Aspirante optimiste > 20 ani (807)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laima spune:

Cafea nu refuz niciodata desi in ultimul timp cum ma trezesc cum trec la treburi si cafeaua de dimineata isi gaseste locul abia la pranz-ish
Alex, multumim!
Ana, interesant cu vestea la bunici...eu inca nu le-am zis ca incercam. Dar reactii similare am primit cand le-am zis ca ne casatorim..."treaba voastra"
De atunci insa ne tot bat la cap de nepoti - in ultimul timp mai discret. Le-am zis mereu ca nu e momentul,etc. pentru a evita orice discutii. Nu ma vad discutand cu nimeni in afara de sot despre analize, teste, dezamagiri, mai ales ca in jurul nostru toate cuplurile i-au avut cand "au vrut" fara drame, la unii s-au nascut "tocmai" la 20 zile fata de data pe care si-o doreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LolaD spune:

Buna dimi fetelor,

Am ramas surprinsa sa citesc aici despre uleiul de catina ca ingroasa endometrul, vara asta am baut sirop de catina cu apa plata la greu, cumparat de mama de la munte, facut de tarani, deci natural. Acum am de coacaze care stiu ca e si ala f bun ptr ovare si chisturi.
Ramayana succes mult iti doresc, sa se prinda bebe, Doamne Ajuta. Hai ca pana va invat mai dureaza ceva. Emilia, e bine ca e totusi o sarcina usoara, bebe e bine mersi si fara greturi si alte cele. V-am pupat
Laima, la fel gandesc si eu, pentru unele femei care isi doresc cu ardoare, e un lucru delicat si deloc usor sa ramana iar altele ii si nasc in ce zodie doresc, bravo lor...asta e, trebuie sa avem rabdare
http://lt2m.lilypie.com/ICoap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragi aspirici!
Am reusit sa ma desprind si eu de sot si sa-l trimit, cu greu , la munca.
Am avut o noapte lunga, lunga si romantica. Astazi se implinesc 15 ani de cand ne-am cunoscut. Pe atunci eram in prima zi de scoala, el cls a XII-a si eu a XI-a, licee diferite dar prieteni comuni
Astazi eu am avut si ceva trb iar cand m-am intors aks intrand sa fac un dus am observat ca am mucus cat aveam in 4-5 luni la un loc si elastic foarte. Deci sunt ok. Chiar daca sunt Z8 eu am inceput sa visez, chiar daca am zis ca pana la primavara NU!
Va pup si sa aveti un sf de sapt minunat cu spor la

Mergi la inceput

Am ramas in urma cu asa ca mai fac o si ma apuc de recuperat

Mergi la inceput

Lola bun venit si sedere cat mai scurta aici la aspirante!

Mergi la inceput

Mimi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionescu.isa

Salutari din frumoasa Grecie fetele!!! Bun venit noilor aspirante. Scriu pe fuga, ca am promis sotului ca nu ma apropii de tehnologie , da nu ma pot abtine sa nu intru la voi sa vad ce mai este... ca nebunii... Am sa intru iar dupa ce ne intoarcem. Pana atunci puneti-va pe treaba:))vreau sa va vad pe cat mai multe cu burta la gura. V-am pupat!

Doamne Ajuta sa ve intoarceti 3!

Mergi la inceput

Cred ca ar trebui sa incepem cu galeria pt gaby si rama
Pt inceput: HAi samburel asaza-te unde trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LolaD spune:

Multumesc de primire ankcta, vin si eu la galerie, doamne ajuta sa auzim curand de teste pozitive aici ca abia astept sa chefuiesc pentru voi

http://lt2m.lilypie.com/ICoap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Ankcta, multumesc, esti o draguta!!!
Gaby, pe unde umbli? mai da-ne cate o veste ceva...cum mai stai cu foliculii?
eu de dimineata am mai bagat una mica asa de siguranta cu sotulica...dar nu stiu daca de la clomifen sau nu...desertul sahara e pe acolo pe jos...

urez si eu bun venit fetelor noi si sa nu stati mult pe aici

sa va mai zic una si va las: ii zic sotului:"tre sa-mi bag o vopsea in par"...el: "nu bagi tu nimic, mai astepti 2 saptamani si mai vedem noi"...deja aduce in discutii masina combi, ca ne trebuie loc pt carut, etc...offf, sper sa nu isi faca si el sperante prea mari ca nu vreau sa il vad si pe el trist si dezamagit...eu ma abtin cat pot si nu ma exteriorizez, tocmai sa nu-i dau apa la moara...dar e, cum s-ar zice "grele"...

Mergi la inceput