Happy Visit la Danone

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Buna ziua si scuze de intarziere!
In primul rand vreau sa ii multumesc lui Florin pentru invitatie si Alinei pentru cum s-a purtat cu noi
Eu nu cunoasteam pe nimeni cu exceptia Dankutzei, dar mi-ati parut toate super, iar copiii vostri niste minuni! Care mai de care mai frumos!
Mi-a placut tare mult experienta Danone, multumesc pentru tot. Noi oricum eram fani, cumparam din toate de la ei.
Iar fata mea (era cea cu 2 codite) s-a simtit excelent, este innebunita dupa copii, ea la ora aia are somnicul, dar a rezistat foarte bine, a adormit in masina. Nu mai vroia sa o spal pe fata cu toate ca nu se mai intelegea nimic din desen!
Inca o data multumesc tuturor iar cu voi fetelor sper sa ma mai intalnesc

--------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (31.03.2010) si de Robin (25.05.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Carmen_Marieta nu pot sa ma abtin sa nu spun ce frumoasa poza ai la avatar! M-a impresionat!

cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

ce rau imi pare ca nu am ajuns si noi, dar din pacate tudor a fost bolnavior, imi pare rau ca nu am reusit sa cunosc mai multe mamici si sa vad fabrica danone, of ce ghinion..., oricum vad ca ati ramas cu impresii frumoase, ma bucur

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

De cand am fost la Danone si i-au dat printesele sa pape Danonino singurica cu lingurita, fi-mea mananca numai singura. Doamne, si cat m-am chinuit sa o fac sa pape singura si sa nu mai fie dependenta de mine. Nu si nu, casca gurita sa-i dau numai eu. Ma si vedeam in clasa 1 cu lingurita dupa ea.
Multumesc Danone si DC!!!

cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Pentru cine a pierdut vizita la fabrica nu uitati ca puteti sa primiti noul produs Danonino branzica natur GRATIS! Mai multe aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174738&nm=Nou-O-branzica-natur-speciala-pentru-copii

Si in plus, toata lumea are sansa sa primeasca Danonino Branzica Natur pentru 1 luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns little_mj spune:

Ah, nici eu n-am putut s#259; v#259;d fabrica, dar din câte am citit pe net, toat#259; lumea a fost impresionat#259;. Pl#259;cut impresionat#259;. De gustul brânzicii ce zice#539;i? V-a pl#259;cut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns little_mj spune:

Na, grozav, am scris cu diacritice si nu se intelege nimic, scuze. Voiam doar sa stiu daca va place gustul. Ai mei copii sunt fani ai produsului similar, dar cu fructe, ma gandesc ca cel fara fructe ar fi poate mai potrivit pentru ei, dar inca n-am apucat sa le dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna,fetelor
am descoperit discutia voastra si chiar m-am bucurat
se pare ca am fost in vizita la danone cu o zi inaintea voastra:)
http://piticidarvoinici.wordpress.com/2012/09/11/in-vizita-la-danone/

legat de laptele praf, pot sa va spun eu cate ceva: un prieten bun de-al sotului meu are o micro-ferma de vaci si ne-a explicat ca e o practica a fermierilor si nu numai de a adauga lapte praf pentru a grabi "strangerea' laptelui si a obtin o branza care sa reziste mai mult timp, sa se mentia mai alba
nu se pun cantitati foarte mari, ci doar atat cat trebuie ca sa obtina legatura
ca fapt divers, aproape toti ciobanii pun lapte praf in branzade oi/capre - asta o stiu sigur pentru ca noi primim de la un cioban de incredere lapte si branza de oaie si am discutat mult despre acest lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

pai nu poti mirosi nimic acolo; e totul inchis,steril
gemurile nu sunt considerate gemuri, ci pasta de fructe care vine din Polonia in recipientele acelea mari,imense as zice
acolo nu simti nimic, totul este inchis, aerul este refiltrat
inainte de aceasta experienta, nici noi nu mancam danone din motive obisnuite(discutiile din mass media m-au pus pe ganduri si evitam sa testez ceva pe pielea celor mici)
sincer, am ajuns acasa cu poturile primite cadou si am ramas blocata cand i-am vazut pe cei mici mancand la greu produsul acela alb, natur - ei ar manca orice e colorat
http://piticidarvoinici.wordpress.com/2012/09/11/danone-din-perspectiva-celor-mici/

acum ma bat la cap amandoi sa le cumpar Danonino natur pentru ca le place

p.s.: alaturi de ei a mancat si maica-mea si se lua la intrecere cu cei mici care sa manance mai multe poturi

Mergi la inceput