Aspirante optimiste > 20 ani (807)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Mimi Hang in there!! o sa vina si randul tau!
cum o sa vina randul tuturor!

Rama, bizar, ca ti-ai facut declansarea azi si maine faci inseminarea! La mine intervalul este de 36 de ore.
Iti tin pumnii, sa fie cu II la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu ca simptome de sarcina am avut dureri cam ca la ciclu mult timp si sani sensibili la atingere (inca sunt asa dar acum au si crescut si se vad venele prin piele ca sunt mult mai vascularizati). Nu am avut nici pic de greata. Am inceput sa tolerez (ba chiar sa consum cu placere) alimente care inainte nu imi placeau (lapte, suc de portocale, struguri). In rest nimic deosebit. Mi-a crescut burtica (sesizabil) dar asta e pt ca si inainte aveam. La Uscatescu merg dupa ce am rezultatul de la DubluTest sa vad daca imi da Clexane sau raman inca pe Aspenter.

10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Mihaela ce as vrea sa pot sa fiu asa ca tine de gospodina,dar nu e pasiunea mea gatitul Si chiar daca sunt cu bebe la purtator sunt cam comoda si prefer sa mananc ceva rapid(ex>salata de vara cu branza),nu mancare gatita ca n-are cine face De pus borcane pentru iarna mai subtire,poate doar niste muraturi,daca imi vine cheful....cat despre dulceturi/compoturi nici atat,n-am pus niciodata...face mama
Poate ma mai mobilizez eu cand o sa raman acasa in concediu maternal
Va pup si va urez bafta la bebelasi

Mami de 24saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Mersi, Gabyv! Sa speram atunci cat mai repede :).

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput

Emilia e bine ca nu ai greata, cred ca e destul de greu cu ea in sarcina, zi de zi.

1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Neata fetelor sa aveti o zi buna

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna.
Mimi imi pare rau pentru dezamagire si ziua 1, adevarul e ca supararea e mai mare atunci cand avem sperante mai multe fata de lunile dinainte.
Ana stai linistita o sa iti vina cheful odata, la inceputul casatoriei acu 6 ani ma gandeam ca nu o sa pot face nimic pe iarna fara mama dar incetul cu incetul am invatat singura de pe net, traiasca netul ca invatam tot ce vrem daca ne dorim si avem si un pic de pasiune.
Rama bafta astazi, peste 2 saptamani sa vii cu un test super pozitiv, asa de gemenasi.
Draguta nu ti-am mai raspuns ieri ce gatesc ca deja eram iesita cand ai intrebat si azi nu spun ca sa nu fac pofta cuiva ca din cate stiu azi se tine post.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

neatza fetelor
Miha, de gemenasi nu e cazul, ca am avut doar un folicul dominant.
am facut-o si pe asta, a fost ok, rapid, fara probleme, foliculul sta sa pocneasca, a crescut la 19 si ceva, endometrul la 7,6, spemograma s-a mai imbunatatit de la cea de acum o luna, mai buna de asa nu stiu daca poate fi, pe bune...progesteron nu mi-a dat, ca mi-au iesit valori f bune in monitorizarea de luna trecuta...am beta pe 28, pana atunci rabdare si relax...
Gaby, eu cred ca fiecare clinica are protocolul ei, am auzit si eu ambele variante, aici se pare ca asa procedeaza, inseminarea inainte sa se elibereze ovulul, sa fie cum s-ar zice in asteptare...oricum, ar trebui pe diseara sa ovulez, baieteii traiesc bine mersi pana diseara

va multumesc tare mult pt incurajari si urari

Mergi la inceput

Asa este Mihaela, dar deja azi ma simt mai bine. Nu prea imi dau voie sa intru in aceste aceste mici depresii, dar uneori nu reusesc.
Oricum dupa atata timp de asteptare ma mobilizez mai usor, doar varsta ma streseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da mimi e greu sa facem fata luna de luna, dar eu zic ca totusi va veni si luna in care vom sta cu bebeii nostri in brate.
Ieri am suferit un pic, un copil s-a atasat atat de mult de mine si nu imi dau seama cum ca il vad o data pe saptamana cate o jumatate de ora, cam asa ajung la tara si cateodata se intampla sa nu il vad 2-3 saptamani, mie imi e tare drag si probabil el vede asta dar ieri mi-a rupt sufletul cand a inceput a plange tare cand i-am zis ca plec, are 2 ani si ceva si e foarte istet.Nici macar nu e ruda cu mine dar ne iubim mult, mama a zis ca nu plange asa nici cand pleaca mama lui undeva.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput