Delfinasi jucausi de iulie-august (91)
Raspunsuri - Pagina 13
puiutz_mic spune:
Ochidut ce mi-ar place putina hoinareala numai cu fetele!!! Mi-ar aminti de scoala, de facultate, ce-mi lipsesc vremurile acelea... dar cel putin deocamdata nu am cum, nu am cu cine sa-l las pe Radu, numai cu tati e exclus. Nu ar mai putea munci deloc... Ca sa nu mai zic ca nu s-ar descurca cu papica.
bamboletta spune:
Histamina-stiu ca e greu dar o sa fie mult mai bine dupa operatie... succes maine... stumful
bumblebee spune:
Bon soir!
Histamina, operatia va trece usor si bine pentru puiut! Va imbratisam cu drag si ne vom gandi la voi!
Am vazut si eu ce scumpi sunt Bea si Vladut!
De cate ori zic ca-l filmez pe Vic.. nici poze cu el nu prea mai am..
Vic de ieri se trezeste, plange cand il imbrac, uuurla cand ajunge la gradi, dar ne da drumul la manuta, se duce la educatoare in brate si in cateva minute isi revine complet. DAR, nu doarme la pranz decat 15 minute. Mai incercam vreo 2 saptamani, daca nu o sa doarma mai mult de 30 de min, la pranz il ducem la soacra-mea, vedem poate de vreo bona, mai part-time..
Ma doare sufletul si plec plangand la munca, dar asta dupa ce nu ma mai vede.. Dar totusi e bine si pt cat e de mic e chiar f ok acomodarea lui si nu prea iti dai seama ca e mai mic pana nu deschide gura.
A invatat la gradi ULSUL DOAMNE (Ursul doarme) si canta toata ziulica, azi a invatat Mec mec cotobe (melc melc codobelc) si le mai schimba. Luni mi-a numarat pana la 10, dup-aia: Uncipe, doicipe, doicipe, doicipe, dogeci.
ludmila_p85 spune:
Buna seara fetelor! Nustiu daca va mai amintiti de noi (Ludmila,mami lui Vladut)! Noi sintem bine,doar ca nu avem timp deloc pentru net. Avem o alimentara si totodata sint si vinzatoare pentru inceput ca sa vedem ce si cum merge, deci deloc timp liber!!!!!!! Acuma am o problema si apelez la voi,cine ma poate ajuta? Deja a 2-a luna sint in aceiasi situatie: dupa 5-6 zile de ciclu normal, imi apare o alta sangerare care dureaza cam 5 zile.Am fost si la ginecolg mi-a dat tratament dar nici un efect,pina la urma nustiu ce am. Imi vin in minte cele mai sumbre ginduri. Va pup dulce si sa stiti ca nu am uitat de voi
PS: Vlad e argint viu,nu sta un minut fara sa faca vreo trasnaie
Alice_Elena spune:
Azi cand o clateam pe cap pe mara am vazut ca i-a iesit ditamai coltul din maseaua din dreapta sus. Habar n-am cand
crissy77 spune:
ludmila, sanatate! Nu stiu ce ar putea fi. Fa-ti investigatii, o ecografie, un pap.
histamina, cum sunteti? Nefiind o operatie propriu-zisa, sa taie si sa curga sange, ma gandesc ca nu ai motive sa te ingrijorezi in legatura cu anemia.
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! Cafeaua e gata, hai serviti! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Lipseste cantecelul/poezia, ca sa fie servirea a-la-carte
crissy77 spune:
Facem noi "cinste" cu cantecelul, atat cat ne www.youtube.com/watch?v=X6A8HJVH3g8" target="_blank">pricepem