Delfinasi jucausi de iulie-august (91)
Raspunsuri - Pagina 15
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Si la noi e circ de cateva zile cu gradi,de cand se trezesc pana plecam,adica o ora,urla intruuuuuuuna amandoi,numai eu sa ii imbrcamsa ii schimb,sa le dau siropele,sa ii tin in brate etc.....la taica-sau deloc....nici la pipi nu pot merge,si trebuie sa ma imbrac si eu ca sa putem pleca. in masina tac,si apoi cand ajungem la gradi iar mai urla 10min dupa acre uita de noi.....ca ii vad pe camere,se joaca linistiti si papa. Mai dar in ora aia,simt ca o iau razna,urla si urla,dar pana cand????....... Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 |
noi am intrat in perioada cu "tatiiiiii" il calareste, il striga, nu il lasa sa respire nici un moment
Denisa ati mai mers la FTK pana la urma?
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
Bravo Bea si Vlad!!!Nu mai zis de picii DEnisei:)
Nicole,hai ca trece usor, erau la GR Alexandrescu copii de 3 lunite operati de diverse asa ca trebuie sa fie bine.
Noi sntem cupuroi in gat, cu gentamicina injectabil,zinat ...ma urc pe pereti..sper sa treaca repede.Va pup cu drag
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 30+ cu
paula_m spune:
Salut!!!
Am vazut-o si eu pe frumoasa Bea...Vai, ce seamana cu Elise!! Si vad ca are rabdare sa se joace cu puzzle...
Eu am de lucru mult, mult...cand tb sa muncesc, la inceputul lunii stateam pe Fb...
Ce frig s-a facut afara Vreau vara inapoi cu 30 de grade. Tb sa incep sa caut caciulite, sunt 10 grade afara.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
Poze petrecere 2 ani
coteasca spune:
am vazut-o si noi pe bea cea scumpa si pe vladut cel blonziu! tudor incepuse sa chitaie de bucurie cand i-a vazut si sa vb cu ei, era tare hazliu
eu am pus o supa de cocosel la foc, vreau sa o fac cu galuste, si sper sa pape si tudor sa nu-mi faca figuri asa cum numai el stie
va poop mamici si va doresc un week frumos si relaxant!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
baby78 spune:
pe Bea cea dulce si care are rabdare sa faca puzzel....Crissy si pentru tine o mare imbratisare si un pup dulce....Esti o mama minunata si rezultatele se vad.
si pe blondutul Vladut
racusor2010 spune:
Doamne Crissy ce minune de fetita ai sa iti traiasca comorile!
fug ca striga puiul, revin
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
noi am intrat in perioada cu "tatiiiiii" il calareste, il striga, nu il lasa sa respire nici un moment Denisa ati mai mers la FTK pana la urma? Matei 08.07.2010 Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme. Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Ii inscriu din ianuarie,de la 2 ani jumate incepe ciclul urmator dupa signing.
ilinca79 spune:
Dragelor,
Mi-a fost tare dor de voi. Am adormit prichindelul si m-am pus sa va citesc pe indelete, ca n-am mai facut asta demult. Ce delfinasi frumosi am vazut Ce-mi place de Vladut cum canta si danseaza iar Bea e asa o frumoasa si vad ca progreseaza tare bine cu vorbitul. Abia astept MI3 sa vad delfinasii in actiune
Imi pare rau ca sunt si bolnaviori, pupam pe David, Mateo si Tudor sa se faca bine repede.
Histamina sper ca ati trecut cu bine peste operatie. Pup strumful!
Vad ca va chinuiti cu gradinitele si cresele, of, bietii copilasi ce greu trebuie sa le fie sa se acomodeze. Eu dupa ce m-am zbatut din vara sa rezerv loc la cresa, am renuntat sa-l mai duc. Oricum voiam numai la program scurt. Pana la urma va sta cu bona pana la 3 ani si apoi direct la gradi. Se intelege tare bine cu ea si am zis ca nu-l mai bulversez cu alte schimbari. Inca sufera saracul dupa mine, plange dimineata cand plec, iar dupa ce vin acasa e permanent lipit de mine. Numai mami sa il imbrace, mami sa-i dea papa desi stie manca si singur...nici baie nu vrea sa faca fara sa intru cu el in cada Asa ca suntem lipiti ca siamezii pana la culcare, cand de cele mai multe ori adorm cu el
Si Victor a facut progrese mari, nu-mi vine sa cred cum a crescut, vorbeste chiar bine, ne da tot felul de replici de ramanem cu gura cascata. Dar e si super "inpatacanat" (incapatanat) cum nu-i place ceva cum e pe jos dand din maini si din picioare si urland de mama focului. Si toate crizele sfarsesc doar prin luat in brate si calmat, altfel e in stare sa urle pana nu mai poate. Sper sa se mai calmeze cand creste.
Si am si o veste surpriza: vin sa ingros randul gravidutelor
Rodi te pup tare, tare, sper sa vina in curand vremuri mai bune pentru voi!
Va pup pe toate si s-aveti un week-end minunat!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)