Aspirante optimiste > 20 ani (807)
Raspunsuri - Pagina 13
emilia.m spune:
Alina, imi pare foarte foarte foarte rau. Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta durere. Sper sa te refaci repede atat fizic cat si psihic si sa iti gasesti un medic bun, ca cel la care ai fost nu mi-a inspirat pic de incredere, din ce ai povestit tu.
Scrie-mi PM ca as mai avea cateva chestii sa iti spun.
MeAlex, Velvet, Mihaelafalt, Draguta, Daena, Monique, Bob, Ankta
Miki, hai cu vesti bune in urma punctiei!!!!
11+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Alina imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, intradevar durerea e groaznica stiu cum e mai ales ca anul trecut am trecut prin acel chiuretaj foarte dureros.
Incearca sa faci ceva care sa iti distraga atentia, sa nu te gandesti doar la asta, uite eu acum merg la sala si e ceva care ma face sa ma simt bine, psihic sunt mult mai bine decat acu 2 saptamani.
Sunt in asteptarea ciclului, pe maine ar fi 28 de zile de la chiuretaj, sper sa apara repede sa nu se joace cu nervii mei.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
Blue_sea spune:
Alina, sunt fara cuvinte! Asa ma bucurasem cand ai anuntat cele 2 liniute... Iti doresc sa treci cat mai repede peste momentul acesta si sa redevi optimista!
Fetele
22+
MeAlex spune:
Alina, ce sa iti mai spun...imi pare tare rau, sunt alaturi de tine! Gandeste-te ca totusi poate Dumnezeu te-a aparat cumva sa nu fie mai rau mai tarziu, sa fie un embrion bolnav sau sa nasti un copil cu probleme...pana la urma, dintr-o cauza sau alta, sarcinile oprite din evolutie arata ca ceva nu a mers bine.
Am facut si eu un chiuretaj la Giulesti si a fost groaznic. Daca scriai inainte ti-as fi spus sa mergi la Elias, chiar daca nu aveai medic acolo. La Elias am avut anestezie generala, la Polizu, m-au anesteziat total, ma simteam amortita, dar nu dormeam, si nu am simtit nimic. Doar la Giulesti a fost locala si am simtit tot. De fapt, nici nu a avut timp sa prinda anestezia. Nu stiu de ce fac chestia asta si daca la avortul la cerere e la fel, dar nu e OK.
De menstionat totusi ca nici unul dintre medici nu a acceptat bani.
Ti-a spus sa iei antibiotic si sa pui supozitor antiinflamator? Supozitoarele sunt foarte bune pentru durere.
Peste vreo 3 saptamani, ar fi bine sa iti faci un examen de de secretii si culturi din col si o urocultura, sa nu fi luat ceva din spital.
Emilia,!
Miki, tinem pumnii!!! Si cum zicea anul trecut Bob, trimitem baby dust catre tine! Doamne ajuta sa fie bine!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
dincaalina spune:
Fete dragi,
Va multumesc din suflet pentru sustinere. O sa-mi revin pana la urma si o sa capat forte noi ca doar trebuie sa ma apuc de treaba dupa ce ma recuperez, nu?
MeAlex, cu ideea asta ma consolez si eu: mai bine ca s-a intamplat acum decat mai tarziu si Doamne fereste sa fie un copilas cu probleme. O prietena care a pierdut si ea o sarcina mi-a spus:"Bucura-te ca a ales natura in locul tau, ca daca ai fi fost nevoita sa renunti tu la o sarcina cu un bebe nesanatos ti-ar fi fost mult mai greu" ...si cred ca asa este.
Emilia, mi-am activat PM. In sfarsit mi-am dat si eu seama ce trebuia facut.
Ca si tratament mi-a dat sa iau Ampicilina, Metronidazol, Artrotech (ca sa mai elimin eventuale resturi), supozitoare Carpicon si ovule Clotrimazol. Dupa prima menstruatie ma duc la control. Ma rog sa fie totul bine!
Va pup!!!
mrenescu spune:
Offf, Alina nu-mi vine sa cred... Ce-ti pot spune diferit de fete? Sunt cu gandul alaturi de tine.
Va tzuc fetele, va citesc zilnic dar nu apuc sa scriu tot timpul.
PS. Luna asta m-am pus pe betiveala
gabyv spune:
Buna
Alina, cuvintele sunt de prisos...
Xdidi, multumesc, eu si vrabia...la malai visam
Pup fetele!
Laima spune:
Bun venit Corina si SweetDreams, sedere scurta pe-aici!
Alina...imi pare rau si multa putele sa treceti peste
Eu tocmai am venit de la medic, mi-a confirmat ca ne bazam pe un singur ovar. Propunerea lui: daca pana in Ianuarie nu vad II in fata ochilor, il eliminam pe chistul ticalos A fost destul de optimist, pentru ca ovulatia are loc, la monitorizare totul a fost ok.
Mi-a recomandat sa nu fac teste peste teste care sa ma innebuneasca mai rau, dar eu nu am facut pana acum analizele mentionate aici ptr ziua 3 si 14. Credeti ca ar fi cazul sa le fac de capul meu?
emilia.m spune:
Laima, nu fii chiar asa sigura ca te poti baza doar pe un ovar, ca si mie imi zisesera ca sa ma bazez pe trompa dreapta (respectiv ovarul drept) ca trompa stanga e prea lunga si intortocheata si ghici cu ce ovar am ovulat cand am ramas... cu stangul!
MeAlex, ce zici, ne vedem zilele astea, joi-vineri? Sper ca te simti mai bine.
Evident azi m-a macinat nelinistea si m-am dus acolo unde ma duc eu o data pe saptamana, adica la ecografie!
Liniutza al meu facea balet in burtoaca si-i batea inimioara asa ca m-am linistit. Dimensiune corespunzatoare unei varste de 10 sapt si 4 zile (varsta calendaristica fiind 11 sapt). Pana martea viitoare cand am Dublu Test sunt linistita. Pe urma voi vedea ce voi face sa ma mai ecografiez pana o sa pot auzi cu monitorul inimioara lui bebe si pana incep sa-i simt agitatia.
11+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
ankylya spune:
bun venit noilor aspirante sedere cat mai scurta
Alina imi pare rau de ce ti sa intamplat suntem alaturi de tine
va pup sa aveti o seara buna
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.