Delfinasi jucausi de iulie-august (91)
Raspunsuri - Pagina 11
bamboletta spune:
Neata vin si eu la
Inca nu i-am dat antibioticul...mai astept pana diseara...dar cred ca nu scapam de el...aseara la 21 i-am dat Nurofen avea 38,5 iar la 3 dim avea 39 poate si mai mult ca nu prea a stat sa-i iau temperatura i-am pus jumatate de novocalmin...acum iar mi se pare cald...alte bubite nu am mai aparut...
Senty_mary-nu prea am mai fost in parcul cu caluti...am fost la cel din spate de la posta...dar cred ca e tot una la cati copii vin
Crissy- ce scumpa e
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! O cafea doriti? Va las un cantecel de www.youtube.com/watch?v=GjWY3OJ3G1A&list=UURAVm-Ql_juRP9UlZKm0a1A&index=1&feature=plcp" target="_blank">inviorare , pt cine stie melcul suparat, probabil se intelege ceva. Pt cine nu stie, nu se intelege nimic :) Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
eu nu stiu melcul suparat dar tot mi-a placut
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui ooana voi va dati seama ca la MI4 delfinasii vor vorbi intre ei si se vor juca impreuna Matei 08.07.2010 Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme. Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
pai treb sa stabilim cand va fi MI4. In primavara?
apropo de iesiri, eu vreau sa planific 2 city break, dar la anul incolo. sper prima saptamana din octombrie sa am timp si sa ma hotarasc la destinatii, ca vreau sa iau bilete ieftine de la Blue Air (am vazut si cu 69 de lei). FARA COPII!
1 city break, cu sotul si 1 city break cu mama si rice prietene mai vor sa vina. ce ziceti gagici, vrea vreuna din voi sa scape de sot si copil?
ochidut spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Ieri a nascut una dintre cumnate. O sa fie al treielea finut al meu. Eu caut de zor sa le iau un carucior. M-am zapacit cu atatea modele de carucioare. Coteasca,toata lumea zice ca seamana cu sotul. El a fost blond cand era mic. Oricum, deja incepe sa i se inchida parul la culoare. Mai ales ca am tuns-o si i-am taiat perisorul foarte blond de anul trecut. Mamica Nataliei, 22+ |
Sa-ti traiasca. Ce nasica darnica esti!! M-am rusinat ca si eu am 3 finuti, ba chiar 4 (1 e dinainte de casatorie) dar nu i-am luat niciunuia asa cadou
Si la noi zice toata lumea ca Larisa seamana perfect cu tati, dar asta datorita ochilor.
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena :)) cris, seamana cu taica-su, ca ai mei. Cu taica-su adevarat Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
da da
histamina spune:
strumf are polipi.cred ca saptamana viitoare il operam.trebuie sa refacem analizele la institutul de hematologie,ca e anemic.
am emotii f mari.plange si imi arata nasucul ca nu poate respira.
carla_2008 spune:
Am vazut un Vladut tare vorbaret si scump!!!dar ce bine vorbeste.
si am mai vazut o fetita ce s-a facut tare mare si scumpa,BEA!
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
pai treb sa stabilim cand va fi MI4. In primavara? apropo de iesiri, eu vreau sa planific 2 city break, dar la anul incolo. sper prima saptamana din octombrie sa am timp si sa ma hotarasc la destinatii, ca vreau sa iau bilete ieftine de la Blue Air (am vazut si cu 69 de lei). FARA COPII! 1 city break, cu sotul si 1 city break cu mama si rice prietene mai vor sa vina. ce ziceti gagici, vrea vreuna din voi sa scape de sot si copil? Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
nu ne intreba de 2 ori!
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui histamina strumf are polipi.cred ca saptamana viitoare il operam.trebuie sa refacem analizele la institutul de hematologie,ca e anemic. am emotii f mari.plange si imi arata nasucul ca nu poate respira. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
o dragul de el!Multa sanatate Nico!
crispro spune:
Tu fete dragi, v-am zis cat de mult va iubesc??? pe fiecare, fiecare in parte??? sunteti asa niste mamici de faine, ca mor de dragul vostru! (citesc mesaje de acum un an, sa mi le copiez intr-un word, sa le am amintire, de asta ma apuca nostalgiile )
Sa-l ajutam pe Alex