Happy Visit la Danone
Raspunsuri - Pagina 6
histamina spune:
gentuta aia f faina, numai ca fi-miu crede ca e geamantanul lui cu care pleaca la tataia sau la matusa maia, dupa caz, depinde ce anume nu il las sa faca!
teolinda spune:
He,he... fiu-meu vroia desenul la final sa plece cu el acasa. S-a intors din drum cu Alinuk sa-l caute si nu l-au mai gasit. Atunci a venit fiu-meu la mine si mi-a zis "Mami, o iert ca mi-a pierdut desenul!"
Alinuk
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
alinuk spune:
daaaaaa Teolinda... ce l-am mai cautat
chiar il desenase destul de inspirat pe Dino Danonino
era ft frumos
si mie mi-a parut rau ca s-a ratacit printre hartii pe acolo
a zis ca o sa faca altul si ca ma iarta.. lucru care mi-a luat o piatra de pe inima, tb sa recunosc
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Melodia...unei veri tarzii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
teolinda spune:
Alinuk nici o problema.. acasa a mai facut 2 desene pe care i le-a prins frate-su si i le-a mazgalit ... s-a iscat o mare jale. Apoi a mai facut inca un desen, muuult mai frumos pe care l-a si colorat si l-a oferit cadou si lui taica-su si la bunica...acu' treaba lor cum si l-or imparti
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
violetan spune:
Buna seara, fetele!
Multumesc si eu, Florin, pentru implicare si pentru faptul ca ai fost tot timpul pe faza, atent si agitat sa iasa totul ca la carte. Chiar a iesit!
Alinuka, jos palaria! Pe langa faptul ca esti super organizata mai esti si frumoasa. Multumesc mult si eu.
Imi pare tare rau ca n-am reusit sa socializez si eu, mi-ar fi placut sa pot profita de ocazie, dar eu sunt cea care a sters-o mai devreme pe motiv intemeiat de intalnire in oras, cea care a venit cu masina din Cernica si care mai era si botoasa pe motiv de plecare din tara a doua zi si lasat Laurash acasa :(.
A fost interesanta vizita, mi-a placut enorm doamna dr. Erica Iordache, super profesionista si directorul de productie care ne-a facut turul.
O intrebare ca sa ma aflu in treaba : Laurashul meu de ce n-a primit gentuta, pentru ca a fost mami pedepsita ca nu l-a adus si pe el sau ca a plecat mai devreme?
Multumesc inca o data pentru invitatie, a fost o ocazie frumoasa si pe care mi-as dori sa o repetem. Poate urmatoarea vizita o putem organiza la mine la fabrica? (Vorbim, Florin, Anda, Alinuka, daca ai chef sa preiei din nou fraiele )
luy spune:
Buna seara !
In primul rand vreau sa multumesc pentru invitatia de a participa la aceasta vizita la fabrica. Multumesc ca mi-ati oferit ocazia de a intra in contact direct cu persoane competente din conducere, de a vedea cu ochii mei conditiile din fabrica , procesul tehnologic si de a afla informatii interesante despre procedurile lor si chiar si despre istoria grupului Danone.
Motivul principal pentru care am dorit sa particip la aceasta actiune este acela ca doream sa aflu daca produsele Danone pot fi consumate de o persoana care are intoleranta la gluten.
Am fost placut impresionata de tehnologie, de igiena, de buna organizare, dar mai ales de amabilitatea si disponibilitatea personalului de a ne satisface curiozitatea. Si eu am fost surprinsa ca ne-au lasat sa facem poze fara nici o restrictie. De aceea nici nu m-am gandit sa imi iau de acasa aparatul foto
A fost o experienta deosebita, de care imi voi aminti cu placere ! Multumesc inca o data !
alinuk spune:
Violetan
esti prea dragutza in atatea complimente, m-ai facut sa
ai PM in legatura cu gentutza, sper sa rezolvam
mutlumim de invitatie, cu mare drag... mergem in expeditii de cunoastere si cercetam peste tot..cu tot cu pitici desigur
Luy
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Melodia...unei veri tarzii
Nimic nu-i intamplator!
dankutza spune:
Violetan daca nu te superi, ce fabrica ai?
Alinuk poate treceti pe lista fabrica de ciocolata. Alte idei: fabrica de biscuiti, fabrica de croissante
A intrebat cumva cineva, ce este "proteina din lapte". Am citit undeva ca sub acest nume se ascunde de fapt monoglutamatul de sodiu. Si apre in Danonino cu fructe. Cu ochii dupa fi-mea, am uitat sa intreb.
... si am inceput saptamana 18