Aspirante optimiste > 20 ani (807)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mersi draguta, spor la treaba, rezultatul final la care as vrea sa ajung este minus 10 kg dar sigur trebuie munca multa, important e ca decizia asta a intarit foarte mult si legatura dintre mine si sot, greutatile ne-a apropiat mult mai mult si acum vorbim mai mult decat inainte, ne spunem ofurile si ne iubim mai mult ceea ce nu ma asteptam,ca oricum aveam o relatie foarte buna si inainte.
Ma duc sa gatesc ceva ca nu se umplu farfuriile singure.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Miha, ma bucur, ce gatesti bun?

Pe mine nu ma lasa visele in pace, azi noapte am visat ca sotul imi adusese acasa un copilas( infiat rapid intr-o zi) care avea si dintisori, ne era asa drag de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laima spune:

Hop si eu la cafea - mai este?

Bafta fetelor la inseminari! Miha, super rezultate, pe mine m-ai inspirat sa-mi fac abonament la sala

Pana ne dai LolaD reteta de cocktail, uite ce-am gasit pe net:
"for fallopian tubes you need to take two hot bricks, spread honey on them, and fan your fanny with the vapour!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LolaD spune:

Buna fetelor,

draguta, mihaela nu o sa va vina sa credeti dar eu am ramas cu vitamine, da, cu vitamine, asta e tot ce luam in perioada aceea pentru altceva dar se pare ca au facut minuni, eu le cumparasem separat si luam: vitamina C, omega 3, beviplex, vitamina A+D2, ETC.. Acum mi-am cumparat elevit si acid folic ca tot vitamine sunt dar incorporate intr-o singura pastila..aaa si beam ceai de cretisoara

http://lt2m.lilypie.com/ICoap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Analizele recoltate la Medicover se lucreaza la Synevo.

10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

LAima cum sa nu, interesant ce scrie acolo

Lola, esti tare, sa functioneze si de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor
multumesc de incurajari si sfaturi
Gaby, faza cu statul intinsa pe bancheta nu prea tine, ca dupa inseminare ma duc direct la lucru, imi duc sotul la lucru si apoi trebuie sa ma duc la lucru...mi-am luat suficient timp liber si poate ma lasa sa stau acolo macar 10-15 minute intinsa...sa vedem
m-am injectat acum, la ora 13, inseminarea va fi undeva maine, pe la 8.30-9 dimineata, sper ca e ok...am intrebat doctorita la ce ora sa fac injectia si a zis ca in cursul zilei de azi, de la amiaza asa...vom vedea ce iese...
ma duc iarasi la munci, am avut pauza atata cat sa ajung acasa jumate de ora sa ma injectez si sa mananc, asa intre joburi...

va pup cu drag!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Buna fetelor!
Stiu ca nu sunt printre cele care scriu zilnic pe forum, dar azi simt nevoia o fac. Sunt trista ca mi-a intarziat CM 3 zile si astazi am fost si am facut un Beta Hcg, care a iesit negativ. M-am dus mai mult ca daca as ramane, ar trebui sa stiu cat mai repede, sa vad cum fac cu Clexanele pentru trombofilie.
Luna aceasta fac 3 ani de cand am pierdut singura mea sarcina si am sperat sa raman, mai ales ca aveam si simptome, sanii erau durerosi. Imi doresc atat de mult sa raman din nou insarcinata, sa simt din nou acea stare de bine ... sper sa nu supar pe nimeni cu mesajul meu ... stiu ca toate ne dorim si multe dintre noi am trecut prin asteptari, sperante.
Eu nu prea fac teste de sarcina si pentru ca am un ciclu regulat cu diferente de o zi sau doua, si pentru ca trecand atata timp m-am obisnuit sa am rabdare, nevrand sa-mi fac sperante desarte.
Am inceput sa am si simptome ca mi-ar veni, ma doare burtica.
Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa! Bafta mult fetelor cu inseminari!

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Imi pare rau de rezultatul negativ. Nu mai tine cont de simptome ca dureri ca la ciclu ai si cand ramai si eu sani sensibili aveam si cand terminam folia de contraceptive deci unele din semnele astea nu inseamna chiar nimic. Stiu ca iti doreai sa fie dar nu iti pierde speranta, va fi poate luna viitoare daca acum n-a fost. Capul sus! Uite pupic de molipsire

Nu o trece nimeni si pe Bob la mamici? Tot la gravidute e.

10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Multumesc, Emilia, esti draguta !
Ai dreptate cu simptomele, dar acum intarziere plus sani mariti si durerosi, fata de cum ii simte de obicei, a dus la o dezamagire bineinteles :). A venit CM in seara aceasta.
Cum e cu sarcina? Ai greturi ceva? Poate ai mai scris dar am uitat. Clexane nu faci sau ramasese sa mergi din nou la Uscatescu?
Noapte buna!

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput