FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaick

irilac de cate ori te enerveaza cineva gandeste-te la ce eforturi ai facut pentru a obtine aceasta sarcina; la mine functioneaza, ma calmez imediat si zambesc frumos la cei care ma enerveaza; mai nou am observat ca asta ii enerveaza pe ei
ai grija de tine!

Super sfat.

Pupici la gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Iri, acum prioritatile se schimba, nimic din jurul tau nu mai este important, decat bebe, tu si tati, restul....
Calm, odihna si asteapta termenul ca sa-l vezi pe bebe, nu fortza nota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

smaick
suntem bine, eco am facut la 6 sapt(am vazut inimioara, si unul din doi s-a oprit pe la 5 sapt ) la 9 sapt calendaristice aveam 9 sapt eco, (am auzit inimioara si ursuletul se misca incetisor pe acolo.) astept eco de 11 sapt cu nerabdare. mersi de info despre medicatie!
pup burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

iri

cred ca e foarte greu cu toate problemele noi care au mai aparut.
la fel cum au scris fetele sa te gandesti numai la bebe si la tine, la cat de aproape esti de a vedea implinita marea ta dorinta. ai mare grija de voi, doar tu poti avea grija de COMOARA ta. iti doresc sa fii tare, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivisor

smaick
suntem bine, eco am facut la 6 sapt(am vazut inimioara, si unul din doi s-a oprit pe la 5 sapt ) la 9 sapt calendaristice aveam 9 sapt eco, (am auzit inimioara si ursuletul se misca incetisor pe acolo.) astept eco de 11 sapt cu nerabdare. mersi de info despre medicatie!
pup burtica

sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Iri, nu mai fi necajita, supararile acestea dureroase, fac atat de mult rau si daca ne gandim bine sunt niste nimicuri care au mai fost cu siguranta si vor fi mereu.
Obiectivul principal e copilutul.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

#921;RI draga mea nu uita ca cea ce traiesti tu acum este mai important decit orice si orcine pe luea asta deci fi draga mea mai nesimntita si tu si mai punele si la fund si nu te astepta sa inteleaga cineva prin ce treci tu ca nu are cum mai ales femeile care nu au probleme in a face copii deci fi un pic egoista si gindestete doar la tine si la viata ce o ai in pintec cu atita truda obtinuta matusica mamica si putzulica

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Iri, draga noasta, nu poti obtine un concediu medical? Nimic de pe lumea asta n-ar trebui sa il stresseze pe bebe in vreun fel. Cand te stressezi tu,mse stresseaza si bebe. Offf, si eu am f mult stress la birou si ma asteapta si o saptamana f grea, dar dupa aia ii anunt oficial si o sa le zic oficial sa ma lase in pace, ca altfel imi iau medical...
Ai grija de voi
Rodica, nici eu n-as scadea deloc progesteronul si nu as scoate utro. Stii ca eu am ramas la 1000/zi, ca sa nu scad progesteronul in perioada asta critica, duoa ce l-am crescut eu de capul meu...
Amalia, distractie placuta!
Pupicei fetelor

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Tusferi eu din seara hemoragiei cat am fost internata, o saptamana am intrerupt utrogestanul, in spital nu puteam trece peste parerea dr. Dar ma consolez ca am avut doza de duphaston mai mare/zi, apoi a scazut pana la 1 la 8 ore. Cand am venit acasa am pus urtogestan 200+200+200. A fost totul in regula pana a vorbit cumnata mea cu dr. ei si a spus ca in nici un caz sa nu iau si duphaston si utrogestan, m-am speriat si am intrerupt utrogestanul de miercuri. Astazi l-am reluat si cred ca voi merge pe 800/zi.
Ma simt asa de vinovata pentru fluctuatiile acestea, dupa ce ca nu mergea bine, am mai facut si eu imprudentele acestea, dar dr. m-a zapacit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Rodica eu cand am inceput sa sangerez eram pe 600 mg de utrogestan, cand am vorbit cu prof. de FIV a zis sa cresc la 800 mg de utrogestan, la o sapt. am ajuns la dr. care mi-a urmarit sarcina si a zis ca parerea ei ar fi inlocuiesc 200 mg de utro.cu o tb de duphaston, asa am facut, coincidenta sau nu lucrurile au mers spre bine, deci am mers in paralel cu ambele si am primit schema de diminuare dupa 12 sapt.
Este adevarat ca eu am facut si o sapt. de perfuzii cu B-uri, imi era atat de rau ca nu puteam nici sa merg si au hotarat ca este cazul de perfuzii, au ajutat fantastic copilul, de la 7 sapt. avea deja avans 2 zile.
Multa bafta.

Mergi la inceput