Aspirante optimiste > 20 ani (807)
Raspunsuri - Pagina 4
ramayanaa spune:
seara buna
vin si eu la ore tarzii cu vesti:
stanga 17 mm, una bucata
dreapta 10mm, doua bucatele
endometrul 6,3 mm (cam mititel, poate mai creste)
maine ovitrelle
vineri dimineata inseminarea
doc e in concediu inca, doctorita care a fost azi la eco a fost superok si mi-a zis ca ne vedem vineri, deci presupun ca ea va face inseminarea...
nu am putere sa scriu mai mult, am avut o zi extrem de lunga, 12 ore la servici...
MeAlex spune:
Laima, ca sa editezi, cum te uiti la mesaj, apesi pe a 4-a optiune de sus, in fereastra (pe randul cu data)
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Laima spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Laima, ca sa editezi, cum te uiti la mesaj, apesi pe a 4-a optiune de sus, in fereastra (pe randul cu data) |
Multumesc! Mai ca ma tragea de nas icon-ul ala
LolaD spune:
Ankylya, Laima, multumesc. Emilia ai dreptate, ma pod duce la un cabinet particular sa cer un set de analize, mai ales ca aici gasesc toate info de care am nevoie ca nici eu nu as vrea sa se repete experienta si da, e adevarat, atunci am ramas fara intentie, din prima incercare in ziua 9 a CM . Dar stiu si cum, asa ca de data asta m-am apucat de acelasi cockteil minune si sper sa raman din prima, momentan mai am eu de rezolvat niste treburi pe la dentist si apoi vedem daca ne reuseste. Pana acum nu am ramas datorita tratamentului cu antidepresive si oricum nu era indicat, desi medicul imi spunea ca nu e pb eu prefer sa nu fiu sub nici un tratament ca sa aiba bebe un mediu sanatos
http://lt2m.lilypie.com/ICoap2.png
MeAlex spune:
Laima, !
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
emilia.m spune:
ramayanaa, bafta multa!
10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
gabyv spune:
Rama, ce productie frumoasa cu doar o jumate de clomid.
Baga si niste vin pentru endometru.
Succes!
Tips & tricks pt inseminare
Daca te duci in masina pana la inseminare, iti recomand sa stai intinsa pe bancheta din spate dupa ce pleci, tot traseul, ca sa nu iasa...sa eviti sa tusesti,sa stranuti etc...
Si sa nu faci pipi inainte, ca daca ai vezica goala o sa te doara si o sa intre mai greu cateterul.
draguta spune:
Neata
este gata
Laima, LOlaD bine ati venit
LolaD coktail minune?? nu ne dezvalui si noua?
Rama si Gaby bafta la inseminare!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Lola bine ai venit si dezvaluie si la noi secretul poate e un fel de reteta minune ca a lui alex si bob si se prind bebeii si la noi.
Draguta da asa sunt eu gospodina, ce sa fac altceva nu am ce face, in timpul asta cat am stat acasa cu batrana am incercat sa imi ocup timpul cu orice si incetu cu incetu ce nu puteam face inainte decat ajutata de mama acum o intrec, traiasca netul sa avem de unde lua reteta ca dupa aia mai adaug eu ceva pe acolo mai scot din ingrediente si ies de minune.
Alex si eu zic sa mai repeti la un laborator dar undeva unde sa fie cat de cat sigur, sa ai incredere in el, sper sa nu dea gresuri sinevo la analize ca si eu am facut multe la ei.
Rama felicitari pentru productie, baga cate un paharel de vin rosu seara pentru endometru sau poti lua ulei de catina daca iti place daca nu sunt capsule de ulei de catina.
Am uitat ce am mai citit.
Eu sunt fericita am dat cateva sute de grame jos saptamana asta si am fost doar de 2 ori la sala.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
draguta spune:
Miha felicitari pentru cat ai dat jos, e un inceput bun
Si mie imi place sa pregatesc pentru iarna, sper sa termin tot ce mai am de facut in cateva zile, mi-e asa drag de rezultat..