FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30
Raspunsuri - Pagina 7
sper spune:
Rodica BCF= batai cord fetal
Bichi dar de ce te intepi de 7 ori? Nu am fost pe faza cand ai scris.
Zestre?? Nu se mai poarta. Eu am 12-15 goblenuri cusute de mine (unul e abandonat de 5 ani) si mileuri/fete de masa care stau dosite sub o canapea. Goblenurile le-am pus prin dormitoare dar mileurile nu le pun pt ca nu se mai poarta. Pe vremuri nu era iarna in care sa nu-mi fac 2-3 pulovere dar de 6-7 ani nu am mai facut nimic pt ca erau mai frumoase cele de gata si mai ieftine decat dc il lucrai tu. Acum botosesc , tb sa-mi reamintesc cum se lucreaza
Amalia iar ai facut gogosica frumoasa?
amaliaro spune:
Sper pai acum a devenit o regula ca nu stiu cum ajung pe la clinica pe la vre o analiza asa doar un dus repede si e mai bine sa fie gogosica pergatitaa mereu
Noi2 bravo fata draga si eu la fel o sa fac 3-4 zile in pat doar toaleta si activitati canapeloase di dupa plimbari sa treaca timpul repede
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
Fetele sunt super ferecita am primit vestea de la banca am toti bani pentru fiv
amalia tsakoniati
Sandy2707 spune:
Bravo Amalia Ma bucur mult pentru tine. Le aranjeaza DD pe toate si in curind ai sa fii
Asia si tu esti sigur Petele maro mai sunt de la implantare poti sa le ai si la o sapatmana dupa)
toata lumea
asia spune:
Am primit un mesaj de la clinica in care coordonatoarea mea,zice sa nu m#259; bucur prea
tare,pt ca ar putea fii īnc#259; hormonii de la Pregnyl si sa repet doar luni testul.
Poate fii ciclul menstrual,chiar dac#259; iau extrimax?
Nu pot nici cum sa gindesc pozitiv,de mar#539;i īncoace,si #537;tiu ca nu e bine!!!
amaliaro spune:
Asia draga mea eu zic asa :roaga te la DD ca El face minuni si ia vitamine prenatale stiu ca ajuta cind ai beta asa mic si cum ti am zis DD face miracole
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
Buna fete dragi...
sunt happpyyyyyyyyyyyyyyyyy pt matusica noastra, care in sfarsit e la un pas mic mic de implinirea marelui vis!!
a venit si randul tau, draga mea amaliaro, sa te bucuri de aceste clipe minunate!Dumenzeu sa iti dea sanatate, fericire si multa rabdare in perioada ce urmeaza!!
vreau sa fii o viitoare mamicuta cuminte, ascultatoare...si sa ai mare grija de tine de pe acum!...vrea pe cand ne vom vedea mai spre iarna, sa se vada o burticuta cu minim !!!
Astept un "miracol" curand...
miracol11 spune:
asia, eu zic din start sa iti revii, sa nu mai fii asa de pesimista...atragi raul spre tine si crede-ma ca stiu din propria experienta ca nu e ok!...pana repeti beta nu ai ce sa te ingrijoreze!!pupici
iri, ai grija de bebe ca de nu vin la tine!!
noi2, f bine faci ca mai misuni prin casa...asa am facut si eu...2 zile dupa ce am venit acasa am stat cuminte, pe urma am iesit pe afara prin parc, ma plimbam...a fost f bine, problema mea era ca urinam f f des, si nu ma puteam hazarda sa plec prea departe....
si cand voi face FEt-ul tot acelasi stil de viata il voi aborda, doar cu diferenta ca fara stres....stiu acum despre ce e vorba
fetelor va asteptam cu beta MAREEEE!!!
sper, esti mai bine draguta?
multumim celei care munceste pt noi ca prima pagina sa fie actualizata corect si sa arate asa de bine!
pup toate gravidutele,si viitoarele gravidute fara exceptii!!
Astept un "miracol" curand...
fumi spune:
draga asia, trebuie sa fii pozitiva si sa iei tratamentul in continuare
Amalia, felicitari si sa-ti indeplinesti visul