Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Vesti si de la noi:
NU am diabet gestational, uraaaaaa, nici anemie nici nimicutza, analizele au iesit super, am luat 5.800 kg pana acum, la masuratoarea cu cm pe burta am 31.5 saptamani:), am reusit sa primesc inca o eco la 32 de saptamani (minune!),una morfologica si aflam si cat de mare sau nu e bebeliciul, ca dureaza juma de ora,iar dupa eco o sa intram la doctor pt comentarii si la 36 de saptamani facem inca o eco pe aparatul ala mic de la el din cabinet, sa vedem daca s-a intors, sa vedem pozitia.160 batai pe minut.

Mena, foarte buna ideea cu a lua pe cineva.Cumparaturi cred ca iti poate face orice amica, oricare din prietenele tale, fara sa o deranjeze, eu ti-as face cu mult drag.

Onuzt, eu ma lupt cu o durere cumplita sub sani de o luna juma,ma rupe, imi ia respiratia, ma pune sa dorm in fund pe canapea la miezul noptii, ma simt intr-un corset care ma strange continuu, insa dr. a spus ca bebe crescand ridica cutia toracica, nu am ce sa fac.Nu are nimic, nu te gandi la noduli si alte nebunii, nu uita ca hormonii de sarcina isi fac de cap si ca sanii se pregatesc sa devina papa no 1 pentru .
Arsuri am mereu.Pe spate nu am mai dormit de 4 luni, numai pe stanga, altfel nu mai merge.
Cum vorbeam si cu Almy, mancam ca niste vrabiute si ne simtim de parca ne-am ridicat de la un festin, asta e la fel de normal,relax, nu mai are stomacul capacitatea normala, cine stie in ce colt e inghesuit, saracul, - nu uita ca mingea e in teren la Lucian:) acum.Ultima parte din sarcina, cum zice toate lumea, e cea mai greutza, nu te panica, mai e un picut si ne strangem gagalicile la piept, asta e singurul gand pe care sa il urmezi cu bucurie.Analizele sunt bune, deci esti ok.Numai ca ai...30 de saptamani:) (ca si mine) si nu mai avem cum fi..ca si cum am fi singure si silfidutzeO sa mai crestem si efectele se fac din ce in ce mai mult simtite.Si eu obosesc repede si la urcat scari, pante--aoleu! Insa sunt happy tot timpul si stiu ca am inceput numaratoarea inversa.Cheer up!! E weekend !Pup fata mea draga! si toate burticutele si le urez un weekend linistit si fara griji

30 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Onutza draga, mie Sofia mi se baga in coastele din dreapta de imi taie respiratie instantaneu si in general mi-e si mie mai greu cu respiratu' din cauza presiunii asupra plamanilor. Cat despre arsuri sa nu mai vorbesc, ca ma dispera. Dar ma bucur ca bebe creste si curand o voi vedea, o voi strange in brate si o voi iubi cu fiecare secunda mai mult, asa cum simt si pentru surioara ei.
Mena exact din cauza contractiilor am stat si eu la pat in sarcina cu Andreea. Eu am inceput pe la 20 de saptamani. Pe mine Gynipralul m-a ajutat cel mai mult, dar fiind hipotensiva, medicul mi l-a prescris cu chiu cu vai. Am avut si eu palpitatii si ameteli, dar il luam mereu inainte de culcare, ca sa adorm repede si sa nu mai simt asa rau efectele astea nasoale. Si inca ceva: dupa fiecare pastila la mine efectele erau tot mai intense, de ajunsesem sa tremur ca varga la ultimele pastile. No-spa facusem injectabil in spital atat de multe, ca eu vreo jumate de an nu mi-am mai simtit soldurile; puteai sa ma tai cu lama, ca erau amortite sarcacele de numa'; intepatura nici nu o mai simteam. Si am stat de 2 ori cate 3 saptamani in spital. De dus, nici vorba; spalata de sot cu buretele, se specializase saracul. Puteam doar wc si gata, si asta mers incet, cu grija, sa nu zgaltai burta prea tare. In pat stateam doar usor ridicata, ca daca stateam in fund era belea. Sa nu va zic ce distractiv era mancatul, vorba vine. Dar mental m-am tinut tare. Am hotarat din prima clipa ca voi face absolut totul pt copilul meu si ca il voi naste cat mai aproape de termen. Si imi facusem obicei in fiecare noapte inainte sa adorm sa spun "inger ingerasul meu" ca si cum bebelina ar fi spus-o daca putea. Si uite ca bebelina aia acum ma piaptana si ma face frumoasa ca sa ii dau bobo (chiar asta face acum). Deci moralul sus, ca totul va fi bine

