Happy Visit la Danone
Raspunsuri - Pagina 7
ingridnen spune:
parca monoglutamatul de sodiu se extragea din sfecla de zahar...sau visez
Ingrid si Cristi 9 ani
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 dankutza |
Gravidosenia din mine vrea numai la fabrici unde se face ceva de mancare....
Nici la Danone nu m-am abtinut si dupa am intrebat-o d-na organizatoare daca pot lua ceva din frigider ca nu mai pot de pofta. Asa ca eu mancat iaurt in timpul prezentarii, ca nu mai aveam rabdare pana la final.
... si am inceput saptamana 18
dienutze spune:
Buna seara si de la noi!
Cu mica intarziere multumim si noi!!! Interesant din multe puncte de vedere: in primul rand CURATENIE, daca nu stiam ce se fabrica acolo, pana am ajuns la imbutelieri nu stiam ce misca prin conductele si tancurile alea. Totul etans, fara mirosuri, fara umezeala, praf, rugina etc. Impresionanta si dimensiunea fabricii, care nu se intinde pe niste hectare, cum mi-am imaginat eu...nu stiu de ce. Este totul foarte compact, cativa angajati, nu multi (eu vorbesc de ce am vazut in fabrica), aproape totul automatizat.
Mi-a placut ca au foarte bine pusa la punct "relatia cu publicul", echipa care preia vizitatorii, doamne si :) domn foarte primitori, zambitori, au facut o impresie jos palaria!
(si am fost niste mamici normale (cu ochii pe copilasi, susotind intre noi cateodata), poate chiar plictisitoare pentru ei, dar au avut bunavointa sa ne explice, sa ne arate, sa ne raspund ala intrebari). Multumim echipei de la Danone, multumim si organizatorilor forumului! Frumoasa experienta!
luy spune:
Vreau sa va mai spun ca pentru mine vizita la fabrica Danone a avut si o continuare - noaptea trecuta, chiar inainte sa postez pe forum impresiile mele, trimisesem pe site-ul Danone Romania rugamintea de a primi o lista cu produsele lor care contin/ nu contin gluten. Iar azi dimineata am primit pe mail raspunsul lor amanuntit !
Am ramas incantata de prompitudinea lor si de seriozitatea cu care au tratat solicitarea mea.
Asadar, numai cuvinte de lauda pentru echipa Danone Romania
Multumesc inca o data celor care au avut ideea de a organiza aceasta vizita, celor care m-au invitat si celor care s-au ocupat de organizare !
Alinuk nu stiu cum reusesti sa te implici in atatea actiuni si sa fii mereu la inaltime
violetan spune:
Hei!
Dankutza, m-ai facut sa zambesc tare-tare! As vrea eu sa am fabrica ; pana una-alta sunt bucuroasa sa o reprezint, doar. E vorba de una dintre cele mai mari fabrici de painica, specialitati, chifle, corn flakes si produse de morarit
Si eu m-am mirat ca ne-au lasat cei de la Danone sa facem poze. In general fabricile nu te lasa din motive mult mai prozaice decat ca au reminisente din comunism cand totul era secret (as exclude aici fabricile de armament si cele de interes strategic national ) Cand vin ziaristii la conferinte de presa pot denatura realitatea din rea credinta sau din dorinta de senzational (in special in prioadele de liniste, cand n-a mai cazut nici un avion, nu s-a mai maritat nicio vedeta si n-a mai lansat niciun manelist vreun hit) si nu e prea placut....
Si Laurashul meu a papat branzica aia, e tare buna
cosicel spune:
Buna ziua,
De abia acum am vazut invitatia de la Danone. Am fost plecati din tara si nu am deschis netul, ca doar e vacanta. Imi pare tare rau ca am pierdut aceasta sansa sa vizitam si noi fabrica si mai ales sa degustam acest sortiment nou de barnzica natur. M-am tot uitat dupa el si nu am vazut pe nicaieri. Poate nu m-am uitat eu bine.
