Delfinasi jucausi de iulie-august (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Si la noi e circ de cateva zile cu gradi,de cand se trezesc pana plecam,adica o ora,urla intruuuuuuuna amandoi,numai eu sa ii imbrcamsa ii schimb,sa le dau siropele,sa ii tin in brate etc.....la taica-sau deloc....nici la pipi nu pot merge,si trebuie sa ma imbrac si eu ca sa putem pleca. in masina tac,si apoi cand ajungem la gradi iar mai urla 10min dupa acre uita de noi.....ca ii vad pe camere,se joaca linistiti si papa. Mai dar in ora aia,simt ca o iau razna,urla si urla,dar pana cand????.......

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

noi am intrat in perioada cu "tatiiiiii" il calareste, il striga, nu il lasa sa respire nici un moment

Denisa ati mai mers la FTK pana la urma?

Ii inscriu din ianuarie,de la 2 ani jumate incepe ciclul urmator dupa signing.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

eu ma gandeam la Explorers 1,9 ani - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ilincaaaaa te pup sa ai o sarcina usoara! Felicitari!
Musai sa ne vedem cu prima ocazie cand venim la Cluj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

ILINCA FELICITARI SI SARCINA USOARA!!!!

Mergi la inceput

Oana nu stiu de ce inclin spre TOTS,nu am vazut ora demonstrativa,doar asa feeling am Insa ma voi consulta cu instructorii,sa-mi spuna si ei o parere,avand in vedere ca ii cunosc deja pe pici de la cursurile de signing.
Am o prietena mamica care si-a dus deja copilul de aproape 2 ani acolo si mi-a spus ca daca la inceput nu era tare incantata de ce activitati desfasoara si ce rezultate va avea copilul,acum dupa ani e tare multumita si probabil va continua si va face toate ciclurile.Eu ma bazez pe parerea ei. Tipa e jurist ,avocat,renumit pe zona,iar copilul ei e un mic geniu ,fara exagerari! Are 5 ani acum si daca il auzi vorbind ramai mut sa vezi cate te intreaba,ce iti explica,ce probleme isi pune el in viata. Bine, copilul avea potential,nu spun ca de la FTk e asa,nicidecum,dar l-a ajutat foarte mult oricum. Cand il inscrii pe Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am fost si eu la ftk cu mara. Curul fe signing mi s-a parut o porcarie. Adica, de ce sa merg cu copilul sa il invat niste semne cand oricum fiecare copil isi dezvolta propriul limbaj.. Nu stiu, pe mine nu m-au convins. M-au plictisit. Si daca m-am plictisit eu, om mare, ce pretentii as avea de la un copil mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Va las un cantecel de www.youtube.com/watch?v=GjWY3OJ3G1A&list=UURAVm-Ql_juRP9UlZKm0a1A&index=1&feature=plcp" target="_blank">inviorare , pt cine stie melcul suparat, probabil se intelege ceva. Pt cine nu stie, nu se intelege nimic :)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Aoleu mami dar ce artist ai tu acolo, si ce corect pronunta cuvintele si, mai ales, ce memorie buna are! Bravooo, pupici multi multi.
Al meu copil deabia daca zice maxim 10 cuvinte. Nu-i bai ca ii vine si lui randul acus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Facem noi "cinste" cu cantecelul, atat cat ne www.youtube.com/watch?v=X6A8HJVH3g8" target="_blank">pricepem

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Daaaa, o adevarata domnisoara. Ce m-am distrat cu barabulaBravooo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Dragelor,

Si am si o veste surpriza: vin sa ingros randul gravidutelor

Rodi te pup tare, tare, sper sa vina in curand vremuri mai bune pentru voi!

Va pup pe toate si s-aveti un week-end minunat!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Bravooo, felicitari, Doamne ajuta. Ma bucur tare mult. Mai fetelor imi faceti pofta cu gravidenia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Ilinca- felicitari sarcina usoara si bebe sanatos !

David e mai bine...de ieri dim nu a mai facut febra...nu i-am dat antibioticul continuam doar cu crema deja e mult mai bine bubita....in schimb acum e Antonia cu febra azi imi tot zicea ca o doare capul si acum seara a inceput febra...nici bine nu a venit frigul si a inceput distractia cu virusii offf

Mami de Paulica- ce mai faceti...bine sanatosi ? cand ne vedem toate mamicile din Iasi ?

Vrem sa ne luam aspirator nou...ne tenteaza unul cu spalare/filtrare prin apa...are cineva e bun ?

n buna delfinariu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Am fost si eu la ftk cu mara. Curul fe signing mi s-a parut o porcarie. Adica, de ce sa merg cu copilul sa il invat niste semne cand oricum fiecare copil isi dezvolta propriul limbaj.. Nu stiu, pe mine nu m-au convins. M-au plictisit. Si daca m-am plictisit eu, om mare, ce pretentii as avea de la un copil mic

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Alice , eu am mai scris ca i-am dus la 2 ore de signing,bine 3 cu cea gratuita,pt ca la fel mi se parea fara sens,la 1 an si 4luni cand Mateo deja spunea cuvinte,sa invete semne. Adica invers cum spun ei,cica invata semnele ca sa invete mai repede sa vorbeasca etc....
Si le-am spus decizia mea,nu aveau ce sa comenteze si atunci nu mi-au mai cerut nici un leu pt sedintele respective

Daaar cursurile ulterioare,Explorers,Tots,Core,deja pretind altceva.Se axeaza pe creativitate,comunicare,engleza chiar, tratarea tracului,deprinderea increderii in sine etc....Oricum merg iar la o ora gratuita sa vad despre ce e vorba si decid apoi.

Mergi la inceput