Aspirante optimiste > 20 ani (807)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ana, o femeie cu ovare polichistice poate ramane insarcinata fara tratament daca ovuleaza. Eu fara tratament nu ovulam, dar exista cazuri si cazuri. Am auzit ca greutatea bebelui depinde de genetica dar si de ce vitamine a luat mama, daca a fumat sau nu...

10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

BUNA FETE,
RAMAYANA iti doresc sa iasa cu ochisori peste 2 saptamani
LOLAD bun venit si sedere cat mai scurta.
Despre mine sa va povestesc, Miercuri z 8 am fost la monitorizare fara stimulare, aveam 1 fol dominant pe stangul de 17.7 mm si altii mai mici, iar endometru de 5.38. Asta inseamna ovulatie precoce?
Azi, z 11 am fost la a2 a eco din monitorisare si foliculul a mai crescut, a ajuns la 20.68mm , iar endometru de 6.09mm.
Nu stiu ce sa fac, sa ma duc si luni la a 3 a eco, pana atunci ar tb sa se rupa foliculul, nu? endometru asta cred eu ca e prea mic.
De fiecare data mi-a dat si diferite masuratori ale uterului si ovarelor dar nu stiu daca e de bine sau nu.
Daca foliculii cei mici nu se retrag pana intr o anumita zi a cm inseamna ca am ovare micropolichistice? eco de azi mi-a facut o alta dr, dr meu nu vine sambata, si mi-a zis ca am ovare micropolichistice. dr meu nu mi-a zis niciodata asta.
scuze ca m-am lungit atat, am asa o teama ca merg pe drumul asta si nu stiu traseul. Dam bani si tot nu aflam mai nimic.

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Ankcta la multi ani!

tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Miha, nu stiu ce sa zic, nu cred ca e precoce, adica azi esti ziua 11 si foliculul era inca acolo, iar endometrul mai are timp sa mai creasca pana ar ajunge sa se implanteze ceva...iar ovarele micropolichistice sunt si pt mine o nebuloasa...eu cred ca e normal sa fie mai multi foliculi mici, dar probabil depinde de cat de multi sunt...si eu la eco am vazut la mine mai multi foliculi mici, dar nu a zis doc ca ar fi vreo problema, atata timp cat e unul dominant care creste suficient...imi dau si eu cu parerea, dar nu mi-e nici mie clar ce si cum

Ankcta, e ziua ta si nu dai de baut nimic aici? ne lasi asa pe sec?La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Anka, La multi ani!!! sa mai traiti inca 150 impreuna, fericiti!

Multumesc pt urari, dar la mine nu mai este cazul. Joi am facut o eco si aveam un folicul de 14mm, dar era bizar, dupa spusele dr. Cand mi-au venit analizele progesterolul era deja marit, ca fiind in faza luteana. Am ma facut joi o injectie, apoi vineri am repetat procesul si aparent, foliculul incepuse sa se faca chist, iar celelalte micute erau si mai mici. Asa ca gata, am terminat si pe luna asta. Cel mai damatic e ca dupa 12 injectii, am ajuns tot acolo de unde am plecat.

Mergi la inceput

Cred ca nu se pune asa usor diagnosticul de ovare polichistice, dintr o ecografie. Am citit acum pe net ca raportul lh/fsh >1 din z3 da semne de ovare polichistice. La mine raporul asta este de 0.44.
Stiam de la voi ca vinul este bun pt endometru, noi bem must de cateva zile, oare este si el bun la ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

ooo Gaby, imi pare tare rau!!!! dr ce zice? ce urmeaza acum?

Ankcta, cred ca am incurcat un pic borcanele, am crezut ca e ziua ta, acum mi-am dat seama ca e vorba de aniversarea in doi...

ma duc sa imi fac un ceai ca parca incep sa tusesc...ceai de tei cu un strop de sirop de soc...un deliciu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

gaby imi pare rau! urmeaza FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Nu stiu ce urmeaza, oricum nu depinde de mine, probabil ca Fiv, probabil o alta inseminare... Asteptam sa se discute dosarul la sedinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

gaby pai mai ai dreptu la IA?cate ai?

Mergi la inceput