Aspirante optimiste > 20 ani (807)
Raspunsuri - Pagina 14
miha_23 spune:
Alina nu sunt cuvinte de spus, imi pare rau, privirea inainte k vei reusi.
Eu inca nu am ovulat, maine seara ma duc iar la eco sa vad ce si cm.
Ieri dr mi-a scis pe foie uter aparent bicorn, am citit ca nu e de bine asta, dar tb sa se vada asta la HSG, nu? Atunci nu mi-a zis nimeni nimic de uter bicorn.
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna
corina.ion spune:
buna fetelor,
Luna asta sunt foarte optimista, parca simt ca va veni in sfarsit barza. Vroam sa va intreb daca vi s-a intamplat sa aveti "probleme cu mirosurile"? nu stiu daca chiar e bebe sau decat am simptome false. oricum in 3 zile vad daca am inchipuiri sau nu. o seara buna sa aveti.
sweet_dreams spune:
Multumesc pentru urarile de bun venit :)
Alina, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, sper sa iti revi cat mai repede!
Fetelor, m-am gandit ca n-ar fi rau sa ma cunoasteti, asa ca o sa va spun povestea mea. Mai am putin si implinesc 2 ani de cand incercam, si parca devine din ce in ce mai greu. In 2006 am ramas insarcinata si am ales sa renuntam la sarcina, eram studenti si vedeam lucrurile altfel. Am reusit cu greu sa trec peste alegerea facuta, iar acum, cand incerc si nu reusesc, am crezut ca ma pedepseste Dumnezeu. Am luptat mult cu mine ca sa nu ma mai simt atat de vinovata, pentru ca stiu ca si psihicul este important.
Merg la Medicover, la un doctor extraordinar, cu care am facut si HSG. Rezulltatul a fost foarte bun, adica ambele trompe permeabile. Pana sa ajung la acest doctor, am facut luna de luna analizele hormonale, al caror rezultat nu a fost cine stie ce, mai ales ca eu am menstruatia neregulata. Luna aceasta fac ecografii ca sa vedem ce se intampla in organismul meu, dupa care vom trece la stimulare. Pana acum, treaba sta asa: OD este plin de chistulete, iar OS este in regula. In z5 aveam asa: folicul de 8,7 pe OS si endometru de 2,8. In z9 pe OS de 9,9 si endometru de 4. Cresc cam greu, dar ideea e ca eu oricum aveam menstruatia de 33 de zile, deci ovulatia ar fi cam in z18, 19, deci mai e timp sa creasca (sau asa sper eu). Daca cel de pe OS va creste suficient si la fel si endometrul, vom sparge foliculul cu pregnyl, daca nu va fi in regula, luna viitoare vom face stimulare cu ceva al carui nume nu mai stiu care e, ceva si pentru endometru. Poate ma ajutati voi cu numele medicamentului.
Imi pare rau daca v-am obosit cu povestea mea, dar simteam nevoia sa o impart cu voi.
ionica spune:
Buna seara,
Am intrat doar sa va salut si sa va urez la cat mai multi copii!!
Semneaza,
O fosta aspiranta 2006 ,actuala mamica a doua fete minuate!
miky82 spune:
Buna fetele va la maxim, imi pare rau ca nu am mai intrat asa de des pe la voi, adica v-am citit atunci cand am avut timp dar nu am scris, voi stiti ca sunt alaturi de voi toate daaaaa.
Alex am prins baby dust-ul !
Alina imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva!
Fetele eu ieri am avut punctia si s-au recoltat 18 ovocite, astept astazi sa vad cate s-au fertilizat, va tin la curent.
toate, toate fetele
ancadragoman spune:
Miha super productie!!
Cand iti spune de ce calitate sunt ?
Transferul este cu blastociti de 3 zile?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
emilia.m spune:
Sweet dreams, la ce medic mergi la Medicover? Ti-a dat pentru stimulare Femara sau Clostylbegyt? Sa stii ca si eu credeam ca e o pedeapsa pentru o intrerupere de sarcina faptul ca nu mai reusesc sa raman dar intr-un final am reusit. Nici eu nu m-am putut ierta pt decizia de atunci dar n-am de ales, traiesc cu ea.
11+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
Mihaelafalt spune:
Buna.
Miky te asteptam cu vesti bune, productia e buna asa ca sper sa fie totul bine pana la capat.
la mine nici un semn de urati, aseara am bagat un pahar de vin rosu in speranta sa ii ajut sa vina dar inca nu si-a facut efectul, de fapt vinutul a avut el un efect ca m-a ametit atat de tare incat pana am adormit radea sotul de mine cum aratam, da nu mai sunt in stare sa duc nici macar un pahar de vin.
Fetelor noi bine ati venit si scrieti mesaje scurte vreo 10 in total ca sa nu mai fiti moderate si sa putem comunica in timp real.
Astazi am sunat la spital si cica e gata rezultatul de la anatomie patologica din urma chiuretajului, abia maine poate trece sotul sa il ia ca eu nu am drum incolo, sper sa fie ceva care sa imi spuna de ce s-a oprit sarcina in evolutie.
Fetelor voi stiti daca am voie sa am contacte dupa venirea ciclului?Ca oricum dureaza cateva zile dupa aia pana ajung la medic si sincer imi cam e dor de sotul meu ca din ziua cand am aflat ca sunt insarcinata am zis pas ca sa nu ii facem rau la bebe apoi chiuretajul si asa suntem in pauza inca.
Va pup si sunt aici in umbra va citesc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.