Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 17

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Mesaj de la Miha:
A iesit din operatie. Acum suntem la reanimare pt 2 zile. E ok.

Doamne ajuta, pupici viteazului Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Multumim de vesti Ioana! Doamne ajuta sa se recupereze repede Vladut si sa ajunga acasa la fratiorul lui curand. Miha, putere mamico!
Eu azi am decis sa nu ii dau Alexiei legume. Am zis sa aiba saraca o zi fara stress
I-am dat lapte la pranz. I-am facut din noua formula.. si vad ca l-a baut fara figuri. Daca nu are alte probleme sau reactii.. fac trecerea brusc.
Noi maine ne pregatim de 2 nunti. Cine mai bifeaza nunti? Amy, parca tu?

EDIT: mi-au ajuns bentitele comandate pe fb. va dadusem eu id. sunt fff frumoase si bine lucrate. le recomand pt fetite.
o sa punem si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Miha Doamne ajuta sa fie bine, multa putere sa treaca cat mai repede si stresul asta.

monna habar n-aveam ca abia pe la 2-3 ani se vede dc e stangaci sau dreptaci.
Eu sunt ambidextra, folosesc dreapta pt scris si mancat din educatie. Nu am urmarit sa vad dc e asa sau nu si adrian, pur si simplu am observat ca atunci cand face ceva nou incepe cu stanga. De exemplu, si-a bagat prima oara degetele si nu pumn in gura, de la mana stanga. De la dreapta ducea pumnul, la stanga degete, vreo saptamana. Deja ma gandeam sa nu aiba ceva probleme, ca era ciudat cu o mana intr-un fel si cu cealalata in alt fel, si niciodata invers. Apoi si-a dat drumul si cu cealalta.

dia nu cred ca reusesc neaparat ceva dc ii scad cantitatea la o masa. El nu mananca seara pentru ca ii e somn, asa e bioritmul lui (il inteleg pt ca seamana cu mine, si eu seara sunt cam somnoroasa) O sa il trezim in continuare pe la 8-9-10, cum se nimereste si o sa-i ofer lapticul, dc doar 50 mananca, il las cu atata si gata, nu ma mai stresez. M-a mai linistit ieri pediatrul.
Super ca o sa stai mai mult cu fetita. Imi pare rau sa aud de problemele cu venele. Totusi e bine ca nu sunt afectate cele profunde.
Si eu am tras o spaima in sarcina cand mi-au aparut vanatai pe picioare din senin, dar n-au fost probleme se pare.
Ziceai ca poti intreba la care analize e musai sa fii nemancat. Pentru TSH e musai? Eu am baut putina cafea inainte ca nu rezistam. O sa-i spun medicului cand merg ca am recoltat asa, dar sunt curioasa daca era obligatoriu sa nu bag nimic in gura

Anca Eu am uneori momente cand ma simt cea mai rea mama din lume. Imi dau seama dupa ca nu-i chiar asa grav, ma mai imbarbateaza si sotul. Sunt si hormonii banuiesc dati peste cap inca, si mi se pare foarte aiurea statul asta acasa, nu sunt obisnuita asa. Dar cred ca o sa ma simt aiurea rau cand o sa ma intorc la servici si n-o sa mai am atata timp de stat cu puisorul.

Dana Nici eu nu-l spal in fiecare seara. Ne straduim, dar seara daca a trecut de 9 si pe mine ma ia somnul, zau ca nu sunt in stare. Si ce nu imi iese nici cum e scosul copilului la aer. Sta putin treaz, trebuie sa-i mai fac si masaj, sa-l pun pe burtica, in carucior nu doarme.. sunt zile in care nu-l scot decat 10 min, in conditiile in care stau la casa

Am fost si noi ieri la analize, si desi nu i-am mai dat fier de 2 luni pentru ca il varsa, eu am luat spirulina la sfatul pediatrului si stam bine cu sideremia si hemoglobina. Nu e prea mare, dar e in limite
Am discutat si de diversificare, o sa incepem si noi curand, abia astept sa vad cum se comporta si mititelul meu.

Eu am de cateva zile o durere crunta de spate, nu stiu ce sa mai fac sa se amelioreze, ca n-o sa mai pot ridica din patut copilul in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dana: am baut must si n-am stricat cupilu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Happy, nu cred ca sunt preturile pe site. Parca mocasinii sunt 60 lei si ghetutele 100. Nu mai tin minte de cand le/am vazut in magazin in august.

Anca, e normal sa facem greseli, nu te mai invinovati.

Miha, tinem pumnii in continuare. Sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Danaang, eu i-am dat lui Andrei suc din biberon.. ma rog, era un fel de canita cu cioc moale, dar ideeea e ca nu cu lingurita.

