FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 30

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi fetele !
Azi e ziua cea importanta pentru mine
Sper iubita tu acum ti ai dat seama de "nasa"?

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

salutare fetele,
noi 2 felicitari!!!!!!!

Mergi la inceput

Stefana, bine ai venit si sedere cat mai scurta!!!
mai fetele, ce repede ati obtinut programare!!! ma bucur pentru voi.
Eu sunt programata pe 29 la punctie si pe 3 la ET!!!s voi dupa mine!!!
toate fetele

Mergi la inceput

Amalia, sunt cu gandul la tine
Bafta azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Fetelor am fost la ecograf. S-a oprit in evolutie. Sper sa am puterea de a o lua de la capat.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

buna dimineata, tuturor!

noi2 felicitari iti doresc 9 luni de vis implinit!

sandy te astept cu vesti la fel de bune, bune.

irinuca sanatate multa lui bebe si tie multa liniste . Ai grija: nu cumva sa sari peste rind , ma astepti pe mine si pe alina.

ruxandrica si stefana mult succes in incercarile voastre, sa fie cu reusite, cum va doriti.
stefana, eu, anul trecut in aug. plecam de la dr.Albu, dezamagita ca ultima lui recomandare era sa incerc cu ovodonate. Nu l-am intrebat ce?cum?unde? eram atit de suparata ca nu voiam sa aud. In citeva luni mi-am schimbat total parerea, am intrat pe forum si reusita lui mami_vreau m-a convins, incit in dec. aveam deja raspuns cu programare de la Reprofit.
Si acum traiesc cu emotie fiecare clipa pina imi vad mugurelul meu cel drag si multasteptat.

Fetele cu betele nu mai cautati simptome pina la 8-10sapt. Vor veni fara grija si daca aveti "noroc" le puteti experimenta pe toate. Eu sunt mai cu mot nu am avut stari de voma, nu am facut injectii, am avut doar simptomele usoare
Va doresc tuturor sa fiti cel putin la fel de bine ca mine.

Am aici de pupacit niste fete care "tin" forumul activ: AMALIA, MIRACOL, SPER si cu participarea deosebita a NASHEI

Si nu in ultimul rind pupacim gravidute si aspirante si musafire

mamiiiiii, brigiiiiit unde sunteti? mi-e dor de voi. dati un semn ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica.marin

Fetelor am fost la ecograf. S-a oprit in evolutie. Sper sa am puterea de a o lua de la capat.
Va pup

rodica imi pare rau pentru tine, asa speram sa fie bine pentru toate fetele dar tu deja sufereai o mare pierdere. ai incredere ca timpul vindeca si o poti lua de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Draga mea Rodica, stateam cu ochii pe forum in speranta ca vii cu vesti bune. Imi pare tare rau sa aud ca nu este asa.
Nu trebuie sa te lasi coplesita. Acorda-ti un timp sa iti revii si ia-o de la capat. Mai ai unul sau doi puiuti care te asteapta, nu-i asa?
Fa-ti analizele pentru mutatii si mergi mai departe cu incredere, pentru ca sigur o sa fie bine pana la urma.
Te imbratisez cu drag si sunt alaturi de tine

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Rodica, imi pare asa de rau pentru tine!!! sa ai putere sa te ridici si s-o iei de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

"Nasa" dupa 3 Fiv-uri eu sunt cam paranoia asa ca, inca nu vreau pe listuta , dar imi iau revansa si am sa te rog sa ma treci pe lista VIP-elor cand n-o sa-mi mai incap in piele de bucurie .
Rodica o imbratisare mare-mare pt tine. O sa vezi ca vei gasi si puterea s-o iei de la capat.
Amalia mult succes

Mergi la inceput