Delfinasi jucausi de iulie-august (91)
Raspunsuri - Pagina 10
Alice_Elena spune:
Ce-s alea bube dulci? Sanatate la pui
Elena, te/ai facut expert in caca moale :)))
Edit: gata m-am lamurit ce e cu bubele alea. Cica sunt cauzate de obicei de un steptococ sau stafilococ. Copiii intre 3 si 6 ani sunt predispusi pt ca au sistemul imunitar inca nedezvoltat. Dr care scrisese articolul zicea ca se recomanda antibiotic oral doar in cazurile grave (cand sunt extinse pe mai multe zone ale corpului)
puiutz_mic spune:
Bambo of, sanatate la pici! Nici nu stiam ca mai exista boala asta...
Alice pai sa stii ca da
senty_mary spune:
Buna dimineata de la Iasi!
Va servesc cu o simpla sau cu lapte si un corn.
revin....
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Am fost la pediatra...a facut si dupa amiaza febra 38,2...diagnostic impetigo(bube dulci) cand am auzit parca mi-a dat cu ceva in cap...de unde sa ia bube dulci? mi-a zis ca e f contagios si se pot extinde f repede...ne-a dat unguent fucidin,siropel pt febra si antibiotic...dar sunt in dubii nu stiu daca sa il dau antibioticul...deocamdata am dat cu unguent...imi e asa ciuda daca nici noi nu mai avem grija la igiena... |
Roxi sa stii ca am mai auzit cazuri de bube dulci la copii in zona noastra. cica s-ar lua din parcul ala cu leagane si caluti unde mergem noi aproape in fiecare zi .
crissy77 spune:
puiutz,carla,noi nu am facut nimic deosebit ca nu am gasit gastroenterolog care sa ne recomande altceva in afara de debridat. La Bea era problema ca nu digera, acum s-a reglat cu consistenta, chiar are tendinta de constipare. Inca gasesc bucati nedigerate. Eu i-am redus consumul de alimente care contin mult amidon (cartof, banana, orez, morcov fiert).
Dintre toate interzisele, cel mai tare ii place www.youtube.com/watch?v=Lc2jNRl_shQ" target="_blank">BABABUA.
coteasca spune:
neatza mamici! va servesc cu o cafeluta calda si aromata!
am vazut pozele de la intanirea din kiseleff, foarte frumoase,ma bucur ca ati reusit sa va vedeti. noi nu am ajuns ca tudor inca mai avea muci si batea vantul, statea sa ploua si m-am gandit sa nu-l scot afara sa-l intoarca raceala si sa mai stea inca o sapt acasa, sau sa dea la alti copii microbul sa se chinuie mamicile asa cum m-am chinuit si eu o sapt!
luni, tudor a mers la cresa, bineinteles ca si acum are muci, a dormit acolo, acum nu stiu cat, a papat, la fel nu stiu cat, ideea e ca s-a mai acomodat si nu mai urla cand il lasam acolo!il luam pe la 16.00. se joaca cu copiii, are o prietena, maria de care ne povesteste mereu, sper doar sa nu se mai imbolnaveasca. I-am luat Septilin, dar nu-i place delooooc, se stramba ingrozitor.
Aseara, mi-a vomat cu ditai jetul, a scos tot ce a mancat, de cand l-am luat de la cresa se plangea de burta, sper sa nu faca vre-o enterocolitaca ma duc in lume!
Crissteo, voi ce mai faceti??? cum mai sunteti cu bubitele???
Mycya, felicitari pt burtica, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!
Bambo, sanatate
Adriana, sa stii ca nici tudor nu face la olita decat foarte rar si atunci doar pipi, eu nu-mi bat capul cu asta, asa ca stai si tu relax, important e sa fie copilul sanatos, restul le facem pe rand
crispro, dar ce vorbaret e vladut, e tare scump
am vazut si pozele cu SN, e atat de scumpa, Cris dar nu seamana deloc cu voi, oare cu cine ai facut-o?
hai ca m-am intins ca placinta, va puup
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
Multa sanatate la bolnaviori!
Eu ma pregatesc iar sa plec azi la tara.
Ieri a nascut una dintre cumnate. O sa fie al treielea finut al meu. Eu caut de zor sa le iau un carucior. M-am zapacit cu atatea modele de carucioare.
Coteasca,toata lumea zice ca seamana cu sotul. El a fost blond cand era mic. Oricum, deja incepe sa i se inchida parul la culoare. Mai ales ca am tuns-o si i-am taiat perisorul foarte blond de anul trecut.
Va doresc de pe acum un w/e placut si linistit!
Mamica Nataliei, 22+
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui crissy77 Dintre toate interzisele, cel mai tare ii place www.youtube.com/watch?v=Lc2jNRl_shQ" target="_blank">BABABUA. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
inainte sa vad filmuletul am crezut ca 'bababua' inseamna banana.
Si Vladut e un simpatic. Nu sta locului o clipa!
Mamica Nataliei, 22+
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena :)) cris, seamana cu taica-su, ca ai mei. Cu taica-su adevarat Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Mamica Nataliei, 22+