Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

va salut in graba de la munca, nu am apucat sa citesc zilele astea dar deseara recuperez, abia astept sa stau in pat si sa vad ce ati mai scris.

eu am vesti bune, ieri am facut testul de glicemie provocata care a iesit negativ pt diabet, azi dimineata am fost la ecografia morfofetala de trim III unde am vazut-o pe mandra mea, are aproximativ 2.1 kg, e cu capul in jos si parea in mare forma. profilul e exact ca si al lui Robin, sunt tare curioasa sa o vad. dupa masuratori scrisese doctorul ceva cu DPN 28 oct dar eu ma incapatanez sa cred ca vine abia in noiembrie, nu de alta dar pana pe 31 octombrie inca sunt la munca sa vedem ce surpriza mai imi face...

aaaaaa si am citit de machiaj, eu abia apucam sa ma piaptan in maternitate

va tuc pe toate si sa auzim numai de bine!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 31+ s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Mena, iti doresc numai bine si sa poti duce sarcina pana la termen! Incredere si curaj! Stai la pat si fa tot ce spune doctorul! Multa multa sanatate si bebe sa stea in cuibusorul lui atat cat trebuie!

Alma 32+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Mena nu mai fi asa de trista,eu te inteleg cel mai bine,am avut si eu amenintare de avort la 16 saptamani ca si tine de aceea am stat internata atat in spital.Si eu in timp ce asistenta ma plimba prin spital aveam lacrimile in barba si ea ma intreba de ce plang,nu ma puteam abtine.Nu stiu cum am trecut prin asa ceva Dumnezeu mi-a dat putere pentru ca acum ma gandesc ca am fost foarte puternica.Eu sunt dovada vie ca se poate,uite saptamana viitoare fac 28 de saptamani de sarcina si incerc pe cat posibil sa stau in pat.Am avut ce-i drept episoade cu contractii foarte dese pe care le-am potolit cu injectii.Si de cateva zile imi este bine.Zilele bune au alternat cu cele rele dar totusi merg mai departe cu speranta ca va fi bine si cu stat mai mult in pat.Ce tratament ti-a dat acasa?Pe bilet scrie amenintare sau iminenta de avort?Pup mamica si te rog sa te linistesti supararile provoaca contractii,mie dr. mi-a spus la externare fara efort si fara suparari.O sa fie bine stiu ce este in sufletul tau dar gandeste-te ca trebuie sa fie bine.

27+ cu Stefan Lucian

Mi-a dat arefam, gynipral si nospa. Pe bilet scrie risc de avort. Efort nu faceam nici inainte dar de acum nici nu ma mai misc din pat. Cu supararile e mai greu pentru ca am nervii facuti praf si ma supar si ma enervez imediat. Trebuie si vreau sa fie bine. Imi doresc asta. Imi e teama pentru puiul meu de om... Stii imi e teama si nici nu vreau sa ma gandesc ca i se va intampla ceva... umai la gandul asta simt ca inebuesc. Din pacate se pare ca am uterul sensibil si fie mangaierea mea pe burta fie miscarile lui imi provoaca contractii. Colul s-a scurtat , placenta s-a lasat...

Va multumesc pentru cuvintele de incurajare. De acum,pentru mine,fiecare zi e o batalie castigata si ieri am facut 23 de saptamani.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 23+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Mena - ne gandim la tine

mamica de Mara - 3 ani si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mena intrebam pentru ca intre iminenta si amenintare de avort este o mare diferenta.Iminenta inseamna ceva ce s-a produs si nu mai poate fi oprit.Eu asa am avut primul diagnostic si imagineaza-ti ce a fost in sufletul meu gandindu-ma ca nu mai am ce sa fac.Deci e risc de avort si trebuie sa stai cumintica si sa urmezi sfaturile dr. asta nu inseamna ca gata trebuie sa se intample ceva.Cand eram internata era o fata care era de o luna internata si avea 6 luni si o tineau in continuare dar numai pe perfuzii,nu avea voie nici sa stea la dus si era asa de optimista.
Eu cred ca daca ti-a dat drumul din spital este semn foarte bun.Incearca sa gandesti pozitiv,eu in fiecare zi vorbeam cu bebe si ii ziceam ca trebuie sa stea acolo,ca eu cu tati il iubim mult si trebuie sa ne cunoastem.Si uite ca usor usor am ajuns aici si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa ajungem si la termen.Asa ziceam si eu cand nu imi era bine ca fiecare zi ce trece pentru mine este o victorie.
O sa fie bine ai sa vezi

27+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mena, si eu cred ca daca te-au lasat acasa, totul este spre bine atata timp cat respcti ce ti-au spus medicii repaos tottal si tratament

am facut si eu azi morfofetala de trim 3.. alex a uimit iar.. 2,866g, dupa masuratorile lui dpn ar fi 30.09... vestea mai putin buna este ca am lichid destul de mult cea ce cumulat cu greutatea lui bb s-ar putea sa duca la ruperea membraneelor mai repede si deci sa nasc mai devreme... cum o vrea dzeu, si bb...
altfel mi-a masurat dolofanul, este foarte bine se veda totul foarte bine , arterele sunt ok, placenta gr 2, col de 3,8 ...
parte proasta este ca am arsuri la stomac foarte des.. azi nopate la ora doua si patru m-am trezit...mi-am luat rennie ca laptele nu a dat rezultate..
va imbratisez pe toate... iar ma ia stomacul....

am pus pozica de azi , era botos bb

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Mena vin si eu cu incurajari: sa fii optimista si sa gandesti numai pozitiv!!!roaga-te la Domnul zilnic, daca nu esti credincioasa, eu zic ca e cazul sa devii si o sa vezi ce minune se va intampla si in cazul tau ca si in cazul a extrem de multe fete care au dus sarcini la capat din orizontala!! O sa fie bine, vei vedea!! nu te mai supara si nu te mai stresa, nu mai mangaia burtica deloc si vb cu bebe sa fie cumintel si sa creasca mare acolo! Nici sa nu te mai gandesti sa te ma dai jos din pat.. asa si eu am avut o prietena care era spalata cu servetele umede de catre sot..si se ducea la dush o data pe saptamana pt 3 minute repede..a stat efectiv numai in pat. Deci se poate!!
Doamne ajuta!

Fetelor v-am auzit vorbind de Geanta bebelusului ..despre ce e vorba cum o castig ca vreau si eu..si ce include ca suna f bine:)

fetelor care deja ati facut morfofetala de trim 3! felicitari pt vestile ff bune! Menics m-ai uimit,dar in sens bun! bv!! o sa iti vezi puiul prima probabil.. ce fericita esti cred!!

29+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Menics sa stea puiutul tau la caldurica atat cat trebuie,chiar daca e dolofanel sa stea pana la termen.Deci nu mai ai mult si o sa iti vezi comoara

Mami eu am participat la un concurs care s-a incheiat,dar poti participa la jurnal de sarcina si ai sansa sa castigi.Geanta contine cateva scutece,mostre de cosmetice pentru bebei,ulei pentru gravide,un ceas,suzeta,un cd cu cantecele pentru copii,un ursulet,paste pentru copii,servetele umede tot mostra,brosuri etc.

27+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mena, sa intri sa vorbesti cu noi in fiecare zi, da?
Menics, Alex al tau e f f dulce

Onutz 30+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angelique, multumesc

Onutz 30+ cu Lucian

Mergi la inceput