Aspirante optimiste > 20 ani (807)
Raspunsuri - Pagina 12
miha_23 spune:
BUNA FETE,
XDIDI ms de sfaturi voi tine cont de ele. Sper sa nu racesc cand imi e lumea mai draga.
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna
sweet_dreams spune:
Buna fetelor. Citesc mesajele voastre de mai multa vreme, si vreau sa va multumesc pentru multitudinea de informatii pe care le-am aflat de la voi. Si eu sunt aspiranta, de aproape 2 ani, dar sunt inca optimista:). Sper sa pot gasi sprijin aici la voi :)
ramayanaa spune:
buna fetelor
chiar ca e cam liniste pe aici...eu as zice, dar nu prea am ce...incerc sa imi tin timpul ocupat, cu munca si cu treburile casnice, ca sa nu am vreme sa cad pe ganduri...
Gaby, s-a decis in cazul tau ce faceti mai departe?
bun venit, Corina!
xdidi spune:
salutare fetelor nou venite si sedere scurta, oricum si cu burtica o data intrate aici , ve-ti veni in vizite dese...
miha oricum la cate vitamine iei , o viroza nu prea s-ar prinde la tine...ai sustinere buna , acum papa si sanatos si nu vad de ce ai avea prb grave...oricum viruseii vin si pleaca iar tratatament pt ei exista doar simptomatic, adik paracetamol si vitamine...daca faci infectie in gat atunci deja e altceva si se trece la antibiotice, insa deja suntem departe...
ank merci de sfat nici azi n-am ajuns la famacie , insa de maine incep cu ovulele cu lactobaccili, cat despre pastilute parca n-as baga acum, ma voi duce la o analiza, dupa cura de fortificare si apoi la medic ca tot tre sa fac un consult...
Monique77 spune:
'Neata fetele
am trecut si eu sa va salut
eu ma detasez un pic de forum...ca la mine asa functioneaza - o vreme scriu, o vreme ma retrag, incarc bateriile :)
Rama succes, sa fie cu ochisori peste 2 saptamani sau chiar mai putin nu?
Miha, ce ai mai facut? ai facut FIV'ul? te astept cu vesti
succes noilor venite
eu astept ziua 1, e pe vine
dincaalina spune:
Fete dragi,
vin cu o veste foarte trista. Sarcina mea s-a oprit din evolutie la 6 saptamani. Vineri dupa-amiaza am inceput sa am o scurgere maronie spre rosu, destul de abundenta si am stiut din prima ce urma sa se intample. Am plecat de urgenta la Giulesti, unde in urma a doua ecografii mi-au pus diagnosticul de sarcina oprita din evolutie. Am preferat sa raman in seara aceea sa ma chiureteze. Nu va spun ca am trecut prin doua traume: una ca am pierdut sarcina si una din cauza durerii provocate de chiuretaj. Desi mi-au facut anestezie locala, am simtit absolut totul, mai ales ca nu le-a mers aspiratorul si a trebuit sa ma faca cu chiureta. Ingrozitor.
Inca mi-e greu sa cred ca mi s-a intamplat asta si nu mai sunt insarcinata. Sper sa-mi revin repede!
Va pup si va doresc sanatate multa si bebei sanatosi!
xdidi spune:
alina iti doresc sa-ti regasesti forta si sa treci peste tot...
ce ma enerveaza pe mine este ca daca te duci la stat si dai spaga sa-ti opreasca voluntar o sarcina in evolutie iti face si o anestezie calumea si un somnifer ceva , de te trezesti ca noua, asa cand pierzi o sarcina si esti si in suferinta sufleteasca ....tin neaparat sa-ti faca si o suferinta fizica.....imi cer scuze de comentariu , dar treaba asta a mai patit-o cineva cunoscut mie si ma enerveaza rau!
moni spor cu detasarea, eu zic ca in detasarea asta sa consulti un ginecolog pe infertilitate si sa-ti faci toate analizele sa vezi cum ai iesti dupa menopauza, daca vrei detalii iti pot da pe pm unde merg eu si ce analize am facut...spor oricum.
gabi , o pauza e buna , spor la naturel
va puuup pe toate
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi alina iti doresc sa-ti regasesti forta si sa treci peste tot... ce ma enerveaza pe mine este ca daca te duci la stat si dai spaga sa-ti opreasca voluntar o sarcina in evolutie iti face si o anestezie calumea si un somnifer ceva , de te trezesti ca noua, asa cand pierzi o sarcina si esti si in suferinta sufleteasca ....tin neaparat sa-ti faca si o suferinta fizica.....imi cer scuze de comentariu , dar treaba asta a mai patit-o cineva cunoscut mie si ma enerveaza rau! moni spor cu detasarea, eu zic ca in detasarea asta sa consulti un ginecolog pe infertilitate si sa-ti faci toate analizele sa vezi cum ai iesti dupa menopauza, daca vrei detalii iti pot da pe pm unde merg eu si ce analize am facut...spor oricum. gabi , o pauza e buna , spor la naturel va puuup pe toate mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
da Didi, vreau detalii
exista posibilitatea sa mi se fi modificat hormonal sau nu anumite chestii? in organism?
Alina,nici nu am cuvinte, cred ca durerea asta nu poate fi egalata...
sper sa treci repede peste acest moment.....
ramayanaa spune:
buna fetelor
Alina, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva...eu nu mai inteleg ce se intampla, dupa ce ca atatea femei raman asa de greu insarcinata, parca si pierderile sunt tot mai dese...multa putere iti doresc, sa iti revii repede
Moni, detasarea e foarte benefica, atata timp cat reusesti sa o faci cu adevarat...si eu am incercat o vreme sa ma tin departe de forumuri, dar nu am reusit sa ma detasez...cum am mai zis,pe mine o pauza impusa m-a ajutat (pe care ai avut-o si tu de curand) si un hobby facut cu pasiune...asta mi-a dat putere sa merg mai departe si mi-a indreptat gandurile si in alta parte...ajunsesem obsedata, pana acolo ca fiecare mers la toaleta era asociat cu numarat zile, cautat semne, intrasem intr-un cerc vicios din care nu am crezut ca o sa mai ies vreodata...nici psihologul nu m-a ajutat prea mult...acum vad lucrurile astea dintr-o cu totul alta perspectiva...
ma pregatesc sa ma duc la munca, tura a doua pe ziua de azi, dar ultima zi de lucru la jobul nr 2..., imi pare putin rau, ca am avut de-a face cu niste oameni deosebiti...
va imbratisez cu drag si ne vedem diseara