Happy Visit la Danone
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ADMIN
Din pacate nu a fost foarte clar pana in ultimul moment daca o sa poata intra si copiii in fabrica sau nu. |
Dupa umila mea parere, nu ar trebui sa fie limitare de varsta pentru copii.
Poate cei de la Danone vor tine cont de acest lucru, de acum inainte.
histamina, multumesc pentru descriere.
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Alex@Sara spune:
Si noua ne-a placut la Danone,desi fideli ii suntem altei marci de lactate,dar ocazional mai primesc copiii Danonino sau iaurturi ,cand au surprize sau acum,cu personajele Disney .
Eu stiam de colectarea lapticului si transportul lui,ca se face in conditii de maxima igiena ,caci se colecteaza si de la ferma din satul socrilor,si am vazut de cateva ori ca cisterna nici macar nu intra in ferma,si se aduc niste furtune lungi si cu siguranta si ff igienice,din ferma de la tancurile unde e colectat lapticul si pana la cisterna .Iar vacutele de acolo,cu siguranta sunt fericite,caci sunt pe pasune non stop,si e o zona ff "aerisita" destul de departe de agenti poluatori (industriali ma refer)
Copiii au fost super incantati de animatoare,de mascotele danonino,Sara,mijlocia nu a vrut sa se spele de pictura de pe fata,sa o vada si tati,si dupa ce a vazut-o si tati,a si adormit asa pictata si mi-a fost mila sa o trezesc sa o spalasa ca abia azi dimineata am spalat-o si a zis ca nu-i nimic,ca mai mergem la Danone si ma vor picta din nou zanele
Personalul care ne-a condus prin fabrica si apoi ne-au dat detalii a fost super ok,eu nu am avut intrebari,caci cele pe care le vroiam eu sa le pun,au fost alte mamicute mai harnicute care au deschis problemele si a fost ok.
de restul,au vorbit si celelalte mamicute,asa ca eu inchei aici,nu inainte de a-mi exprima singura nemultumire in legatura cu aceste intalniri ale comunitatii DC -nu se "marseaza" si pe cunoasterea intre noi,userii.Mie mi-ar fi placut sa stiu care mamicuta ce nick are pe forum -pe histamina am ghicit-o singura cea mai in tema cu tot ce se putea intreba .Iar din pozele de la semnaturi,am recunoscut-o pe teolinda,si pe Kid am recunoscut-o dupa cretulinul ei dulce ;-) Poate la urmatoarea intalnire vom avea si niste "ecusoane" chiar daca facute mai rudimentar,adica niste etichete lipite
Multumim DC pentru ocazia de a le multumi celor de Danone ca ne-au primit acasa la ei
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
gabby2011 spune:
Ne pare rau ca nu am fost si noi din cauza orei,la 14 facem nani....ne ar fi placut sigur branzica
Poate as fi fost convinsa sa i dau mai des Danone
alinuk spune:
Lumi
ai dreptate, in busul alb in care am calatorit eu la dus (tu erai in cel galben cu Simo) socializarea s-a petrecut mai natural
caci aveam tabelul cu numele fetelor si le chestionam rapid...tu ce nick ai..ahaaaaam 'tu esti Histamina!' Luy, Adita, Unboticutz, Kim, Alina_Satena, Simina, etc...am mai incercat pe ici pe colo sa va fac legaturile..
dar data viitoare o sa cumpar etichete autocolante si o sa scriem nickurile pe ele
promit!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Melodia...unei veri tarzii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Dianami spune:
Am primit si eu invitatia, multumim. Copiilor le-a placut atmosfera si cele doua mascote, s-au jucat si i-am luat cu greu de acolo, au zis ca e ca la gradinita .
Privitor la organizare nu am ce sa reprosez, totul a fost f. bine pus la punct.
Noul produs lansat este bun, sunt si eu curioasa de cum se pastreaza dupa desigilare. Gramajul e f mic dupa mine, Alex a mancat vreo 4 la ei, poate doar un bebe sa se sature din degetarul acela .
Fabrica e ok, nu au probleme cu igiena sau ceva de genul acesta, putinii angajati care au acces la utilaje sunt verificati din toate punctele de vedere (inclusiv medical).
Personal am ramas cu trei nelamuriri:
-de ce e necesar adaosul de lapte praf in iaurt; raspunsul primit a fost ca, in functie de anotimp se suplimenteaza cantitatea de proteine pt. a indeplini standardul minim. Bun, insa eu n-am vazut pe piata niciun iaurt fara lapte praf, indiferent de anotimp. Nici macar primavara-vara, cand laptele de vaca este gras si plin de proteine, datorita abundentei hranei.
-"gemul" de fructe. Nu m-au convins ca e natural. Un gem nu contine decat fructe si zahar, ori ei au recunoscut ca primesc de fapt un preparat de fructe (cu doar cateva procente de fructe), adica au si arome, coloranti, gelifianti, probabil si conservanti fiindca fructele fermenteaza repede si ar strica iaurtul.
-produsele cu tiramisu, tarte de fructe. N-au spus daca in iaurt mixeaza o tava de tiramisu sau pun doar prafurile cu arome.
De aceea noi ramanem in continuare consumatori de iaurt natural (grecesc), fara fructe sau alte adaosuri, insa nici nu fac crize daca ai mei copiii primesc vreun iaurt Danone (simplu).
Dianami spune:
Cui pot trimite pozele facute de mine? (in fabrica n-am facut, mi se descarcasera acumulatorii).
ingridnen spune:
mi-ar fi placut si mie sa merg !
Noi santem mari consumatori de Danone natur (numai natur ), sotzul zice ca precis am mancat productia pe un an.
"Noi" inseamna: copilul, cainii si eu.
Ingrid si Cristi 9 ani
lalala13 spune:
si eu sunt suparata nitel ca ultimul mail spunea ca nu vor putea intra copii inauntru si de asta nu am mai venit, cedand locul meu altei mamici care probabil vroia. acum in poze am vazut ca au intrat si copii. oricum super tare experienta si sper sa ma aveti pe lista pentru data viitoare daca va mai fi
unboticutz te-am vazut, te-am vazut
sugubina spune:
Buna mamici!
Ma bucur tare ca am fost cu voi ieri, a fost o vizita tare interesanta. Iar branza aia noua danonino e super buna, Puficele o adora.
Am facut bine pan la urma ca nu am venit si cu ele..ca unul din noi ar fi trebuit sa stea de paza (au 1.10 luni gemenele) si doar unu vizita. Pt cei marisori cre ca a fost distractie, cu Danoninii pufosi si zanele, cuburile, desenatul, pictatul pe fata..Cred ca au mancat la iaurt
alina_satena daa cremosso ala cu menta si cioco e genial! nu mancasem pana atunci (ca deh le evit si eu) da am spart doo ca nu ma puteam opri! asa unflata de iaurt si branza am plecat deacolo!
Ce haios aratam toate cu bascutele alea si cu halatele ca mucitoarele
Sunt incantata de cadoul primit adica multe branzici dinalea, au si fetele, ca tare le place!
Eu am fost in microbuzu alb, am stat in spate - childless
Anda08 spune:
Dianami - imi poti trimite pozele la adresa andraf@desprecopii.com
mersi
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates