FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30
Raspunsuri - Pagina 16
noi2 spune:
Avem beta 64,17 azi in Z7 de la ET, cu Z0 ziua transferului. Nu imi vine sa cred! A aparut si liniuta pe pipitest.. Cred ca visez!
Sanda, ma rog sa fie si la tine la fel! Trebuie sa fie!
Multumesc pentru tot ceea ce faceti!
tusferi spune:
Draga Ruxandrica, bine ai venit oficial pe forum! Ma bucur ca te-ai decis sa scoti capul
Noi am fost programati pt punctie la ora 9 iar pt ET la ora 8.30, 5 zile mai tarziu. Pt ET am rugat-o pe Svetlana sa ne programeze mai dimineata, pt ca nu stiam la ce ora trebuie sa facem check-out la cazare. Ne-am grabit degeaba, pt ca gazda ne-a zis ca putem pleca si a doua zi daca vrem, fara sa mai platim noaptea respectiva, dar aveam alte planuri asa ca am dormit un pic dupa ce am venit de la clinica si pe urma am plecat. Nu trebuie sa mai stai dupa transfer, poti pleca imediat. Am intrebat-o pe Svetlana si a zis ca nu e problema.
Sandy, noi2, curaj si optimism!
Rodica, iti tin pumnii pt maine, sa vii cu vesti bune de la eco.
Pup toate fetele!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
amaliaro spune:
Noi2 felicitari mamico imi era dor sa mai scot pampoanele si tu mi ai dat motiv hai Sandy te asteptam si pe tine
amalia tsakoniati
Sandy2707 spune:
Noi 2FELICITAAAAAAAAAAAAARI! Am simtit ca esti pozitiva Doamne ajuta sa ai bebel(bebei) sanatosi si sarcina usoara la termen!
Stefana e greu sa iti zic bun venit dar iti doresc un drum scurt la aspirante, cu un bebel rapid la purtator cadouas de Craciun, sa in grosi pagina gravidutelor de aici
noi2 spune:
Va multumesc, multumesc mult!
Rodica, asteptam vesti bune de la eco!
Amalia draga, pe zi ce trece esti si tu mai aproape, uite, se poateee!
Stefana, mersic de urari! Ma bucur ca programarile se fac mai repede! Esti mai aproape de visul tau!
Sanda, astept cele mai bune vesti si de la tineee! Esti super puternica si abia astept sa-mi imaginez veselia de pe chipul tau cand o sa faci testul!
tusferi spune:
Stefana, bun venit in randul viitoarelor mamici de aici de pe forum! Dupa cum ai vazut de-a lungul atator capitole, aici toata lumea se gravideste in cele din urma
Noi2, felicitari!!!! Sa ai o sarcina minunata!
Sandy, urmezi tu cu vesti bune!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11