FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30
Raspunsuri - Pagina 6
amaliaro spune:
Ma fetelor care va ocupati de prima pagina sa o treceti pe listuta de REUSITE DEPLINE si pe Brighite a noastra ce ea este MAMICA !!! de gemenasi
amalia tsakoniati
sper spune:
Amalia tu nu stii ca Brigite a noastra e superstitioasa ? O sa vrea sa o trecem cand da bbii la gradinita
irilac31 spune:
Neata scumpelor, va astept la cafeluta. Azi sunt tare matinala...m-am culcat aseara la 1 cu nervi, m-am trezit de la 6 cu nervi . Indata voi face BUUMM ca mocnesc de cateva zile. Asa ca am intrat la voi sa ma calmez .
Pt prima pag, cand se mai fac modificari rog tare sa se schimbe surpriza cu caruciorul cu baietel... asta ...ca nu mai e surpriza de mult
Sa aveti o zi superba si linistita
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
26+
amaliaro spune:
Neatza
Irilac nu face bine la bebe stai calmo
Pop toata gasca
azi ma duc sa fac secretile
amalia tsakoniati
fumi spune:
Buna dimi,
vai ce matinale sunteti azi 13!!!!
asia, rodica, fara ganduri negative pentru ca nu fac bine bebeilor!
sper, sa te faci bine
Amalia, bafta la secretii, sa iasa bine
Miracol,multumesc pentru incurajari
tusferi, irilac,bichi,sandy, smaick, alina, looana, cocolino
dannyM, felicitari pentru inimioara!
fumi spune:
si resultfetelor fara exceptie
multumim celei care se ocupa de capitol nou si de actualizarea informatiilor pe prima pagina
Bichi spune:
Buna dimineata fetelor!
Irilac multumim de invitatia la cafea, dar eu am renuntat la ea si daca tu ma ispitesti s-ar putea sa beau un cofer nu o cana!
Incearca sa te odihnesti cat poti de mult daca ai sarcina asa de jos si sa stai mai mult intinsa, nu in fund, pt. ca greutatea sarcinii apasa pe cervice.
Asia iata valorile cum trebuie sa cresca beta:
- beta se dubleaza la fiecare 2 zile cu valori pana la 1.200
- beta se dubleaza la fiecare 3 zile cu valori de la 1.200 la 6.000
- beta se dubleaza la fiecare 4 zile cu valori superioare de 6.000
Deci daca cresc frumos, sarcina este evolutiva. Pana la urmatoarea analiza, nu trebuie sa te stresezi.
Tusferi imi pare rau ca te simti asa de rau... Dar cred ca un tratament trebuie sa existe.
Sper iubita trebuie sa ne apucam si noi de facut ceva zestre, caci ramanem in urma... numai ca eu cu acul, andrelele si croseta nu stiu sa fac nimic
Amalia multa bafta la analiza de astazi, iar ii duci fofonica sa ti-o vada doctorul?!?
toata gasca
noi2 spune:
Heeeei!
Neata neata si de la mine!
Va salut cu lapticul in fata.
De azi am lasat patul si imi reiau activitatile de zi cu zi, cate putin treburi prin casa, cate putin la calculator si tot asa, iar diseara o plimbare in parc.
Ma simt bine, parca doar o presiune in burtica si in rest nimic.
Pupici tuturor!