32 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Feeeeteeelor, sunteti niste dulci
Partea urata e ca am toleranta si rabdare 0 la durere si disconfort, azi m-am vaitat si am oftat toata ziua. Dar am vorbit si cu si el stie ca mami nu e suparata pe el deloc, il iubeste cel mai mult din lume, doar ca acum mami nu se simte foarte bine. Dar va trece si asta

Onutz 30+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Onutza draga, mie Sofia mi se baga in coastele din dreapta de imi taie respiratie instantaneu si in general mi-e si mie mai greu cu respiratu' din cauza presiunii asupra plamanilor. Cat despre arsuri sa nu mai vorbesc, ca ma dispera. Dar ma bucur ca bebe creste si curand o voi vedea, o voi strange in brate si o voi iubi cu fiecare secunda mai mult, asa cum simt si pentru surioara ei.
Mena exact din cauza contractiilor am stat si eu la pat in sarcina cu Andreea. Eu am inceput pe la 20 de saptamani. Pe mine Gynipralul m-a ajutat cel mai mult, dar fiind hipotensiva, medicul mi l-a prescris cu chiu cu vai. Am avut si eu palpitatii si ameteli, dar il luam mereu inainte de culcare, ca sa adorm repede si sa nu mai simt asa rau efectele astea nasoale. Si inca ceva: dupa fiecare pastila la mine efectele erau tot mai intense, de ajunsesem sa tremur ca varga la ultimele pastile. No-spa facusem injectabil in spital atat de multe, ca eu vreo jumate de an nu mi-am mai simtit soldurile; puteai sa ma tai cu lama, ca erau amortite sarcacele de numa'; intepatura nici nu o mai simteam. Si am stat de 2 ori cate 3 saptamani in spital. De dus, nici vorba; spalata de sot cu buretele, se specializase saracul. Puteam doar wc si gata, si asta mers incet, cu grija, sa nu zgaltai burta prea tare. In pat stateam doar usor ridicata, ca daca stateam in fund era belea. Sa nu va zic ce distractiv era mancatul, vorba vine. Dar mental m-am tinut tare. Am hotarat din prima clipa ca voi face absolut totul pt copilul meu si ca il voi naste cat mai aproape de termen. Si imi facusem obicei in fiecare noapte inainte sa adorm sa spun "inger ingerasul meu" ca si cum bebelina ar fi spus-o daca putea. Si uite ca bebelina aia acum ma piaptana si ma face frumoasa ca sa ii dau bobo (chiar asta face acum). Deci moralul sus, ca totul va fi bine

32 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

M-ai facut sa plang de emotie... Sunt atat de "lacrimogena" in ultima vreme... Gynipralul se pare ca il suport binisor, atata tot ca ultima pastila din zi ma face sa tremur rau de tot. Tensiunea nu o simt scazuta si in spital am avut-o mereu constanta de 10 cu 6, normala pentru mine. Nu sunt o religioasa dar simt nevoia sa ma rog si o fac. Iti multumesc tare mult pentru ca imi esti atat de aproape.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 23+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Vesti si de la noi:
NU am diabet gestational, uraaaaaa, nici anemie nici nimicutza, analizele au iesit super, am luat 5.800 kg pana acum, la masuratoarea cu cm pe burta am 31.5 saptamani:), am reusit sa primesc inca o eco la 32 de saptamani (minune!),una morfologica si aflam si cat de mare sau nu e bebeliciul, ca dureaza juma de ora,iar dupa eco o sa intram la doctor pt comentarii si la 36 de saptamani facem inca o eco pe aparatul ala mic de la el din cabinet, sa vedem daca s-a intors, sa vedem pozitia.160 batai pe minut.

30 + cu Nicholas

Bravoooo!!!! Ma bucur pentru voi. Sa o tineti tot asa dragilor: sanatosi si voiosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

am apucat sa citesc din urma

Mena o imbratisare calda, capul sus ca bebe e un luptator, cu tratament si repaus o sa vezi ca o sa fie bine. femeie la curatenie nu stiu pe nimeni dar mi se pare o idee f buna.

Onutz parca as fi scris eu: asa am si eu uneori parca nu pot trage aer destul in piept, de mancat cantitati mari nu mai prea pot manca iar cand sunt intinsa in pat ma iau niste dureri de solduri de ma trezesc non-stop la cea mai mica miscare ce o fac in somn. marti merg la medic sa vad ce imi zice cu durerile astea, nu le-am avut la prima sarcina si sunt destul de mari incat sa nu ma pot odihni.

Felicitari tuturor pt vestile bune de la analize/ecograf, azi maine ne intalnim cu minunile noastre.
Tati il adoarme pe Robin (sau invers ) si eu am o carte buna de citit, ce bineeeee e in weekend.

aaaaa si mi-au dat loc de parcare la servici pt urmatoarele 2 luni, pe un loc de handicapat, dar bun si ala!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 31+ s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Urmeaza sa devii parinte? Locuiesti in Bucuresti? Iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu copilul care se va naste? Vrei sa fii informat despre igiena sugarului? Te asteptam vineri, 21 septembrie, orele 19, in libraria Carturesti, Verona sa iei parte la un mini curs de puericultura, concurs de schimbat scutece si multe alte surprize. Daca te inscrii din timp la eveniment vei pleca acasa cu brosura Ghid de sarcina, iar daca ne demonstrezi ca esti priceput in schimbarea scutecului poti pleca acasa cu un atestat de puericultura pentru 10 zile concediu sau DVD-uri Curs de puericultura pentru tatici sau Curs prenatal pentru viitoarele mamici. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe site si sa vii la Verona!. Te asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Epopeasca si pe mine m-ai impresionat cu ce ai povestit acolo!! Mii de felicitari!!! Acum realizez cat de multe poate sa faca si sa indure o femeie pt un scop atat de nobil..suntem wonder woman pe bune!!.. Ai vazut Mena? deci se poate puiule! sper sa faci si tu exact ca Epopeasca pt ca la anul sa povestesti si tu altei mamici poate experienta ta si sa aibe de invatat, iar tu sa te bucuri de primii pasi ai pestisorului in timpul asta:):)

Bubule, felicitari! asteptam poza cu ecografia:X si abia astept sa iti zica ce gramaj are puiul!
Onutz si eu ma simt mai grea, obosesc f repede si ma sperie asta..mananc mai putin ca nu mai are loc si tre sa pap mai des, ma doare simfiza aia pubiana noaptea, cand ma ridic, am o umflatura la subbratul drept doar langa san dar mi s-a zis sa nu imi fac griji ca cica cu hormonii astia tot ce e posbil cu glandele..oricum acum nu te investigheaza nimeni ca totul poate fi efect-sarcina, dar se si vede daca te uiti atent si la palpare doare f fin..in fine..nu imi fac nici un gand..

Stiam eu acum cateva luni o tanti care facea menaj (curatenie, mancare,etc.. cate 4 ore pe zi unei amice de ale mele, e femeie peste 50 de ani care are 4 copii mari, cumsecade..nu mai stiu cu cat o platea..parca cu 4 sau 5 milioane dar nu bag mana in foc..poate sa fie mai putin..sau mai mult..oricum se negocieaza asta la fata locului. daca vrei, iti fac rost de numarul ei si o poti suna sa o intrebi ce si cum.

29+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mami_de2

Stiam eu acum cateva luni o tanti care facea menaj (curatenie, mancare,etc.. cate 4 ore pe zi unei amice de ale mele, e femeie peste 50 de ani care are 4 copii mari, cumsecade..nu mai stiu cu cat o platea..parca cu 4 sau 5 milioane dar nu bag mana in foc..poate sa fie mai putin..sau mai mult..oricum se negocieaza asta la fata locului. daca vrei, iti fac rost de numarul ei si o poti suna sa o intrebi ce si cum.

29+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Da, as vrea nr ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neata,

azi iar schimbam saptamana ..mi se pare ca trece atat de repede..

menics..ce flacau mare ai, sigur va fi primul bebe venit pe lume la noi in odisee
bubu..felicitari pentru rezultatele bune
mena..incearca sa te menajezi cat poti de mult, curatenia las-o pe locul 2, ca sotul te va intelege

va pup si sa aveti o duminica frumoasa

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
33+ de si mami de Dienutza 5 ani

Mergi la inceput