Apropos de baut lichide, la Maria vreau sa incerc direct cu cana normala wish me luck

Dorinuta, e la program lung, n-am problema asta. Dar ma gandesc la sandvisuri, iaurt, vreo placintica/budinca ceva..

Dana, mi-a trecut si mie prin gand ca poate se dezvata, dar nu prea cred, ca afara va dormi un somn, restul vor fi in casa . Suzete ii tot dau.. dar, daca nu le arunca imediat, se joaca cu ele, le musca putin si gata.

Miha, ne gandim la voi in continuare!

Dupa 4 zile de cereale, vad ca fata mea ia din nou in greutate, pfiu... m-am mai linistit.

Zicea cineva (Anca parca?) daca mesele le pastram la stadiul de gustari sau inlocuim de tot laptele. Eu cred ca voi face asa: seara ii dau doar 3 linguri de cereale (o portie normala e de 5 linguri), si completam cu laptic. O sa incep curand si cu legumele la pranz, si la masa asta voi scoate laptele.. dar nu prea repede, dupa vreo 2 sapt, cam asa. Nu m-a sfatuit nici un pediatru sa fac asa, dar asa imi dicteaza mie instinctul acum, si o fi bun si el la ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetelor!

Tala: woaaa, sapun in loc de branza?
Dia: eu desi am luat o cutie de cereale inca nu le-am deschis sa vad cum arata, ar fi aiurea sa fie bucatele zgronturoase, poate daca le lasi mai mult in fructe se mai inmoaie.
Dana: asa deci, la baza partiei vom sta si noi cu ea ca daca e bine imbracata ii va prinde bine si ei iesirea la zapada. Insa spre deosebire de alte dati cand cautam mai ieftin, mai departe si mergeam cu busu' la partie, acum vreau sa gasesc ceva chiar aproape de partie sa nu tot fac ture cu ea cand e ora de laptic sau somn. Depinde si de cum va accepta solidele, dar eu deja nu-mi mai fac sperante ca voi inlocui vreo masa prea curand
Miha: m-am grabit sa dau mesajul la fete cand mi l-ai trimis, acum am vreme mai pe indelete sa va imbratisez si sa transmit pupici de la Bianca. Sper sa treceti usor si repede peste recuperare!
Happy: frumoase bentitele Ma bucur ca se intelege Alexia cu noul laptic. Distractie la nunti!
Lady_X: wow, la ora 9 ti-e somn? eu sunt mai degraba pasare de noapte, si vad ca si Bianca la fel, dar dimineata nu cred ca vrei sa ma vezi ce impleticita sunt
Irinaelena: bafta cu cana normala, sa ne zici cum merge

Legat de inlocuitul meselor, eu pornisem pe ideea sa inlocuiesc cate una dar la cum merge cred ca voi schimba macazul.
Trebuie sa ma apuc de bagaje si mi-e teama sa nu uit lucuri esentiale ca-s cam distrata in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Buna,
Multumim pentru urarile de bine si va urez din suflet sa nu ajungeti pe la spitale, sa fiti sanatosi si voinici si sa va ocoleasca bolile.
Va scriu de la reanimare, ca mi-a adus sotul laptopul...ca altfel cred ca innebuneam atiatia copii bolnavi si atatea boli,care mai de care mai ciudate si de care n-am auzit in veci....parca ma simt norocoasa ca al meu are doar atata.
Operatia lui a fost usoara, a durat in jur de 1 ora si i-a taiat creasta aceea de care va povesteam si i-a ramas acolo o fontanela, care, speram ca va ajuta capsorul sa creasca frumos si pe toate directiile.Din pacate de transfuzie n-am scapat, ca i-a scazut hemoglobina. De plans nu plange, ca e sedat si doarme mai tot timpul.A inceput sa se umfle capsorul si urmeaza sa se umfle si pleoapele...cica e normal.EU ma chinui cu mulsul, ca am pompa manuala si el azi nu are voie san...poate de maine...
Va pupam si multumim pentru gandurile bune.
Dara, nr tau de tel nu-l aveam in agenda tel...ca nascuram de-odata

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Pupam mamicile si bebelusii.
Dia, eu folosesc biscuiti Plasmon care sunt gata macinati, ca un praf, si se dizolva imediat si au si un gust bun, iar puiul meu ii accepta f bine.
Dana, noi folosim, la recomandarea pediatrei, iaurt andecheser bio (il iau de la real) si ii place tare lui Mihaita, ii dau unul in fiecare zi.
Pupici, revin mai tarziu.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Alexia a facut caca azi de 4 ori si acum are febra 38. e vioaie, tipa, chiuie, rade.. nu pare bolnava. sa fie de la dinti?

Mergi la inceput