FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Multumesc de primire, Sandy si Tusferi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Noi2 - FELICITARI
Irilac asa-i am bifat si Ungaria pe lista anul trecut in noiembrie .
Tusferi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

noi2
iri sunt alaturi de voi zi-de-zi. incearca sa te gandesti doar la tine si la copil si nu mai da explicatii nimanui, nu mai asculta parerile "binevoitorilor" din jur. Nu exista nimic in lumea asta, in acest moment, mai important decat tine, caci prin intermediul tau va creste, se va dezvolta si va veni pe lume o minune: copilul vostru

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Loana

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

noi2....FELICITARIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!....super veste....de fapt pe asta o si asteptam!!!...sa dea Dumenzeu sa fie bine, sa creasca beta frumos de acum inainte! o sarcina usoara sa ai!!!

sandy, curaj te asteptam si pe tine cu aceeasi veste!!!

alina_alba, multumesc ca te gandesti la mine...si eu te pup si ii trimit un pupic dulce buburuzei tale din burtica...ce repede a trecut din martie...parca acum it faceai si tu beta test......eu asa sper sa ma duc dupa ceilalti bebei undeva prin noiembrie sau inceput de decembrie...daca nu reusesc...atunci ianuarie sigur!...acum astept sa imi vina ciclu, sa ma duc la eco...sa vedem daca mai am ceva resturi...daca nu se elimina atunci musai sa ma aspire...si pe urma incep analizele...alea le fac in cateva zile...si va trebui sa astept rezultatele...pe urma cu dumnezeu inainte!imi va venii si mie randul sa fie cu succes de data asta!

irilac31...am vazut ca m-ai intrebat si tu la fel ca si alina, am dat raspunsul valabil si pt tine mai sus...eu o sa ma supar rau pe tine daca nu est cuminte si ai grija de bebel...nu mai apleca urechea la lume si da-o in "pisici"...tu si bebe sunteti cei mai importanti....si eu am avut o altercatie cu sor-mea chiar in ziua et-ului...nu v-am povestit pt ca eram cu amaliaro, si m-a calmat ea...si mi-am dat seama pe urma ca aveam sustinerea omului care conteaza cel mai mult...sotul meu!...pe urma m-a durut in fund de lume!la fel trebuie sa faci si tu!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

stefana0909 bine ai venit oficial printre noi!,sa fie cu noroc de data asta si cine stie poate ne gravidim in aceeasi perioada!...Doamne ajuta!

Mergi la inceput

amaliaro, biiiiggggg huggggggggssssssssssssss and kissssssssssssssssssss....miiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssss uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!

va pupacesc pe toate!!o seara buna sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Noi2

felicitari!!!!
ma bucur enorm pt tine, la mai mare(beta) si la termen(bb).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivdonate spune:

ruxandrica & stefana, welcome si bafta multa in nov!
cu mare drag, daca doriti, completez lista de VIP-uri (prima pagina) cu datele voastre..so, just say the words (in litere de foc, naturalmente..)
hugs everybody!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Noi2 FELICITARI!!!!!! Esti graviduta!! Ai grija de burtica pt ca ea e cea mai importanta acum.

Nasa te-ai deconspirat

Mergi la inceput