Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Mena, imi pare rau ca treci prin asa ceva.
Te rog insa sa nu renunti, si cu atat mai putin sa te demoralizezi. BB al tau e la tine in burtica si e bine. Stai cuminte in pat, asa cum te rugam toate si ai sa vezi ca DD are grija de voi!
Inteleg gravitatea diagnosticului, dar nu uita ca sunt fete care trec toata sarcina prin pericolul asta si reusesc sa ajunga la termen.
Noi suntem toate alaturi de tine si ne rugam la DD pt noi! Ai incredere si curaj, si mai ales incearca sa iesi din butoiul asta ca iti faci rau si tie si lui bb.

si pt amandoi!

Iulia, mami de Sara Andreea si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mena nu mai fi asa de trista,eu te inteleg cel mai bine,am avut si eu amenintare de avort la 16 saptamani ca si tine de aceea am stat internata atat in spital.Si eu in timp ce asistenta ma plimba prin spital aveam lacrimile in barba si ea ma intreba de ce plang,nu ma puteam abtine.Nu stiu cum am trecut prin asa ceva Dumnezeu mi-a dat putere pentru ca acum ma gandesc ca am fost foarte puternica.Eu sunt dovada vie ca se poate,uite saptamana viitoare fac 28 de saptamani de sarcina si incerc pe cat posibil sa stau in pat.Am avut ce-i drept episoade cu contractii foarte dese pe care le-am potolit cu injectii.Si de cateva zile imi este bine.Zilele bune au alternat cu cele rele dar totusi merg mai departe cu speranta ca va fi bine si cu stat mai mult in pat.Ce tratament ti-a dat acasa?Pe bilet scrie amenintare sau iminenta de avort?Pup mamica si te rog sa te linistesti supararile provoaca contractii,mie dr. mi-a spus la externare fara efort si fara suparari.O sa fie bine stiu ce este in sufletul tau dar gandeste-te ca trebuie sa fie bine.

27+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, fetele

Ne-am intors
Deci 30 sapt
Nu mai stiu cine a zis de machiat, dar eu zic 'pas'. Cred ca numai chef de machiat n-o sa am (pentru mine demachiatul e cel mai mare stres, am senzatia ca-mi smulg genele) si sincer acum, chiar n-o sa-si dea seama daca sunt machiata atunci (si un timp de atunci incolo). So, no, thanks.
Referitor la zilele de concediu, ale mele nu au avut de suferit, diminuarea numarului lor mi se pare furt pe fata. Nu e ca si cum absentam nemotivat. Concediul pre- si postnatal este concediu medical.

Popi, multa sanatate mamei tale
Dannnah, mie mi-au spus azi ca dupa postnatal se suspenda contractul, nu e numic nasol, pentru ca indemnizatia de crestere a copchilului ti-o da statul, nu firma si in perioada aia firma nu plateste nimic pt tine la stat. Contractul se suspenda numai pana cand te intorci la serviciu, este o formalitate.
Mena, mi s-a intunecat privirea cand am citit. Sub nici o forma sa nu te ridici din pat. Cum a zis si Iulia, nu te demoraliza. Si nu te invinovati. Stai cumintica, nu te ridica nici sa gatesti, doar pt mers la baie si dusurile sa fie ultra-rapide. Incearca sa mananci bine.
Si sub nici o forma sa nu te intorci la serviciu chiar daca te simti mai bine, indiferent de lipsa lor de personal. trebuie sa stea la caldurica cat de mult posibil, da?

Onutz 30+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Mena nu dispera. Si eu am fost internata si cu iminenta de avort si cu iminenta de nastere prematura la Andreea. Si de-aia tot am nascut-o la aproape 42 de saptamani prin cezariana ca altfel nu se mai dadea scoasa.
Tu stai cuminte la pat si nu te ridica decat la baie daca ai nevoie. Pe mine ma spala sotul cu buretele stand in pat. Nu ma ridicam nici macar in fund. Atata doar ca mergeam la wc.
Si incearca pe cat posibil sa nu te stresezi, sa nu te gandesti la ce e mai rau. Gandeste-te mereu ca trebuie sa mai rezisti o zi, o saptamana. Eu asa am dus cealalta sarcina. Si chiar daca nu sunt o credincioasa impatimita, nu a trecut zi sa nu ma rog la Doamne Doamne sa aiba grija de puiul meu si mie sa-mi dea putere sa duc sarcina cat mai aproape de termen. Si asta ma mai linistea.
Crede-ma ca stiu prea bine prin ce treci sufleteste si iti sunt alaturi ori de cate ori ai nevoie

