FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sandy si Noi2hai hai ce inseamna cu stres si negativism pai ce faceti mama pina nasteti stresati copii???

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Buna, fetelor! Sunt si eu pe aici, mai trag cu un ochi la forum, printre 2 borcane de muraturi. Am fost activa in ultima vreme, am pus de toate in camara, ca vad ca toamna vine repede repede. Iar eu am o mentalitate de furnicuta, care ma face sa ma simt bine doar daca am provizii pentru iarna (dar de alea naturale, nu chimicale din comert).
Noi ne simtim bine, galushca mea e tare activa. Abia astept sa o vad saptamana asta la eco. Imi dau seama ce repede trece vremea. Eu acum mierecuri fac 28 de saptamani. Cateodata mi se pare ca mai am o gramada de vreme pana la termen, dar, cand imi dau seama ca parca ieri a fost martie si mergeam cu emotii la Brno, iar acum deja suntem la mijlocul lui septembrie.... trece timpul, dom'le, trece... Ma mai apuca emotiile, ma mai apuca nerabdarea, dar in general sunt pozitiva si am incredere ca totul va fi in regula.

Vad ca voi sunteti active rau pe aici. Abia astept sa mai aud de cate un beta mare, o bataie de inimioara, o nastere la termen cu sanatate si fericire.
Amalia, dear, esti asa de aproape... Azi maine citesc cum crosetezi tot felul de chestii misto pentru buburuza ce va sa vie. Iti tin pumnii sa decurga totul fara emotii.
Ruxandrica, bine ai venit si Doamne ajuta sa fii cat mai putin timp aspiranta, sa treci la lista celor cu beta pozitiv. Si nu numai.
Miracol, tu cum mai esti cu moralul? Cand faci analizele alea pacatoase de trombo? si, mai ales, cand urmeaza tura numarul doi (si ultima de altfel...cel putin pana hotarasti ca mai vrei un fratior pentru bebele tau )
Iri, imi pare tare rau ca pui la suflet toate rautatile altora. Stiu cum e sa te amarasti pentru tot felul de nimicuri. Dar, incearca sa te mai doara si in fund (scuzati limbajul extrem de cult ). Si tare bine o sa fie atunci cand nu o sa iti mai pese de altii!
Rodica, sunt alaturi de tine si iti tin pumnii sa fie totul in regula. Vezi ca exista ceva vitamine pentru retardul de crestere intrauterina (nu mai stiu exact cum le zice, dar daca googalesti, sigur gasesti). poate te ajuta. bafta maine la eco!

Restul fetelor (nu va mai nominalizez ca sunteti tare multe) va tin pumnii sa mearga toate ca pe roate si astept sa citesc numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Amaliape amandoi obrajii si atat. Gata tac si nu mai zic nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Alina pupici i pt tine si printesa t. Ce repede trece timpul Acusica o sa o tii in brate.
Bravo tie cu muraturile si alte bunatati si eu vreau saptamana asta maine sau miercuri sa ma duc la cumparaturi pentru pus muraturi si alte bunatati de umplut camara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Sandy, hug hug! De la tine vreau doar gandire pozitiva, ne-am inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Pup fetele mele preferate
Sandy, Noi2...vin val vartej la voi...asa primiti voi bebelasii cu nesiguranta? simptome nu e neaparat sa aveti, eu n-am avut nici un simptom. hai cu moralul sus si vorbiti cu bebelasii vostrii sa se simta bine veniti in familiile voastre.
Amalia, ma bucur enorm pt tine, toate merg ca pe roate iupiiiii . Astept vesti de la clinica, ce detalii iti mai dau.
Miracol, imi pare tare rau ca tre sa muncesti si in wk...stiu si eu cum era cand trebuia sa stau peste program cu orele si nimeni nu se sesiza la salariu...dar daca intr-o zi intarziam 2 min, dadeam nota explicativa . Ia lucrurile asa cum sunt, toate trec, tu concentreaza-te pe ce ai de facut. vinerea asta ziceai ca mai mergi la dr? Cand faci analizele de trombo, ai gasit laborator bun?
Fumi, lasa stresul ca nu-i bun, planifica toate ce le ai de facut si ia-le pe rand, treptat
Ruxandrica bine ai venit printre noi, daca vrei sa fii trecuta pe prima pag te rog sa scrii cate ceva despre tine cu rosu. Ai avut mare noroc ca ai obtinut asa de repede o programare. Probabil nu esti "dificila" la caracteristici si au gasit o donatoare repede.Tu nu ai fost cumva si in ungaria, mai citeam pe acolo si parca te "stiu" de acolo. Oricum, bafta sa ai, sa te ajute DD sa fie cu reusita de data asta
Dorinta...o iei de la capat ?
Sper, smaick

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
26+

Mergi la inceput

Alinutzo matusica mamica si fetita mica
Sandy de zis poti sa zici orice tu sa te controlezi si sa nu te stresezi pina la beta am zis ca esti graviduta

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Alina iti multumesc, ma pun pe cautat.
Maine dupa ecografie va dau de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Buna fetele,
Ma transfer la voi dupa ce am fost la FIV cu dr. Albu.
FIV nereusit, adica nu am raspuns la tratament si nu am mai apucat sa fac injectia cu pregnyl, nu mi s-a dezvoltat decat un folicul. Asta se intampla in august. Am fost putin dezamagita de rezultat, dar cat timp exista sansa, eu sunt optimista. Am 36 ani, abia impliniti, un AMH <0,1 si nici un fel de mutatie sau alta problema...inca...sper sa ramana asa.
Mi-am facut programare la Reprofit si sunt pe lista cu punctia donatoarei pe 29 noiembrie, iar ET pe 04 decembrie.
Nu ma asteptam la o programare asa rapida, dar s-a intamplat.
Acum am o problema ramasa de la FIV, adica imi intazie menstruatia de 10 zile, iar cei de la clinca ceha mi-au dat niste pastile care nu se gasesc la noi, respectiv Primolut N sau Norethisteron. Astept sa mi le cumpere cineva din afara saptamana asta.
V-am citit de la capitolul 1 si sunt familiarizata cu povestea fiecareia, m-am bucurat de fiecare reusita si am fost suferit la fiecare rezultat negativ.
Acestea fiind zise, sunt inscrisa oficial la "donate".
Pupici

Mergi la inceput

stefana0909 bine ai venit in gasca vesela si sa fi in curind graviduta

amalia tsakoniati

Mergi la inceput