Happy Visit la Danone
Raspunsuri - Pagina 5
alina_satena spune:
Histamina ma bucur enorm ca am reusit sa ne cunoastem ca tot ne-am propus noi sa ne cunoastem.
Ma bucur ca le-am cunoscut si pe restul fetelor
histamina spune:
alina,esti o scumpa.
esti un om de o rara sinceritate!
strumfita ta a fost asa faina:mie imi place rockul!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina teolinda, care ai fost,mama draga? |
vedere din spate de 'frezura' by Teolinda
www.desprecopii.com/POZECONCURS/ShowPhoto.asp?url=upload/Desprecopii%20in%20vizita%20la%20Danone/danone21.jpg" target="_blank">aici
Kid
Lumi ai dreptate
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Melodia...unei veri tarzii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alina_satena spune:
Histamina consider ca sinceritatea din ziua de astazi este o calitate rara, in conditiile in care oamenii sunt niste"animale" cu 2 fete.
Iti multumesc pentru complimente.
Mi-ai lasat o impresie cum nu se poate mai buna.
Alinuk ca intotdeauna saritoare, primitoare si foarte deschisa
Pentru toate fetele si puiutii lor
alinuk spune:
Alina... stii ca a fost dragoste la prima vedere intre mine si printesa ta Delia, da??
e o dulceatza , sa-i dai un pupic din partea mea
m-am lipit si m-a impresionat Andi, baietelul lui Mirclau
iar Sofian, bebele Aditei care de'abushilea pe acolo...un delciu
pe nazdravanii Luminitei nu prea am reusit sa-i tin in loc mai mult de cateva secunde ...
Vladutz al lui Kid...era ft amuzant ...il necajea pe Dino continuu avea o placere sa-l traga de coditza
toti copiii erau dragutzi si zburdau cu mare pofta
ceea ce era perfect normal!!
eu chiar m-am mirat ca la ora aceea la care de obicei ei dorm, au avut 'bateriile incarcate'
oare branzica aia nature...le-a dat putere!?
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
alina_satena spune:
Alinuksi ea ma intreaba mereu de tine , cand ne mai inatlnim cu Alinuk, asta se intampla de cate 3 ori pe zirar sa se apropie ea de cineva asa cum s-a apropiat de tine
alinuk spune:
pai da...exersez, ma antrenez
va spun un secret
am inteles eu ca pentru a afla ce fac baietii mei pe la gradi, scoala, e important sa fiu buna prietena cu colegele lor fetite
de preferat ... cele mai vorbarete
altfel, risc sa fiu privata de info pretioase din viata lor
altfel, chiar imi plac piticii...ii ador cand dau replici dezarmant de sincere ...lipsite de prejudecati si bariere
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
histamina spune:
din ce citesc eu aici, musai sa facem clubul soacrelor in devenire.
eu am in minte ochii faini de tot ai deliei.
si eu am fost topita dupa beblusul aditei,dar toti strumfii au fost la mare inaltime.
alinuk, eu ma mir cum strumf are bateriile incarcate la 3 dimineata!
dankutza spune:
Buna ziua,
In primul rand, vreau sa-i multumesc d-nului Admin pentru ca ne-a ajutat si pe noi sa ajungem la evenimentul acesta. Ce se mai, ne-am strecurat pe sub usa. Daca nu intervenea el, nu ajungeam pe lista. Asa ca multumiri multe din partea mea si a fetitei mele, d-nule Admin. Iar multumiri lui Alinuk pentru implicarea in eveniment. Cred ca a fost singura moderatoare. Daca au mai fost si alte d-ne moderatoare, le multumesc si lor. Scuze, nu prea va cunosc. Adica, am recunoscute niste fete de la intalniri anterioare (1 iunie, Craciun), dar nu le stiu pe nume.
Am vrut neaparat sa vizitez acesta fabrica mai ales ca "nu o aveam in palmares". Sunt profesor de 11 ani, asa ca am avut ocazia sa ajung in destul de multe fabrici din Bucuresti. Mi-a placut tare. Sincer, nu puteam vizualiza cum arata o fabrica in interior. Bun, imi dadeam seama cum sunt benzile alea cu etichete si paharele/galetuse de plastic care merg pe niste benzi.
O bila mare alba pt fabrica pentru ca ne-a lasat sa facem fotografii. In nici o fabrica in care am fost pana acum, nu ne-a lasat sa facem fotografii, chiar daca faceam pt revista scolii si oricum nu am fi fotografiat totul ci asa, pe ici pe colo. Deci, multumesc pentru asta.
Inca o bila alba pentru curatenie. Era super curat acolo si intr-una dintre sali mirosea frumos a fructe de la piureul de fructe.
Multumesc frumos ca m-ati lasat sa gust ca eram cu balele pana la calcai. iaurtul cu menta si ciocolata e super fain. Mi-a placut maxim.
As fi vrut sa pun si eu intrebari, dar nu prea am apucat, pt ca eram cu ochii pe zana mea. Nu a stat niciodata singura fara cineva din familie si doar cu straini. Asa ca pt noi, a fost si un test. Eu ma ingrijoram de ea si o omoram la cap pe zana sa ma sune in caz ca plange fata si fi-mea imi zicea "pa, mami".
Cu ocazia asta am vazut ca fi-mea stie sa manance singura iaurtel si sa se si stearga la gurita cu lingurita. Sa va spun cat de profitoare e si nu mananca niciodat singura acasa si asteapta ca un pui de vrabie sa-i bagi in gura?
Lui fi-mea ii place maxim noul iaurtel. As vrea sa o dau pe asta si sa renunatam la cel cu piureul de fructe. Si-a adaugat cele 3 figurine la colectia ei de piticuti.
Sper sa am ocazie sa mai ajung la aceasta fabrica, pentru ca a doua zi i-am spus secretarei sa programeze o vizita, sa ma duc si cu clasa mea. Asa ca o sa am exclusivitate sa-i intreb pe organiztori de toate cele.
Am incarcat si eu niste poze de pe aparatul meu.
aici aveti poze facute in fabrica, unde se vad destul de bine instalatiile.
aici puteti vedea toate pozele facute in care se vede cum s-au distrat cele 3 fulgusoare de 2009.
Alinuk am o intrebare. La un moment dat, ai venit in sala unde sunt copii si ai cerut desenele copiilor spunand ca sunt pentru un concurs... Am inteles noi aiurea? Ca si Dienutze a inteles acelasi lucru. Scuze daca am incurcat cumva borcanele.
... si suntem in saptamana 18
alinuk spune:
DAnkutza e adevarat
vroiam sa ii motivez spre aceasta activitate
si le-am spus la final, dar poate nu mai erati pe langa mine... premiile au fost pentru toti copiii..caci toti au fost 'cuminti'!!
cadourile DANONE primite la plecare, gentutzele termoizolante cu produse si piticutzi
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!