Delfinasi jucausi de iulie-august (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Facem noi "cinste" cu cantecelul, atat cat ne www.youtube.com/watch?v=X6A8HJVH3g8" target="_blank">pricepem

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

e o frumoasa Bea!
la birou nu pot da drumul la sonor dar cand ajung acasa ma uit din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Nepotul meu a fost operat sapt trecuta la grigore alexandrescu de polipi, de urgenta, la fel nu mai putea respira.dimineata l-a operat la 8 si al 12 la pranz era acasa. 2 mil la anestezista dar la doctorita nu mai stiu cat a dat..tot 2 sau 3 milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Azi cand o clateam pe cap pe mara am vazut ca i-a iesit ditamai coltul din maseaua din dreapta sus. Habar n-am cand

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

si ce? te plangi?! azi noapte sebi s-a trezit si imi arata plangand maseaua ca il doare..si eu care am crezut ca i-au iesit toate.bafta ca a trecut cu calgel si a adormit pana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nu nu ma plang. Am scris aici a sa ramana scris sa tin minte ce si cum :))
Nu ma plang deloc de mara (cu dintii), ma rog sa fie si radu la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Crissy,wow! Pai ce vad eu acolo e super! Bravo si ce voce ai. Pai daca ma auziti pe mine cantand :)) cred ca d-aia adorm copiii mei repede cand le cant, ca sa nu ma mai auda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alice esti mortala!!!!!!

Mergi la inceput

Si la noi e circ de cateva zile cu gradi,de cand se trezesc pana plecam,adica o ora,urla intruuuuuuuna amandoi,numai eu sa ii imbrcamsa ii schimb,sa le dau siropele,sa ii tin in brate etc.....la taica-sau deloc....nici la pipi nu pot merge,si trebuie sa ma imbrac si eu ca sa putem pleca. in masina tac,si apoi cand ajungem la gradi iar mai urla 10min dupa acre uita de noi.....ca ii vad pe camere,se joaca linistiti si papa. Mai dar in ora aia,simt ca o iau razna,urla si urla,dar pana cand????.......

Mergi la inceput

Bravo Bea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Si la noi e circ de cateva zile cu gradi,de cand se trezesc pana plecam,adica o ora,urla intruuuuuuuna amandoi,numai eu sa ii imbrcamsa ii schimb,sa le dau siropele,sa ii tin in brate etc.....la taica-sau deloc....nici la pipi nu pot merge,si trebuie sa ma imbrac si eu ca sa putem pleca. in masina tac,si apoi cand ajungem la gradi iar mai urla 10min dupa acre uita de noi.....ca ii vad pe camere,se joaca linistiti si papa. Mai dar in ora aia,simt ca o iau razna,urla si urla,dar pana cand????.......

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

asa face si tudor, urla cat il tine gura cand se trez sa mearga la cresa, offf mi-e atat de mila de ei ca tre sa-i trezim dimineata, cel putin azi mi-a fost o mila de el, ca mai si ploua, era asa de zgribulit saracutul, dar ce sa facem, mergem inainte...

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

eu nu am putut s-o vad pe scumpa Bea ca nu am youtube si facebook la serv, dar ma uit cand ajung acasa, oricum stiu ca e o dulce chiar si fara sa o vad pe youtube
ludmila, sanatate, nu stiu ce sa zic cu sangerarile alea, sa nu fie pe baza hormonala...mai cere o parere si la alt medic
histamina, cum sunteti??? cum e sebi??? asteptam vesti

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput