Happy Visit la Danone

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Lumi

ai dreptate, in busul alb in care am calatorit eu la dus (tu erai in cel galben cu Simo) socializarea s-a petrecut mai natural

caci aveam tabelul cu numele fetelor si le chestionam rapid...tu ce nick ai..ahaaaaam 'tu esti Histamina!' Luy, Adita, Unboticutz, Kim, Alina_Satena, Simina, etc...am mai incercat pe ici pe colo sa va fac legaturile..

dar data viitoare o sa cumpar etichete autocolante si o sa scriem nickurile pe ele
promit!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Melodia...unei veri tarzii

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

kid...
Nu-mi vine sa cred ca a fost si Luminita si nu am avut si eu ocazia sa o cunosc... de mult asteptam o ocazie...
In ultimul timp nu am mai stat asa mult pe forum si m-am simtit putin pe dinafara... dar poate se va remedia si acest aspect curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anda, ti-am trimis pozele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bey... io nu ma mai joc cu voi, nah!Cum adica Sara&Alex m-ai recunoscut dupa poze si nu te-ai bagat in seama cu mine, nu m-ai tras de-o maneca, ceva??!?Rusinicaa.

Eu in afara de Alinuk si Simo( cu care"m-am batut" pe o masina la 1 iunie) nu cunosc pe nimeni.

Data viitoare...clar sa ne etichetam. Eu am venit oricum cu masina personala...asa ca n-am socializat cu nimeni.

Histamina... puteam sa bag mana in foc ca tu esti... cand te-am auzit ce intrebari le-ai pus... ma gandeam ca poate esti tu..

Raza de Soare , Lalala13, Gabi2011... nu fiti suparate. Cu siguranta vor mai exista ocazii. Fetele cu copilasi de scoala vorbiti la scoala si incrieti-va pe site-ul Danone sa mergeti in vizita. Lu' fiu-meu cel mare asa i-au spus.

Nici eu nu l-am luat pe piciul de 2 ani si jumatate ca n-ar fi stat singur cu animatorii si l-ar fi apucat si furia de oboseala/nesomn.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Ha,haa,Alinuk,noi am venit cu masina noastra,dar nu a putut sta nenea soferul dupadosuletele noastre,de aceea v-am rugat sa ne luati si pe noi "la stop " pana la Carrefoure ca de acolo am luat maxi taxi .Dar ma bucur ca macar cele din microbusul in care ai fost si tuati mai socializat
teolinda,te-am recunoscut din poze abia azi,m-am uitat la semnatura ....dar ieri ti-am admirat frizura non stop .Eu eram caprita cu cei trei ieduti care am venit la poarta si v-am intrebat daca sunteti pt Happy visit Poate la o urmatoare intalnire DC-nista vom avea ocazia sa si schimbam cate o vorbulita
kid cred ca noi am vorbit putin,cand sa plecam,dar nu mai stiu exact.Oricum iti admir cretulinul (daca nu ma insel ati fost si la Zana maseluta? )
Si am mai "descoperit o mamicuta eroina(tot dupa semnatura) si datorita faptului ca am incercat sa intru in vorba cu copilasii si asa am aflat ca mai au o surioara mica Dianami
Data viitoare stau de capul alinuk-ai sa ne faca autocolante cu numele

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Lumi...m-am prins cine esti... si te-am vazut la intersectia Colentina cu N Canea... ai 3 ieduti foarte dulci . Cel putin baietelul tau blondut si cu ochi albastri mi-a atras atentia,..ca era tuns fix cum eram tunsa eu in copilarie doar ca eu eram bruneta.
Multumesc de complimentul cu frezura. Nu eram eu aranjata de la coafor sa se vada pe deplin opera stilistei..

Off. topic... si eu am copilarit in Voluntari... (in spatele casei lu' Pandele)

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua
si noua ne-a placut ff mult, baietelului pt ca a avut parte de o noua experienta si descoperire,iar mie pt ca am reusit sa va cunosc si sa vad ce sta in spatele marcii DANONE
branzica este delicioasa,cum am ajuns acasa fetita mea (care a fost la gradi)s-a pus pe mancat si a inceput sa o imparta cu prietenii de pe strada asa ca toata strada noastra stia ce gust are noua branzica de la DANONE
sper si eu ca la urmatoarea intalneala sa avem "etichete" cu nick-ul pt ca eram chiar curioasa sa va cunosc pe toate

in final multumim organizatorilor,multumim DANONE si nu in ultimul rand multumim lui ALINUK care a fost foarte atenta cu toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

-"gemul" de fructe. Nu m-au convins ca e natural. Un gem nu contine decat fructe si zahar, ori ei au recunoscut ca primesc de fapt un preparat de fructe (cu doar cateva procente de fructe), adica au si arome, coloranti, gelifianti, probabil si conservanti fiindca fructele fermenteaza repede si ar strica iaurtul.

De aceea noi ramanem in continuare consumatori de iaurt natural (grecesc), fara fructe sau alte adaosuri, insa nici nu fac crize daca ai mei copiii primesc vreun iaurt Danone (simplu).

Diana, mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008), Alexandru (16.01.2010) si Irina (18.06.2012)

Imi pare rau ca nu am putut participa la intalnire,eu stau foarte aproape de fabrica Danone,la cateva strazi;insa am avut niste interviuri marti,si nu am vrut sa le ratez

Vroiam sa va intreb daca ati avut ocazia sa intrati in contact (sa le mirositi/gustati) cu acele gemuri?Eu am vazut aceste gemuri si mi se pare ca duhnesc a chimicale.

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Nu mi-a dat prin cap sa le miros. Era un castronas pe masa, am amestecat cu lingurita prin el, parea ca un gem, dar nu l-am mirosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si eu m-am invartit pe langa gemul ala... nu mi-a venit niciun miros
dar nici nu am dat buzna in el :)

era bine si de gustat

Unboticutz ai pregatit experimentul?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Melodia...unei veri tarzii

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

teolinda, care ai fost,mama draga?

Mergi la inceput