FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica.marin

Sper sunt in asteptarea zilei de marti cand merg la ecograf.
Va pup

Rodica tin pumni Eu faceam alt beta sa vad dc creste dar tu dc ai rabdare pana atunci esti tare.

Asia tu ce mai faci? Cum mai esti?

Matusico de la atata canapeloase neuronul meu nu intelege de ce au fost la nasfatalina, sunt noi? Sau vara le strangi pt ca e cald si iarna le scoti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Amalia multumesc,cred ca ai uitat tratamentul donatoarei,sau asta intra tot acolo?
offf....imi fac planuri,dar nu prea cred ca merge,oare nu ar primi analizele mele facute aici si sa mergem acolo doar pentru transfer? Daca trebuie sa merg de 2 ori nu am cum .
merci mult
fetelor in focuri,va tin pumnii

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Daniela trebuie sa vi cu sotul tau sa dea sperma pentru fiv si si poti ramine pentru embrio transfer acum hotarastete ce vrei tu si eu il sun pe medic si vedem cum poate sa te ajute dar trebuie sa vi si sa stai aici 19 zile aici ca sa nu faci 2 drumuri sau te poti duce in Romania si te intorci cum iti este mai usor tu fa un plan al tau si spune mi cum te gindesti sa faci si eu vb cu medicul si vedem ce se poate face

LE :in cei 3300 intra si tratamentul donatoarei
amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

dannyM, felicitari pentru inimioara! sa ai o sarcina frumoasa si la termen!
asia, tin pumnii sa creasca beta frumos! incearca sa alungi gandurile negre...
apalina, sper, va multumesc pentru sfaturi! o sa mai cresc putin doza de magne b6 si o sa imi caut ceaiul de ghimbir, desi la ce scarboasa sunt acuma nu sunt sigura ca o sa pot sa il beau. Cat despre medicamente, doctorita mea cred ca este foarte precauta, nu prea vrea sa imi dea nimic, nu prea ma lasa sa iau nimic si nici eu n-as avea curaj. Mai bine ma mai chinui putin, sper sa scap in maxim o luna, cand trec de 12 saptamani... Sper doar sa nu se agraveze.
bichi, ce mai fac gemenasii tai? cred ca te gandesti tot timpul la ei... eu una imi imaginez tot felul de povesti cu gemenasii mei.
Teli, tu ce mai faci, mai da un semn!
amalia ce ma bucur ca ai toti banutii! mai ai si tu putin si ne povestesti de umflati
irilac, scumpa, ai grija de tine... stiu cum e cu serviciul asta Eu abia astept sa ii anunt ca sunt , sa ma mai lase sa mai rasuflu si sa le mai pot spune NU cand ma incarca pe mine cu toate. Desi ziceam sa astept pana la 12 saptamani, nu mai pot astepta. Dupa ecografia de vinerea viitoare, daca totul e ok cu scumpii mei gemenasi, ma duc la medicul de familie si il pun sa imi completeze hartia pentru birou si anunt pe toata lumea. Vreau sa cer si diminuarea programului la 6 ore, daca m-o ajuta medicul de familie cu hartiile necesare...
Rodica, tin pumnii pentru marti, sa vedeti inimioara. Sper ca faci eco intravaginala...

Eu astazi m-am simtit mai bine, ca dovada ca m-am si intins la scris. Azi e prima zi dupa mult timp, cand n-am mai . E stressant, ca mi-e frica tot timpul sa nu vomit pe strada, sau in metrou sau pe la doctor, ca in alta parte nici nu mai am curajul sa ies.

Dragele mele, va multumesc pentru gandurile bune, va pup pe toate si abia astept sa mai citesc vesti bune de la voi

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Amalia ai un p.m

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Tusferi pe toti 3 balcoanele au crescut deja de nu ma mai incap sutienele

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Matusico, pregateste sutiene mari, ca mai cresc, garantat!
Neata fetelor, va si sa aveti un weekend minunat!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Neatza fetele !
Tusferi daca cresc si mai mari de atit am puso nu o sa ma mai pot deplasa de balcoane
Fetele azi ne ducem la un botez
sa aveti WE placut va matusica pe toate cu burtici si fara burtici

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Fetelor aveti idee daca duphastonul poate fi luat in paralel cu utrogestan?
Dr. mi-a scos utrogestan si m-a pus pe duphaston din 8 in 8 ore, dar cand merg la toaleta mai sunt urme roz, ma bate gandul sa pun si utrogestan, dar imi este frica sa nu gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimi fetele .Rodica eu cred ca da merge ,si eu am luat duphaston in paralel cu utrogestan pana s-a oprit sangerarea dar luam doar un duphaston ,dar eu cred ca merge.Fii optimista si va fi bine ,stiu ca e greu si e stresant in primele saptamani ,cred ca asa am fost toate ,dar cu puterea lui Dumnezeu vei reusi.Week-end placut

minunea mea 36 +

Mergi la inceput