Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

, Mena, iubita, fruntea sus!! Ramai pozitiva, asa cum spun toate fetele!
Pestisorul azuriu stie ca are o mamica puternica ce o sa il faca mare mare si o sa il aduca pe lume sanatos,frumos, papacios si multumit, dar TU trebuie sa fii cea care ii spui asta, el te asteapta!!!
Toata nebunia asta e rezultatul acelui "e musai sa ma duc la serviciu", asa ca te rog, da IGNORE total minunatului tau job si stai cumintica, pozitiva si increzatoare acasa, ia carti langa tine, ia laptop, ia rebus, ia ce vrei tu-si mai ales multa putere, incredere, credinta si optimism si NU uita ca de la tine isi ia si puiul putere si ca el te simte, ca nu mai e asa mic!
Citeste o rugaciune pe care o simti tu mai aproape de suflet si nu lasa gandurile negre sa te viziteze, ca nici nu au rostul si nici nu ajuta.Probabil ca bebele s-a gandit ca daca numai asa poate sa te opreasca sa nu te mai duci la nesuferitul ala de job, atunci asta e, incearca si asta.Suntem alaturi de tine si asteptam sa te simtim increzatoare si sa stim ca esti cumintica si ca ai rabdare.
Puiul sigur e bine, TU ai nevoie de liniste, odihna si relaxare.Trimite nervii si stresul la plimbare, Mena, te rog, fiindca nu te ajuta si NU te ajuti,daca esti suparata-si nici pe greiere nu il ajuti.Asa ca fiti impreuna in toata incercarea asta si ai sa vezi ca va fi foarte bine, sunt convinsa!Am citit la o alta odisee despre o mamica de gemeni care de la 12 saptamani a stat in pat, si a facut niste pui minunati, in iulie!
Asa ca ne rugam pentru tine, speram sa simti gandurile noastre bune si sa primesti energie pozitiva de la noi!! Nu fugi deloc, tine-ne la curent, aici suntem toate ca una!
Nicholas il pupa pe Pestisor si tocmai am auzit cand ii soptea ca abia asteapta sa il cunoasca asa, in carne si oase, la intalneala de anul viitor

30 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor

Angelique, multumesc pt info'. ;)

eu m-am trezit iar dis de dimineata... de vreo 2 zile in timpul noptii durrea aia la osul pubian- simfiza aia pubiana care ma deranjeaza numai noaptea cand ma ridic sa ma duc la baie...acum se coboara ca durere pe un picior cativa centimetri, nu ma mai doare numai la osul pubian parca.....azi-noaptea m-am si speriat de aceasta presiune..offf cate schimbari.si tot ce e nou ma sperie:))).Ati mai patit vreuna asa ceva?

Eu ma duc sa ma apuc de o ciorbita de rata, ca tocmai ce am primt-o de la tara..mama ce grasana e.. o sa iasa o ciorba cred ca plina de stelute:))

pupicesc pe toate...in special pe Mena ca ea are nevoie acum de pupicei mai des, ca sa isi revina!:*:*:*:*:*

29+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Multumesc mult oentru sprijin, fetele mele dragi. Stau in pat. Pana si la pipi ma duc cu frica sa nu stau prea mult. Iau medicamente care imi dau o stare de agitatie si din cauza asta e mai bine sa stau in pat ca daca ma ridic incep sa tremur si am palpitatii. Nu sunt o religioasa dar cred in divinitate, desi ma rog foarte rar. Inainte sa am episodul asta urat am simtit nevoia sa ma rog intens . Poate a fost presimtire de mama... Puiul meu mic are nevoie de mine si eu de el. Imi vine sa plang in continuu, numai pentru el ma abtin, sa nu imi provoc contractii. Va pupacesc fetele mele. O sa intru in fiecare zi sa va citesc si sa va dau de veste ... Sper sa va dau numai vesti bune.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 23+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Asa vezi,buburuza Mena, stati in pat si gasiti-va o ocupatie, ai trecut deja de jumatatea sarcinii, nu te speria-ca va fi bine!Dar nu sta toata ziua gandindu-te ce cum si daca si cand-ci fa ceva ce iti place-asculta muzica, reciteste o carte pe care o iubesti, uita-te pe un catalog de moda, revezi un film care te amuza, fa rebus, vorbeste cu oameni optimisti-fa ceva care iti fura gandurile triste (pe care,repet, nu e voie sa le porti cu tine!)
ode la noi pentru o viitoare mamica minunata!

30 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Tare dragi imi sunteti si ma ajuta mult cuvintele voastre. Bubu,iti multumesc .

Mergi la inceput

Cu muuuuuuult drag, Menicescu! mie sa imi multumesti stand cuminte! Sa nu crezi ca scapi si ca daca sunt departe nu te vad! deja mi-am pregatit ochiul magic!
Tu stii ca tuturor ne esti tare draga, ca tu esti bobocelul nostru!

30 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Cu muuuuuuult drag, Menicescu! mie sa imi multumesti stand cuminte! Sa nu crezi ca scapi si ca daca sunt departe nu te vad! deja mi-am pregatit ochiul magic!
Tu stii ca tuturor ne esti tare draga, ca tu esti bobocelul nostru!

30 + cu Nicholas

Sunt cuminte,cuminte dar asa imi vine sa plang...Hormonii administrati si situatia in sine ma tin cu ochii in lacrimi... In rest numai la pt pipi ma ridic din patut. Sunt foarte decisa sa apuc luna decembrie cu burtica mare.

Mergi la inceput

Fetele, ma gandesc serios sa imi angajez o femeie sa faca curatenie. Eu nu pot sa fac ca trebuie sa stau in pat, sotul vine la 10 seara de la servici si dezordinea ma deprima. Daca o chem pe soacra o sa ma simt tare prost si naspa ca eu nu pot sa fac nimic. Stiti cumva pe cineva care poate sa faca asa ceva? Poate si niste cumparaturi sumare de 2 ori pe saptamana si un pic de curat si as fi cea mai fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mena, din pacate nu stiu pe nimeni.

Am intrat ca sa ma vait.
De ieri ma doare un san. Dintr-o data, asa. Sa vad cum e pana luni. Nu simt nimic la palpat si de cand port sutien tot timpul parca e mai bine (de obicei dorm fara).
M-am saturat de nasul infundat.
Respir din ce in ce mai greu, lucru care ma enerveaza ingrozitor. Pe spate nu ma stau de mult, simt ca mor sufocata.
Nu pot sa mananc decat putin, altfel simt ca plesnesc. Drept urmare, mi-e foame intr-una.
Peste toate astea am si o stare tembela, parca nu am energie deloc.
Si am inteles ca nu devine mai usor
Incep sa ma panichez.
Partea buna e ca analizele au iesit bine.
Fetele care mergeti inca la serviciu, nu stiu cum naiba reusiti, eu abia ma descurc acasa.

Onutz 30+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

A, si am si disconfortul ala pe care il descrie Mami, durerea de os pubian, mai ales cand doarme...

Onutz 30+ cu Lucian

Mergi la inceput