuie sa tinem cont si de ciorapi grosi.
in alta ordine de idei,Sebi e mucios de cresa. totusi duce pe picioare, nu a facut febra. sper nici sa nu faca. daca sambata vroia a copii.la cresa..azi a fusgit la el in patut si ma chema sa ne alintam. nu vroia la copii pe drum tot ne zicea il luna si in stele , iar cand am coborat din masina a zbughit-o in curtea cresei la topogane. da-i explica-i ca intai trebuie sa papa. nu si nu. hai mamai la vedem porumbeii, broastele testoase..pestii( au acolo de toate) si uite asa..a urcat cu greu scarile. iar inauntru ne-am nimerit vreo 3 baietei iar unul dintre ei i-a facut cu mana . si cat timp pregateam eu bagajele ete ca dispare sebi...s-a dus singur offf sa vedem dupa amiaza ce ne zic doamnele, dar aveam mari emotii ca eram dupa primul weekend.
lalala13 spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Puiut, de ce nu-i returnezi la Real daca sunt noi. Eu asa am facut daca am avut vreo problema. Te duci la info clienti, cu produsul, bonul si spui care e problema (mai ales ca n-ai putut proba ambele ghetute). Sunt obligati sa-ti returneze banii. Mamica Nataliei, 22+ |
asa-i!
Cris2010 spune:
Multumesc mamici pt felicitarile de . Probabil o va chema Anna, daca nu ne razgandim intre timp.
Eu am fost tare balonata w/e asta, dar nu ma mir ca am mancat struguri non-stop. Si din pacate observ ca toate fructele si legumele crude ma baloneaza teribil. Mi-e greu si nu as vrea sa renunt la ele.
A luat cineva carbune natural in sarcina? Pe net am citit ba ca se poate lua, ba ca nu se poate.
Mamica Nataliei, 22+
puiutz_mic spune:
Fete dragi, multumesc de sfaturi! I-am masurat pantoful cu talpa piciorului si are aproape 1 cm in plus pantoful. Deci nu ar trebui sa fie scurti. De taloneta detasabila nu stiam. O sa ma uit acum.
Mie mi-e teama ca il strang din cauza ca are el piciorusul inca pufos. Cu perechea cealalta (de la Hokido) nu avem probleme.
Nu mai pot returna pentru ca din greseala am aruncat bonul
Lalala sanatate lui Sebi! Uite ca incet-incet se acomodeaza dragul de el!
Cris2010 dupa ce scrie pe cutie, nu ar trebui sa dauneze in sarcina carbunele medicinal. Nu provoaca spasme intestinale (cum fac laxativele), fiind un antidiareic si absorbant al substantelor nocive din intestine. Plus ca mai are si vit. din grupul B (eu vorbesc de Carbovita). Dar ca sa fii sigura, intreaba-l pe ginecologul tau.
baby78 spune:
Succes tuturor scolareilor!!!!!Sa aveti un an usor si plin de FB-uri
Laura eu te-am vazut intr-o dimineata dar erai langa masina gata de plecare si nu am avut cum sa te strig....Pe mandra ta am vazut-o la cresa ..e o smechera si le "tine la respect" pe doamnele educatoare...Daca ea nu vrea ceva ...apoi clar nu se face...:)) E o dulce. Noi suntem la grupa mijlocie
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
Dar nu simti prin pantof unde ii sunt degetele? Sau daca ii pui talpa piciorusului pe talpa pantofului ti se pare mic? Poate nu il deranjeaza ca ii sunt mici, poat eil deranjeaza ca sunt noi si nu ii plac |
si eu verific unde e varful degetelelor, dar poate il strang pe lateral... puiutz, cu sosetute subtiri ai incercat? Isa e mai lata la picior, cand ii probez papuceii o las sa umble prin magazin pe jos. problema e ca abia ii mai dau jos, papucii sunt pasiunea ei
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana imi umbla mie mintea la un concediu, cateva zile prin Austria, poate Praga...numai bien cand am verificat vremea, vad ca vin ploile de luna viitoare asa ca am renuntat |
la noi e vremea perfecta de plaja, la ora asta is 30º, dimineata la 7 erau 22º... ieri n-a fost nici vant, numai bine de baie in mare . nici nu ma pot gandi ca vine toamna cand e asa de bine , ploile peste vreo luna daca, DACA vor aparea timid
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012