FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30
Raspunsuri - Pagina 10
loretta76 spune:
Rodica poti lua linistita utrogestan cu duphaston impreuna. Eu nu as scoate utrogestanul, la FIV am luat 800mg utrogestan cu 2 pastile de duphaston. Nu stiu cum e la donate(n-am facut inca ), insa nu are ce sa-ti strice suplimentarea de progesteron, din contra. Sper sa treci cu bine peste episoadele astea de sangerari.
Fumi poti lua estrimax din ungaria cu reteta ce ti-o trimit cei de la reprofit.
smaick spune:
neata fetele
rodica eu am luat 2 duphaston/zi si 1000 utro cand aveam sangerari
fumi in afara de comenzile pe care le poti face pe net in ungaria si cehia poti lua din romania CycloProginova dar numai pastilele albe din cutie (cele maron contin progesteron)
amalia ma bucur ca ai banii de fiv, mai ai putin
danny felicitari pentru inimioara
o zi frumoasa va doresc!
amaliaro spune:
smaick multumesc lui Dumnezeu asta era stresul meu cel mai mare acum sunt in linie dreapta marti ma duc sa vorbim ultimile amanunte
Va pupa matusica pe amindoi si pe tine si pe putzulica
amalia tsakoniati
ivisor spune:
rodica
eu nu as scoate utrogestanul, dimpotriva tot ce inseamna progesteron, ca e natural sau sintetic (duphaston=progestativ de sinteza) trebuie cat mai mult in trim 1 pe masura ce inainteaza sarcina. In sarcinile natural obtinute exista corp galben de sarcina care secreta progesteron in primul trim. pana cand functia lui scade treptat si productia de progesteron e preluata de placenta. La noi doar ce suplimentam oral, vaginal sau injectabil se pune pana cand placenta preia conducerea si atunci se poate scadea treptat progesteronul.
Eu iau 800mg utrogestan 200mg lutinus si 2x10mg duphaston plus 4x2mg estrimax. si abia din sapt 11 am sa incep sa le scad.
curaj, si o sa fie bine!
rodica.marin spune:
Ivisor asa voi face impotriva celor spuse de dr. raman la duphaston la 8 ore si reiau utrogestanul 800/zi, asa cum il luam inainte de hemoragie.
irilac31 spune:
Salut dragelor, am o stare super naspa, imi vine sa-mi fac bagajele si sa plec in alt oras unde sa raman pana nasc...poate acolo voi fi mai linistita . Dupa nervii de miercuri, nu am mai simtit bebele de 2 zile, aseara m-a durut burta si era tare, ma durea spatele, aveam contractii ...asa ca azi dimineata a cautat sotul o clinica unde pot face eco. Bebele e bine, dar se pare ca exista un risc de nastere prematura si m-a intrebat dr daca in ultima perioada am fost stresata, nervoasa etc...si asa mi-am dat seama ca toate ma afecteaza mai mult decat credeam. Sunt tare dezamagita ca tocmai cei care ar trebui sa ma ocroteasca, cei care stiu prin cate am trecut ca sa ajung aici, nu fac altceva decat sa ma impunga si sa-mi serveasca pe tava replici de 2 lei...la care eu bineintele ma enervez. Inclusiv acum cand m-am intors de la eco si pov ce mi-a zis dr imi baga mama mea o replica de a stat matza-n coada. Normal ca iar m-am enervat, tremuram toata de nervi si bineinteles......tot eu sunt cea rea, tot eu am toane . Ajung la concluzia ca oricat de mult bine ai vrea sa faci, tot tu iesi rau...scuzati de off topic da chiar n-am cu cine vb.
Rodica, pune utro nu renunta la el, alti dr nu stiu ce combinatii sa mai faca sa ai cat mai mult acolo si al tau renunta la utro ?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
26+
smaick spune:
irilac de cate ori te enerveaza cineva gandeste-te la ce eforturi ai facut pentru a obtine aceasta sarcina; la mine functioneaza, ma calmez imediat si zambesc frumos la cei care ma enerveaza; mai nou am observat ca asta ii enerveaza pe ei
ai grija de tine!