Noi suntem mari fani Danonino. Colectionam de toate: magneti, abtibilde, betiosare de inghetata.
Am cititi toate postarile mamicilor si am vazut ca cei mici s-au distrat bine si au papat branzica natur, iar mamicile au vizitat fabrica. Ce rau imi pare ca nu am fost si noi acolo sa ne jucam impreuna si sa primim si noi aceea gentuta.
manumanu spune:
Multumim Alinukai si tuturor fetelor pentru feed-back. Circulau tot felul de legende urbane despre Danone si pentru noi, cei din provincie, care nu am putut sa participam la vizita, au fost foarte importante impresiile voastre! Felicitari organizatorilor si ar fi utile astfel de vizite si la alte fabrici!
teolinda spune:
Violeta.. painici, chifle ...cred ca Dankutza e super happy sa ne invitati si pe la voi. Venim noi cu iaurtul/branzica natur de la Danone.
Eu azi am cumparat Danone natur - branzica... de la supermarket. Flacaii mei au devorat totce primisera.
Alinuk
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Carmen_Marieta spune:
Buna ziua fetele,
cu o mica intarziere vreau sa multumesc si eu administratorilor forumului DC si organizatorilor de la danone pentru invitatie.
Eram o mamica care (din cauza unor zvonuri) nu le dadeam copiilor produse Danone, insa dupa vizita de la fabrica am schimbat mentalitatea.
Branzica Danonino este extraordinara, copii mei mananca cate 2 cutiute odata... si este 1005 diferita fata de alte produse( pe care trebuia sa le amestec cu fructe sa poata fi inghitite-sunt destul de vascoase).
Curatenia din fabrica este ireprosabila, conditiile in care se lucreaza sunrt de inalta calitate.
Astept cu mare interes alte invitatii.
papanash spune:
hop si eu cu intarziere !
Frumos experiment cu aceasta vizita la Danone ! Nici nu stiu cui i-a prins mai bine, mamicilor ( carora oricum le face placere orice intalnire de socializare cu grupul deprecopii) sau piticilor ( au sarit de somnul de pranz, s-au plimbat cu microbuzul,au muls vaca, s-au jucat cu Danonini, printese , au pictat, au mancat ....)
Daca este sa fim corecti, eu am mancat cele mai multe borcanele de branzica natur. sunt ele mici, dar am mancat chiar multe, am compensat cu fi-miu, care n-a vrut deloc, el astepta sortimentul preferat , iaurtul danone cu caise. Si uite asa am aflat ca borcanele mici de danone cu caise sunt importate din Polonia, cele mari sunt facute la noi (dar din pacate nu existau deloc sa-i treaca pofta copilul) . Inca o noutate pentru mine a fost sa aflu ca, Casa buna" sunt tot brandul Danone.
Despre personalul angajat care ne-a primit, numai de bine, au reactionat cu calm si rabdare, chiar daca vizitatorii erau mici razboinici care mai cadeau/tipau/urlau in sala de joaca, alaturata de sala in care am stat noi de vorba.
Frumoasa si placuta modalitate de a face publicitate unui produs nou ! Multumim Danone pentru ca ne-ati primit in vizita si pentru ca ati fost gazde minunate.
Si cum stiu ca in astfel de ocazii feed-back-ul este de mare importanta ( nu numai cel pozitiv), as vrea sa va sugerez ca la urmatoarea vizita de acest gen sa puneti si niste chifle/covrigi langa iaurt sau branzica, la ora pranzului. uite, puteti face parteneriate cu Violetan - ma rog, cu fabrica la care lucreaza
Multumim si desprecopii pentru sansa de a vizita aceasta fabrica. Aveti o pasarica acolo care va spune tot-tot ? Cum de ati stiut ca fi-miu mananca numai iaurt Danone ? N-a gasit el sortimentul preferat , dar a tras o joaca pe cinste ! si a muls si vaca de la intrare , ce daca era din gips ...
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !