Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
silviad spune:
Mena, ai mare grija de tine si de bebe.
Pentru ca vei avea grija de voi doi totul va fi bine. Bebe va creste in burtica la mami si, cine stie, poate vei si depasi 40 de saptamani. Prietena mea cea mai buna a stat in pat 5 luni din 9 si acum are un baiat mare (e student) si frumos. Si a nascut la temen.
Silvia 32+ mami de Maria si Petri 6 ani
vreausaninga spune:
Buna dimi, fetelor cochetelor
Mena scumpa, imi pare tare rau ca treci prin momente grele, dar sunt convinsa ca le vei depasi cu bine si tu si bebe. Dumnezeu nu uita de noi niciodata, stai linistita si urmeaza sfaturile medicului. Nu stiu ce iti face tie bine, pt moral, dar eu cand am stari negative povestesc cu bebe, ii spun lucruri despre tati, bunici, prieteni...... Sa-ti dea D-zeu sanatate si bebe sa fie bine.
Onutz felicitari pt vestile bune cu analizele, sunt foarte importante in faza asta! Ale mele au iesit putin vraiste, ca niciodata!
La serviciu mai am o sapt, dar mi se pare si mie cam greu.Parca trag dupa mine un sac de bolovani
Si eu ii mai zic lui sa nu ma mai "bata", mai ales noaptea parca vrea sa ma dea jos din pat.
Bubu ce bine ca sunteti ok amandoi!Abia asteptam poza cu bebele tau! Si eu abia astept sa-l vada pe bebe la morfo! Eu il simt asa maricel, sunt curioasa cat a mai luat in greutate, eu cu 10 kg in plus ma simt cat un hippo!
Weekend placut fetelor si sa veniti numai cu vesti bune-bune!
31+
"buburuzul"
Bubulina42 spune:
Va salut,dragelor.
E duminica, ce bine,inca o zi libera.Cand ma gandesc maine iar autobuz, metrou, mers pe jos,nebuneala de luni, oboseala, as vrea sa am o bagheta magica si sa fac numai zile de weekend for ever!Lucrez in buricul orasului, intro zona in care e imposibil de gasit loc de parcare,iar daca gasesti te poate costa si 35$pe zi,no way,nu muncesc sa platesc parcarea..In alta ordine de idei,mie centura de jos a inceput sa mi se para incomoda rau,chiar daca o pun sub burta, asa ca si in weekend prefer sa fiu ..condusa
Am dormit foarte bine noaptea trecuta, intreaga noapte in pat,durerea aia din piept m-a zapacit ieri toata dupa amiaza si seara eram ca o leguma, insa acum imi e bine, greierele inca dosrme dus, ca de obicei, de-a curmezisul, ma intreb uneori ce o sa faca, vrea sa isi prinda picioarele cu mainile,pe la spatele meu?Ieri dimineata avea asa,picioarele lungite, simteam doua betisoare sub coaste in stanga si un guguloi sub coaste in dreapta.Ma amuza si mor de dragul lui,nu mai pot!Si, ca de obicei, noaptea doarme de rupe, rar se misca un pic, cat sa isi mai schimbe un unghi, ceva:)
Valicutza,cum trece timpul,, iubita,mai ai asa putin!!Suntem cu sufletul la gura de nerabdare, acusi trec saptamanile si scoatem majoretele sa facem galerie la bobocii minunati ce vor incepe sa apara!
Onutzule drag,ce te faci daca Lucian te ia prin surprindere si o sa doara:) cand vine pe lume?tre sa mai maresti gradul de toleranta la durereSi fruntea sus, am schimbat prefixul si am inceput numaratoarea inversa, mai e putin, nu vezi cum zboara timpul?
Menicelule, cum a fost noaptea, cum ati dormit?
Sunt convinsa ca sotul tau te sustine 100% si stie ca cel mai important e bebele, ca mancarea si curatenia..oh, o viata avem pentru ele!!Tu fa mereu lista cu ce iti trebuie, asta e necesar,in rest, apeleaza la prietene bune pentru cumparaturi (chiar nu cred ca ar zice nu) si suna la nr acela de la mami, cred ca e o super idee sa ai pe cineva care sa ajute si in felul asta te linistesti si tu.Continua sa vorbesti cu E cat de mult, din toata inima si fii pozitiva!
Cu eco..aici sunt alb-negru astea la 32s, asa ca nu visez prea mult la poze, ci la jumatea aia de ora in care il pot vedea in activitate:), scumpul de el...Mai tarziu mi-ar fi mila,cica pana la 32 e inca ok, nu turtit din toate partile, in uter..
Menics, frumos rau Alex, nu-i fie de deochi, un scump!!TU o sa deschizi prima drumul spre zilele ce ne vor schimba viata complet, ce o vor completa!Asteptam toate cu sufletul la gura!
Popi,un bebe de 3 kile nu e deloc un bebe mic, asa sunt timpurile acum, cred ca si din cauza unui alt tip de hrana, dar eu stiu cand eram mica..wow, un bebe 3.500 sau peste era ceva de toata lumea se minuna,era o raritate!Eu am avut 2.600 si fratele meu 3.300, asa ca eu am 1.64,dar el are 1.85, asa ca taie din start gandul ca 3 kile e un bebe mic.E o greutate normala, mai ales ca in primele luni ei sunt ca niste aspiratoare de grame/kg!Relax si..smile, o sa aveti o fetita perfecta!
Vreausaninga,ce e cu analizele tale?De ce nu sunt ok?
Mamide2,multumesc!chiar sunt foaaarte curioasa daca imi aud urechile ceva cifre, la ce raritate e asta aici!Dar stiti ceva|?am constatat ca daca nu prea ai habar, nu ai de ce sa te gandesti negativ si esti super ok!
Cat despre nastere,dr spera sa se intoarca la 36s si sa fie naturala.
Aici nu e incurajata deloc cezariana, e numai pentru cazuri extreme, pozitie aiurea,cordon infasurat,mai stiu eu ce,dar si atunci se face eco in clipa cand te pune pe masa,ca sa vada daca nu s-au schimbat lucrurile si nu mai e nevoie de ea.Asa ca..eu imi pastrez starea ZEN si accept ambele idei-naturala sau ceza- si atat timp cat gandesc numai pozitiv, si-gur puiul va fi bine, eu o sa ma repar si trece si asta,daca va fi natural!Doar toate femeile nasc in lumea asta
hai ca v-am zapacit!pup toaaaate mamicile si burticile si fac un checking:Deny....pe unde esti??Mya, cum mai esti?Mica26,pe unde te-ai pitit?ne-ai promis ca vii mai des!A.C, Alina, unde mi-esti?Gina?Mada, nici o veste despre tine si Clara!Bioana, Macarie,Angelique,haideti, fetelor, la raport:)
Va pupacesc cu mult drag pe toate![
30 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Sunt binisor, cat stau in pat . Uneori si sa ma duc sa fac un pipi am dureri, taieturi sub burtica si la spate si mi-au zis la spital ca si astea pot modifica si sunt periculoase. Azi pestele meu a fost tare agitat si a lovit peste tot, a dormit bine cat am dormit si eu apoi a facut numai obraznicii. E mare mester in burtica acolo.
Am noroc cu un sot de milioane care a inteles gravitatea problemei(nu l-am vazut atat de trist niciodata de cand il cunosc) si care ma sustine si ma protejeaza cum poate. El e mai optimist si mai putin panicos ca mine si asta ma ajuta mult,imi da incredere. Ieri a facut curatenie luna in casa si papa bun, supravegheat din umbra de mine. O sa ne descurcam cum putem cu papa, o sa il rog sa vb cu mama lui sa ne mai gateasca si noua, cumparaturile sa le faca el in weekend(cele importante) si cu curatenia o sa iau pe cineva ca deja imi e mila de el... Parca prea preseaza totul pe umerii lui . Inainte nu avea nicio grija cu casa, mancare pt ca oricat as fi fost de obosita le tineam eu pe toate, dar acum...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 23+ cu Eduard
In love with my little kid :X
dana0000 spune:
Burtici ma bucur sa vad ca sunteti bine,doar tu Mena ne dai emotii!
Stiu o gramada de cazuri cu iminenta de avort,dar care au nascut bebelusi la termen,sanatosi tun doar ca mamica a petrecut mult timp in pat.Eu zic sa ceri carti,citesti,te uiti la un serial sa ma treaca timpul si totul va fi bine.Ai incredere ca pestisorul vrea sa te cunoasca!
Eu sunt ok,plimbari multe,azi am vizitat fabrica de ciocolata din zona, la pranz am papat fondue (yammy),ieri am fost haihui prin Laussane...cred ca e timpul sa ma odihnesc ca nu am stat mai deloc.
Bebe creste,da din ce apuca-maini/picioare,burtica la fel,imi ziceau colegii ca se vede diferenta fata de cum m-au cunoscut ei acum o saptamana.
Mai am o sapt si vin acasa,mi-e tare dor de "jumatatoi"
Va pup si sa citesc numai de bine!
DenyAnd spune:
Bubu sunt aici, langa voi zilnic.
Va citesc si ma rog pt voi sa fiti toate bine si sa duceti sarcinile la termen, cu bebei sanatosi.
De la mine nimic nou, deocamdata .
Munca, odihna, si iar munca
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
bioana spune:
buna seara,
ma bucur sa stiu ca sunteti mai bine, ca stati in pat si va odihniti.continuati asa!!
BUBU felicitari pentru rezultate.super ca e totul bine.
sunt bine si eu, doar cu o stare de oboseala aproape permanenta...am ramas cu cele 6 kg luate.dorm binisor, nu ma por plange,ca de obicei, cu o perna.ma mai dor soldurile si genunchii,dar ma asteptam(ca doar am 4 operatii la genunchi..)
naspa ca maine e luni, dar ce sa-i fac. ma cosolez ca de la 1 noiembrie intru in concediu!!cat mai e pana atunci....
azi ma socoteam cu ce o sa imbrac de acum incolo, caci diminetile sunt mai reci.trebuie sa fac schimbul de haine in dulap...
noapte buna burtici,
embarazada de 28+
o fetita...
onutz83 spune:
Hello, gagici
Azi am fost un pic mai bine decat ieri, nu ma pot obisnui cu senzatia asta de corset. Cea mai buna chestie e ca sunt acasa, ma bucur mult ca am avut sansa asta. Cred ca e singura data in viata asta cand ma bucur ca traiesc un Ro si ca nu trebuie sa ma jertfesc pe altarul carierei.
Onutz 30+ cu Lucian
A.C spune:
Si eu sunt bine,Bubu...cu exceptia noptilor cand imi vine din ce in ce mai greu sa ma misc de pe o parte pe alta.De fapt,mai mult pe partea stanga dorm.Mi s-a lipit pe creier...:))
In rest...toate bune.Vineri a nascut o prietena de-a mea,am avut emotii pt.ea pt ca ne-am bucurat impreuna de perioada sarcinii.Era programata luni pt cezariana dar vineri i s-a rupt apa si a ajuns la spital unde i s-a facut cezariana,ca asa stabilise cu doctora.Acum e bine,azi am fost s-o vad si pe ea si pe fetita de 3,400 kg si 51 de cm.O frumoasa,Antonia-Cristina. M-am bucurat nespus ca-s bine si bineinteles ca mi-au dat lacrimile la gandul ca peste cateva saptamani imi voi tine si eu fetita in brate.
Maine Delia va pasi pragul scolii ca scolarita in cls.pregatitoare.E nerabdatoare.Eu voi spune "pa" liceului pt.o vreme...Cred ca voi avea un gol in stomac dar cu ajutorul celor care tocmai au terminat liceul , carora le-am fost diriginta si care m-au invitat maine dupa festivitate la un gratar,sper sa uit acea stare...,acel gol in stomac.
Va doresc tuturor celor care aveti deja puiuti la gradi sau la scoala "UN AN SCOLAR PLIN DE SATISFACTII !"
Va pupic pe toate !
Alina 31+ mami de Delia ( 6 ani)
mya85 spune:
Si eu sunt bine, nu am noutati. In cateva zile schimb si eu prefixul saptamanilor si vor incepe emotiile. Deocamdata numar saptamanile pana la intrarea in concediu, mai am 7 saptamani, ce mult mi se par. Unele dintre voi vor fi nascut pana la acea data...
De kg habar nu am cate mai am, nu ma cantaresc decat la cifre rotunde, adica ultima data m-am cantarit la 25 de saptamani cand am ramas stupefiata de kg, am pus mai mult comparativ cu prima sarcina. Sa vad daca am curaj sa ma cantaresc la 30 de sapt, parca vad ca imi va da depresie cifra de pe cantar ma tot gandesc cum sa fac sa dau cat mai repede kg-le jos dupa nastere fara sa afecteze lapticul lui bebe. Primul pas ar fi renuntarea total la dulciuri probabil ca de alea nu are nevoie bebe.
Am mobilat si camera lui bebe, chiar imi place cum a iesit. Acum e ocupata de soacra care a venit sa stea cu baietelul pana intru eu in concediu. E o femeie ok dar ma enerveaza ca e cam moale cu baiatul si cand plange ca vrea ceva ii face pe plac, iar asta nu e genul de educatie pe care vreau eu sa i-l dau. Si vine si cu faze de genul: pai noi puneam zahar in lapte la copii ca altfel nu il beau Asta e daca mi-am luat soacra de la tara
mena imi pare tare rau pt situatia ta, te cred ca e greu. Dar tau trebuie sa stea la coada ca mai are pana ii vine randul
mami de ( iulie 2010) si 29+ cu