FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30
Raspunsuri - Pagina 8
sper spune:
Amalia felicitari!!
Asia de ce nu repeti beta sa vezi dc creste sau scade? Pana luni e mult.
Miracol de 2 zile sunt mai bine, pot calca in picior dar imi oboseste f repede si incepe sa ma doara sub glezna. Azi am fost o ora la cumparaturi si 2 ore apoi a tb sa stau cu piciorul in sus bandajat si dat cu Lioton gel.
Fetelor pe mine m-au tampit activitatile canapeloase in astea 3 sapt , azi la magazin am gresit fara sa vreau de 4 ori PIN-ul la un CARD
daniela74 spune:
buna seara fete,
imi cer scuze ca dau buzna
matusica Amalia initial am vrut sa-ti trimit un p.m,apoi m-am gandit ca poate mai intereseaza si pe altcineva,deci spune-mi te rog ce mai platesti in afara de cei 3300 euroi,la cat duce toata procedura??????Daca s-a mai discutat zi-mi doar unde sa caut
multumesc mult si bafta multa tuturor
c`est la vie,pas le paradis
amaliaro spune:
Daniela draga mea stiu asa 3300 costa fiv cu ovule donate la clinica iti face analizele clasice de HIV HEPATITA SIN INCA DOUA PE CARE NU MI LE ADUC AMINTE ACUM in total analizele astea pe care medicul le vrea facute doar la clinca costa cam 400 in bani astia intra si ecografia +consultatia dar dupa cum ai citit la Miracol ia facut reducere si a platit 260 spermograma si congelare 90 de euro pentru congelarea embrionilor ramasi 200 de euro pe termen nelimitat =3990 la clinica +tratamentul de sustinere costa cam 150 de euro pe luna (aici te pot ajuta sa iti trimit si eu daca crezi ca ramii fara)+hotelul nu stiu cit costa caci Miracol a stat la mine dar ma pot interesa si biletele voastre de avion daca imi mai aduc aminte ceva iti spun s
amalia tsakoniati
fumi spune:
buna dimineata,
va invit la o cafea
imi spuneti va rog de unde ati luat estrofem de 2 mg?
multumesc mult pentru ajutor
irilac31 spune:
Buna dragelor, acum am ajuns si eu acasa plecata de dim de la 7.... sunt rupta, poate reusesc sa adorm putin.
Miracol crede-ma ca am sa scot eu daca cei din jur nu-si schimba comportamentul, deja primii pasi i-am facut ieri, m-am chinuit atatia ani ca sa ce? in loc sa-l menajez pe bebe si sa ma bucur din plin de anumite momente, eu stau intr-un stres continuu si nervi din cauza altora...asa ca ieri am batut shaua ca sa priceapa calul, daca tot nu se intelege, am sa spun direct chiar daca eu pic de " cea rea". Tu cum te mai simti, cand mai mergi la dr?
Amalia, ma bucur enorm pt tine...uite cum le aranjeaza DD pe toate, sa-ti mearga mai departe tot asa de bine.
Aristica, da tu nu mai dai pe la noi, cand ai programarea in octombrie - noiembrie?
Lyly...tu ce mai faci, nu te-am vazut de o gramada de timp, hai mai treci pe aici, te mai informezi, apoi iei o decizie
Tusferi, ma bucur ca esti cat de cat bine, asa e in primul trim, mai greu, apoi va fi mai bine. Mai da din cand in cand cate un semn ca sa stim ca esti ok
Va pup pe toate
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
26+
amaliaro spune:
Buna fete dragi!
Irilacsi pe tine si pe bebe si nu lasa pe nimeni sa iti strice cea mai frumoasa perioada a vieti
fetelor unde sunteti azi tara tacute sunteti eu fac curatenie generala scot covoarele de la naftalina si sa asez casa cit ce cit ca dupa et nu mai fac nimic
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
Sper iubita stiu ca este sarbatoare dar nu spal scot covoarele de la naftalina sa le pun impreuna cu iuby ca dupa....eu iau pauza marti ma duc la clinica sa discutam ce si cum
amalia tsakoniati