Delfinasi jucausi de iulie-august (91)
Raspunsuri - Pagina 8
adrianaBuc spune:
ma bag si io: Rebeca are 89 cm si 11,6kg; tocmai i-am cumparat ghetute de toamna nr 23.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Acum am scos captuseala din pantof si i-am masurat-o pe piciorul gol. Este exact cat lungimea piciorului gol, deci clar ca ii sunt mici pantofii (incaltat cu sosete).. Deci am dat 90 lei degeaba! Oare de ce nu i-am luat 23? Elena, mama lui Raducu cel nazdravan 12.08.2010 Am implinit 2 ANI !!! |
dar acum sti pe viitor cum sa cumperi pantofi, cu ceva tot te-ai ales din experienta asta
e drept ca nu trebuia sa te coste 90 de lei, dar sigur gasesti sa ii vinzi cu 70
Bumblebee bravo! sa o tineti tot asa la gradi!
bamboletta spune:
Salutare,
Nu am mai apucat sa intru ieri pe Dc...succes si realizari celor ce au inceput scoala si acomodare usoara delfinasilor care merg la cresa/gradi.
Ieri am am stat doar 1 ora jumate la scoala si Antonia mai vroia sa stea...doar atat mami? astazi au stat de la 8-12 si i-a placut deja si-a facut prietene..au desenat.
David a fost si el prezent...umbla printre banci si le lua copiilor bomboanele
Bumblebee- ma bucur ca ati inceput bine gradi...sigur o sa-i placa in continuare...asa a fost si cu Antonia nu a plans la gradinita...va pup
Puiutz- poti incerca sa vinzi pantofiorii pe tocmai . ro sau pe forum aici la vanzari.
Am pus copii la somn...ma duc langa ei...poate dorm si eu putin...
va pup
ochidut spune:
Un an nou bun pentru toti scalareii, mai ales pentru incepatori acomodare rapida!!!
Si pup si toti delfinasii incepatori de gradi si cresa
Bumblee ma bucur ca a fost bine la gradi, sa dea Dzeu tot asa sa fie
Alice, ai fost mortala peace
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Neata! O cafea doriti?
Va las un cantecel de www.youtube.com/watch?v=GjWY3OJ3G1A&list=UURAVm-Ql_juRP9UlZKm0a1A&index=1&feature=plcp" target="_blank">inviorare , pt cine stie melcul suparat, probabil se intelege ceva. Pt cine nu stie, nu se intelege nimic :)
Denisa, cum e Mateo?
Hai ca mai intru, ca iedutzul intoarce casa cu susul in jos.
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Va las un cantecel de www.youtube.com/watch?v=GjWY3OJ3G1A&list=UURAVm-Ql_juRP9UlZKm0a1A&index=1&feature=plcp" target="_blank">inviorare , pt cine stie melcul suparat, probabil se intelege ceva. Pt cine nu stie, nu se intelege nimic :) Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Bravoooo! Si ce frumos gesticuleaza
carla_2008 spune:
Cris merci de intrebare, Mateo continua sa aiba scaun foarte moale,cu regim cu tot si cu siropele,remedii,probiotice. Adevarul ca trebuie sa ii iasa in orice moment 4 masele,ca ii sunt tare umflate gingiile si se si vad colturi pe sub gingie. Febra nu are deci nu stiu ce poate fi. Inca il tin acasa,Carla e la gradi.
Cum te descurci cu magazinul?