Aspirante optimiste > 20 ani (807)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Cred ca multora dintre noi ni se intampla sa fim mult mai sensibile decat ne stiam in anumite momente.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da mimi probabil asa e.
Kmy tu ce faci pe unde umbli ca nu ne mai vizitezi?
Sunt multe fete care intra rar sau deloc, ce se intampla?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna

Miha bine ai facut ca nu ai scris ca sigur le faceam pofta la gravidute si nu era ok, mi-am adus aminte sa editez dar nu mai eram pe langa calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Da, cred ca e neplacut cu greturi dar uneori ma gandesc ca as prefera sa stau cu capul in buda de rau dar sa stiu ca bebe creste decat sa nu simt nimic si sa ma tot duc la ecografii.
In alta ordine de idei azi am facut ecografie ca s-a intors medicul meu din concediu si am fost sa-i zic de mutatii si de tratamentul pe care il iau si sa-l pozeze pe bebe sa-i pun soacrei poza in felicitare ca maine o sa afle.
Mamei ii spun in seara asta, am facut comanda de un tort pe care sa scrie Felicitari, veti fi bunici! ca altfel nu stiu cum sa le zic.
Abia astept sa imi povestit si voi ce va povestesc eu voua acum. Capul sus, pieptul inainte si optimism. Va fi bine!

10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.isa spune:

Salutari din frumoasa Grecie fetele!!! Bun venit noilor aspirante. Scriu pe fuga, ca am promis sotului ca nu ma apropii de tehnologie , da nu ma pot abtine sa nu intru la voi sa vad ce mai este... ca nebunii... Am sa intru iar dupa ce ne intoarcem. Pana atunci puneti-va pe treaba:))vreau sa va vad pe cat mai multe cu burta la gura. V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna ziua

emi,ce frumos!

rama,mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna seara fetelor! Am tot vrut sa scriu pentru fetele noi cum se activeaza mesajele private, intreba Alina acum ceva timp cum se face. Laima, si tu iti poti activa.

Intri la Contul meu, apoi Profil personal apoi apesi Mesaje private si bifezi Activeaza mesajele private.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Da' zi-ne Mihaela ce ai gatit k nu ne faci pofta,asa mai mult ne faci curioase!
Doamne si la mine ce trag copiii...parca am magnet,cred k simt cand cineva ii rasfata,le vorbesc....dupa mine intra in coafor si o fetitza din bloc:"Lasa-ma buni ca vreau sa vad daca este Ana".Si la tara cand merg la al meu sot sunt niste nepoate mai mici,vin fuga la mine sa le iau in brate si striga:"Anaaaa" Cum sa nu te topesti dupa ei?
emilia ma bucur ca nu ti-e rau,speram sa fie bine sarcina pana la termen.
Eu cand i-am zis mamei:"O sa aveti un nepotel/nepotica!" ea mi-a zis:"Ete na!"(credea ca glumesc) si apoi i-am zis:"Da,fata(asa vb noi) sunt gravida" si ea:"A,da?Sa fie sanatos!" de soacra ce sa mai zic,nu mi s-a parut ca s-ar fii bucurat prea tare,cum as fii vrut eu,dar din partea ei nu ma astept la nimic bun
Am si eu 2 nelamuriri: 1)O femeie cu ovare polichistice poate ramane insarcinata fara tratament?
2)pt mine>daca parintii au avut greutate mare la nastere e posibil ca si copilul sa fie mare?Am auzit ca asa este
Va pup pe toate,asa de molipsire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

weekend frumos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna dimineata fete
vine cineva la ? eu m-am trezit foarte devreme si nu am mai putut nicicum dormi...
ieri, la cateva ore dupa inseminare am avut o mica sangerare, foarte mica, care s-a oprit de tot...banuiesc ca e normal...luna asta nu am deloc deloc mucus cervical...asta presupun ca o fi de la clomifen...offf, mult mai dau cu presupusul si ma consum aici...
legat de copii lipiciosi, e clar ca simt cand cineva ii place...eu lucrez intr-un cabinet de recuperare mixt, pt adulti si copii...aia micii se uita cu ochi mari daca le zambesti sau le spui doua cuvinte...un baietel de 10 ani ce il am in tratament repeta numele meu de familie cu numele lui mic si zicea ca suna bine, ma intreba daca sotului meu i-ar place sa ii fie tatic

Mergi la inceput