32 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

MENA nu te necaji!!!!incearca sa fi pozitiva ca e foarte important.vorbeste cu bebele si spune-i ca nu esti suparata pe el, ca il iubesti si ca trebuie sa stea acolo cuminte, sa creasca.noi suntem alaturi de tine,ne rugam sa fie bine si o sa reusesti,ai sa vezi.stai cuminte in pat,canta-i, citeste-i o poveste,orice, numai nu plange.nu e voie sa fi suparata.v-am mai spus ca eu am o prietena care a nascut cu 25 de saptamani si fata e bine, sanatoasa...e mai inalta decat mine, slaba ce-i drept,dar sanatoasa. nu te da batuta!!!

EPOPEASCA ce bine ca mi-ai amintit de sarbatoare.mersi.

NICOLETA nu stiam de vitamina c...il iau cu suc de portocale, deci e ok...

IPOPICA felicitari pentru rezultate.lasa ca are timp sa ia in greutate.si eu am fost o slabanoaga pana la 30 de ani...

DOURA chiar ma intrebam daca sunteti bine.

IULIA distractie placuta la nunta!!

fug sa bucataresc putin....apoi plimbare scrie pe mine....sa fiti cuminti.

si urez succes tuturor copiilor care incep scoala.

embarazada de 28+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Onutz felicitari pentru cele 30 de saptamani

Ipopica felicitari si tie pentru rezultatele bune de la morfo si multa sanatate mamei tale.Lasa fata sa creasca in ritmul ei e mititica ca mami si ca tati

Biona spor la bucatareala si plimbare placuta

27+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Multumim de urari si incurajari, fetele (si eu si mama si Mara).

Mena, nu dramatiza! Stai cuminte, respecta ce ti-au spus doctorii si moralul sus. Negociaza cu bebe sa stea cuminte acolo si gandeste-te ca asta se va si intampla. Asa cum ti-au spus fetele, au mai fost suficiente cazuri de sarcini duse numai de la orizontala si in prezent copiii sunt f ok. Si eu am o colega care de cand a intrat in a 7-a luna si pana a nascut (39 saptamani) a fost numai la pat cu iminenta de avort. Iar donsoara fie-sa acum le mananca sufletele (4 anisori). Asa ca repet: moralul sus!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mena, moralul sus. Incearca sa te inveselesti. Stai intinsa in pat, efort mimim. Tot ce ti-ai zis fetele. Chiama pe cineva la tine care sa te ajute sa treci peste perioada asta. Nu trebuie sa gandesti asa.
Eu la inceputul sarcinii mi-a zis un medic ca sunt dereglata ca nu vede bb la eco si nici tuseu nu dadea semne. Am plans vreo 2 zile, dar m-a incurajat sotul. Am mers la alt medic etc.
E foarte important sa devii mai optimista.
pe burtica

Nicoleta 25+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Mena ,capu sus!!VErisoara mea a dus 2 sarcini cu iminenta de avort si acum are 2 fete sanatoase tun!!!THink positive, asta e celmai important .sipentru o mama careduce sarcina pe picioare e periculos sa aiba suparari si depresii..
NU rezolvi nimic daca stai si-ti plangi in pumni, fii curajoasa pentru kinderu tau si osa fie bine!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Mena, nu- mi place ce ai spus... Te în#539;eleg ca e greu dar trebuie sa fii tare pt bb. Trebuie sa pui binele înainte si sa faci tot posibilul sa fie bine.. pana la urma dumnezeu decide ce o sa fie.. Tu asculta medicul si nu te musca din pat decat pt toaleta si dus mega rapid si ATAT.. nu faci nimic .. Sa î#539;i aduca ajutor pe oricine.. Serviciul nu conteaz#259; , bb e cel mai important.. Iminenta de avort nu înseamn#259; ca o sa se si intample wceva rau... Daca ai mare grija de acum sunt sigura ca o sa fie bine..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput