Happy Visit la Danone

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

ba bucur sa vad ca aveti o perere buna despre danone pentru ca noi consumam zilnic,eu cumpar cu baxul ca ei mei mananca cate 2 o data:)
~zilnic iaurt natural le dau iar branzica calcica numai in compozitie cu iaurtel cu fructe mananca
mi-ar fi placut sa vad si eu

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multumesc organizatorilor pentru invitatie.
a fost un bun prilej sa ne cunoastem intre noi, sa vedem cine sta in spatele "userilor" de pe DC.
am apreciat transparenta celor de la danone si disponibilitatea de a raspunde oricaror intrebari,ca si decenta de a spune ca acel aspect il vor mai studia sau vor mai cauta solutii pe viitor.
inca un plus mare la transparenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

O sa iau o cutiuta de branzica si o las pe masa desfacuta, apoi va spun cum evolueaza.

Buna ideea. Eu nu cred sa reusesc, a fost bataie acasa pe branzicile astea, le-au placut tare mult copiilor, asa ca n-ar rezista una lasata pe masa, s-ar papa imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pai haideti sa facem experimentul

Unboticutz
ft tare ideea!!!!

Propun sa desfaci branzica,
o pui undeva pe dulap (cu un servetel deasurpa sa nu fie expusa la praf) si
sa o lasi vreo 3-4 zile

ii faci o poza inainte de pus la pastrare, sa zicem azi... si ii mai faci o poza luni
si evident facem o evaluare si a gustului

credeti-ma pe cuvant ca e ft ft bun!!!
(pe gustul meu)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Melodia...unei veri tarzii

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariuk_18 spune:

Despre ce branzica este vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

a fost un bun prilej sa ne cunoastem intre noi, sa vedem cine sta in spatele "userilor" de pe DC.

Eu, una, sigur ma intreb "Care o fi histamina?"...

P.S.: Fetelor, fie-va mila, nu mai rasuciti cutitul in rana, cu animatoare, dinozauri...

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariuk_18

Despre ce branzica este vorba?

e mentionat si in postarea cu care am deschis topicul
'Danonino branzica natur: 100% ingrediente naturale"

e un produs lansat de curand...

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Melodia...unei veri tarzii

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

raza de soare, daca te uit la album, la poza cu intrebarile mamicior, sunt in centru, cu bluza turqoise cu alb,fara maneci, plus blugi.poza danone19

histamina se elibereaza in timpul procesului de fermentatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Din invitatie am inteles ca e pentru pitici de maxim 3 anisori si noi, avand 5, am cedat locul altui copil. Observ insa ca ar fi fost in regula daca mergeam si noi.

Cred ca a fost o experienta interesanta.

Asta e...Ne tine Admin pe lista pentru data viitoare.

In primul rand multumesc mamicilor pentru participare si lui Danone pentru organizare.

Din pacate nu a fost foarte clar pana in ultimul moment daca o sa poata intra si copiii in fabrica sau nu. Oricum cu siguranta o sa mai organizam evenimente similare, special pentru mamicile DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumim si Danone pentru invitatie!
Juniorul a fost foarte incantat de locul de joaca amenajat pentru copii si de cei 2 Danonino, pe care a avut grija sa-i oboseasca destul
Desigur, s-a indragostit de iaurtul cremosso cu ciocolata si menta. Ma bucur ca ii place si branzica natur, e cremoasa si deloc innecacioasa.Adevarul e ca si mie mi-a placut, am mancat si eu destul de multe, nu m-am putut abtine
Ma bucur ca am fost, stiu si eu acum cum se fac, se ambaleaza, se depoziteaza si se transporta produsele, total altfel de cum credeam eu... am ramas impresionata de toate masinariile pe care le-am vazut, de curatenia din fabrica si metodele de igienizare si protectie, de amabilitatea si deschiderea angajatilor, precum si de faptul ca nu au avut nimic de ascuns, inclusiv fotografierea oricarui coltisor din fabrica.
Pana acum, probabil datorita lucrurilor negative pe care le-am auzit si citit, am evitat pe cat am putut produsele Danone. In urma vizitei, m-am convins ca nu am motive, asa ca voi cumpara si consuma cu mai multa incredere produsele Danone.
Multumim inca o data.

Mergi la inceput