Buburuze de mart-apr2013(5)!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mara-i sa fie bb cuminte si sa stea acolo frumos . Un pic mai multa odihna pt tine si o sa fiti bine.

Emilia te inteleg si ganduri bune sa treceti cu bine de toata perioada si sa plece stresu'.

Maine avem intalnirea cu bebelina sa vedem cum mai stam si sa ne confirme ca suntem fustitza roz , asta pt tati care spera sa ii cresca intre timp .

Pup si sarcini usoare la toate va doresc.

Dana 15+ cu bb
mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna burtici!
Am revenit si eu ! Camm greu dupa nunta,dar asta este ce sa-i facem. Si la mine a fost super obositor, dar frumos. Foarte frumoasa a fost nunta si mireasa super frumoasa, adica sora mea. Cu o noapte inainte am dormit doar doua ore si alea cu pitica mea care se fataia intr-una si apoi 24 de ore n-am dormit si tot pe tocuri de 15 am fost.
Dar a fost foarte frumos si Miriam a fost de nota 10 fiind cuminte si vesela.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
12 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Mara stai cuminte, pentru bebe se merita orice.
Babykiss ma bucur de vestile bune.
Referitor la zmeur eu am baut ceai de la sfarsitul trimestrului 2 pana la nastere si zic ca m-a ajutat. Am avut o nastere de 4 ore jumatate fara nici o interventie de nici un fel nici medicamentoasa, sau altfel.Totul a decurs de la sine si am eliminat foarte usor placenta. Se zice de zmeur ca tonifica muschii uterului si ca astfel face nasterea mai scurta, ajuta foarte mult si la eliminarea placentei, lohiilor etc.
La mine a functionat.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
12 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mi-au iesit si rezultatele testului pt anticoagulantul lupic. A iesit negativ; din cate inteleg asta inseamna ca nu e sindrom antifosfolipidic, nu?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

A, si mi-a iesit bine si rezistenta la proteina C activata. Mai sunt in lucru analizepe pt Factor II

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Buna la toate burticile,cam greu si pentru mine sa ma mobilizez saptamana asta.Nu stiu cum am reusit,dar m-am ales cu o infectie urinara de toata frumusetea care nu prea ma lasa sa dorm noaptea si sunt cam zombie la lucru.
Ma bucur pentru toate vestile bune de la voi,saptamana viitoare facem si noi DT-ul,momentan suntem la stadiul de analize de prim trimestru :)
Pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Didi, pentru intrebari legate de mutatii iti pot recomanda sa vorbesti cu MeAlex.
Scrie-i PM si te va ajuta cu siguranta, stie multe despre mutatii si despre sindromul antifosfolipidic.
E bine daca n-ai lupus sau sindrom antifosfolipidic dar asta nu inseamna ca n-ai mutatii de trombofilie. Eu in afara de MTHFR dublu heterozigot n-aveam inainte sa raman insarcinata nici o alta problema legata de lupus, anticardiolipinici, antifosfolipidici, proteina C sau S... etc. Acum proteinele C si S sufera modificari dar nu prea grave inca.

11+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Arianna multa sanatate si sa ai mare grija ca infectia sa fie tratata complet
Eu sunt in concediu medical se pare ca o sa mi-l prelungeasca si saptamana viitoare asa ca mare efort nu fac doar voi duce si aduce baiatul de la gradi si nici nu merg mult, in rest cu treaba prin casa nu ma obosesc chiar ca la servici. Luni astept rezultatul la secretie vaginala si nu stiu ce culturi ca oricum eram bulversata si nu mai stiu ce vb Dr cu mine.
Va pup pe toate

de Robert Andrei(18.05.2009) si 13+
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Buna seara burtici!
Iata ca am ajuns si la saptamana 16 ! Dupa 3 zile de scoala Allegra s-a declarat incantata de dna invatatoare si de atmosfera in general. Totul e bine pe acest front! Bebe nu prea a fsot activ zilele astea dar cei drept nici nu prea am avut cand sa ma linistesc fiindca a trebui sa finisam curatenia din dormitor - mai mult tati- si sa-i organizam camera Allei -mai mult mami- asa ca seara pe la 00.00 noaptea cand ajungeam in pat picam precum bobocii. De maine merg iarasi la serviciu iar in weekend avem nunta la Braila. Sper sa ma tina balamalele. Abia astept ziua de 28.09 cand o sa merg la triplu test. Poate aflam cu certitudine ce o sa avem!

16+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Casandra

de Robert Andrei(18.05.2009) si 13+
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput