Delfinasi jucausi de iulie-august (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'neata, mamici!

Mult succes puiutilor in noul an scolar! Mai ales debutantilor, acomodare usoara!

Denisa, cum e Mateo? Sper ca mai bine.

Si eu ma minunez ce inaltuti sunt delfinasii vostri.

O zi buna va doresc!

P.S. Mamici, va asteptam cu impresii de la prima zi de scoala.

Mamica Nataliei, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carla e la gradi,Mateo acasa.Acum nu a mai varsat,diaree inca nu. Ajung si eu imediat sa vad. Noaptea a trecut cu bine,dimineata saracul era rupt de foame,a papat orez cu lapte de soia.
MERCI Paula,Cris!

Crispro bafta cu magazinul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Multumim criss la fel si voua, noi am inceput si scoala si cresa astazi, am emoti mai mult pt Matei,plangeau aproape toti acolo, nici nu stiu daca el a plans au inchis usa si am plecat ne ducem la 12.30
Cand sa asezat in banca Andrei se uita pe carti sa vedem daca o sa o tina tot asa

Un an scolar bun va urez la toti care sunteti la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna fetelor!
Succes tuturor scolareilor, in special celor debutanti, Elise, Antonia si Andrei!
M-am intalnit la scoala cu Cristina(Serban), l-a inscris pe Razvan la scoala unde merge Radu.
Baby, la ce grupa e Tudor la cresa? Nu ne-am intalnit deloc, dar noi venim mai devreme, inainte de 8.
Sigur noi suntem cei mai pitici, doar 84 cm, 10.500kg. si 20 la piciorus.Deja ma ingrijorez.

Palomina, Mycya, felicitari pt. bebeii din burtici! Ce multe mamici curajoase, dar si delfinasii sunt cumintei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Sa aibe un an cat mai bun micutii care incep astazi cresa/scoala/gradi!

Iulia imi spunea intr-o zi ca "Ana mege la scoala, la balet, Elisa mege la gadinita si Iulia unde?" Draga de ea, s-a mai acomodat cu ideea ca ea sta acasa cu bunica, cu tati. De dimineat chiar imi parea bucuroasa ca ramane acasa cu adultii si se rasfata. In alte zile insa ar cam vrea si ea sa plece de acasa dimineata.

Tanti, emotii duble, ce intersant

Puiutz, cred ca si Iulia face parte din gasca celor mai delicati. Nu cred ca sare de kg iar la inatime daca a ajuns la de cm e mare minune.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fetelor!

Acesta e mesaj inceput ieri:

Paula, pai eu ce sa mai zic de Radu al meu...cu 85-86 cm inaltime si 11.3 kg (cantarit dimineata pe nemancate). Si la picior 21. Si de o luna de cand l-am cantarit nu a luat decat vreo 60 gr in greutate desi mananca destul de bine...cred eu, fata de cum manca acum cateva luni, acum chiar se bucura cand vede ca pun mancarea pe masa. Si mananca tot. Uneori mai cu mofturi ca nu are rabdare sa stea la masa, dar pana la urma papa tot. Cred ca o sa mergem sa mai facem ceva investigatii

Legat de pantofi: pana la urma se pare ca totusi una din perechile cumparate (de la Melania, marimea 22), il strang. L-am incaltat azi prin casa cu ei si dupa ce a mers un pic a inceput sa planga si sa arate la picioare. Daca are cineva nevoie de o pereche de pantofi pentru baietei, marimea 22, cu sireturi (o sa pun si o poza), nou-nouti, va rog sa ne spuneti. Platesc eu transportul pana la destinatie si fac si reducere 20 lei (eu am dat pe ei 89.90 lei, la Real).

Mergi la inceput

Bafta la scolareii noi si veterani si celor mici acomodare usoara la cresa si imbolnaviri cat mai putine!

Otilia nu afiseaza mesajul tau cate kg si cati cm are Iulia . Dar te cred pe cuvant ca e la piticuti. Lasa ca astia mai firavi cica sunt firi artistice. Si daca mai sunt si Lei, succesul e aproape sigur! (mi-a spus mie o tanti care se ocupa cu zodiile ).

Lauri_ca, citeam zilele trecute pe net, pe un grafic de crestere, ca la 2 ani copilul are intre 10.5-15.5 kg si intre 79-92 cm. Ai nostri sunt la limita inferioara. Asta poate sau nu sa insemne ca au o problema. Ar putea fi si un deficit de hormoni de crestere. Sau s-ar putea sa nu fie nimic. In cazul nostru sigur l-a tinut in loc diareea cronica, poate s-a lasat cu malabsorbtie, de asta ziceam ca as mai relua investigatiile. In schimb la voi stiu ca problema a fost lipsa poftei de mancare. Probabil asta trebuie investigata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Vreau si eu sa urez un an scolar cat mai bun si mai usor tuturor scolareilor nostri si puiutilor de la cresa si de la gradi!! Noi mai asteptam pana in nov.

Elena, tu cand i-ai luat papuceii lui Raducu? De aceea tb sa fac calcule elaborate, ca nu mai vreau sa dau bani pe papuci pe care sa ii poarte 1 luna

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Paula i-am luat acum cateva zile. La Real am probat doar pe dreptul (stangul avea clipsul de siguranta si nu putea fi probat), acolo nu a plans Radu, dar cand i-a purtat mai mult un pic prin casa l-au strans

Nu ne pricepem deloc la cumparat incaltaminte pentru el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Paula i-am luat acum cateva zile. La Real am probat doar pe dreptul (stangul avea clipsul de siguranta si nu putea fi probat), acolo nu a plans Radu, dar cand i-a purtat mai mult un pic prin casa l-au strans

Nu ne pricepem deloc la cumparat incaltaminte pentru el

Elena, mama lui Raducu cel nazdravan
12.08.2010

Am implinit 2 ANI !!!

Dar nu simti prin pantof unde ii sunt degetele? Sau daca ii pui talpa piciorusului pe talpa pantofului ti se pare mic? Poate nu il deranjeaza ca ii sunt mici, poat eil deranjeaza ca sunt noi si nu ii plac

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput