Aspirante optimiste > 20 ani (807)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara

draguta multumesc

emi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Lola, la o sarcina pierduta nu mai conteaza de cand incerci, puteai sa ramai si accidental ca nu are importanta, trebuie aflat de ce nu a fost ok. Analizele de trombofilie adica MTHFR, Leiden, Pai si Factor XIII se platesc in orice situatie asa ca le poti face la Synevo de exemplu fara sa ti le recomande medicul. Mai bine sa nu risti sa patesti din nou ce ai patit.

10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna seara, fetelor! Am rezultatul la analiza de secretie vaginala si culturi din col: NEGATIV! Ei, ce fac acum, avem una bucata rezultat de la Synevo - infectie col Klebsiela si echivoc pentru Mycoplasma- Ureaplasma si una bucata rezultat Medlife - negativ! Pe cine sa cred?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

aoleu,alex,si mie mi-e o frica sa nu imi fi gresit astia tot mormanu de analize de l-am facut! in special AMH ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Alex, eu as zice sa le repeti.

10+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucs spune:

Alex,dupa cum spuneam, nu cred ca ai ceva. Ideea este ca Synevo este de incredere, nu cred ca au gresit analiza ci pur si simplu s-a contaminat proba. Se intampla des si nu e nimeni vinovat. Eu as repeta tot la Synevo sau la Cantacuzino ( daca mai lucreaza). In nici un caz nu te duce la Medsana. Bafta multa desi te asigur ca esti ok. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucs spune:

Daca iti iese si a doua oara pozitiv la Synevo, atunci as lua in calcul o eventuala infectie. Sa speram ca nu e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu m-as duce la Synevo totusi. As zice Medicover sau Regina Maria.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laima spune:

Bun venit si sedere scurta Elena!

Asta cu "nu a trecut un an, deci nu facem analize mai amanuntite" am auzit-o si eu, si cea care m-a lasat de tot fara cuvinte a fost "n-ai ramas niciodata insarcinata, asta-i dovada ca problema e la tine: nu ne trebuie spermograma".

Trebuie sa multumesc fetelor care au facut lista de analize de la inceput, ca am stiut si eu ce sa cer, si fetelor care constant ne sprijina aici cu experienta lor si cu vorba buna sa ne fereasca de butoi.

Eu pe 18 ma intalnesc cu medicul, sa vedem ce-mi mai spune, dat fiind rezultatul la ultimele analize . Datorita sfaturilor voastre refacem si sperm la o clinica RUAM, sa avem toate info cand ne intalnim.

Pana atunci

“GWENDOLEN, If you are not too long, I will wait here for you all my life.” Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laima spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Nu m-as duce la Synevo totusi. As zice Medicover sau Regina Maria.

Eu le-am facut acum la Regina Maria si cei din jur care m-au auzit mi-au spus sa le refac, ca lab lor da multe rateuri. Nici nu stiu ce sa cred Chiar ma gandeam sa refac la Synevo...

(scuze ca nu mi-am editat mesajul kilometric, inca nu m-am prins cum)

“GWENDOLEN, If you are not too long, I will wait here for you all my life.” Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest

Mergi la inceput