Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 10
epopeasca spune:
Eu tocmai am trimis mailul sa cer codul unic pentru a putea ridica Geanta bebelusului de la Jurnal de sarcina. Sunt curioasa in cat timp primesc raspuns (nu ca m-as grabi) si daca o pot ridica si inainte de nastere (am vazut ca o viitoare mamica a ridicat-o deja).
Voi ati mai scris careva in jurnal? Daca nu, eu zic ca mai aveti timp.
32 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
angelique_19 spune:
Epopeasca eu am castigat acum o luna parca geanta bebelusului dar nu la jurnal de sarcina.Intr-o saptamana am primit-o deja
27+ cu Stefan Lucian
douradoudou spune:
Fierul se ia cu ceva care are vit c pt absorbtie.. Eu luam fier cu suc de portocale sau o limonada...
nu prea am mai intrat pt ca nu am ceva interesant de spus, am v#259;zut ca a intrat monis de la odiseea de nov 2009.. Bun sfat v- a dat sa nu va grabiti sa cjmparati biberoane suzete sau lapte praf.. Lapte oricum au toate mamele, dar dac#259; ave#539;i vreo boala care īmpiedica lactatia atunci normal ca o sa lua#539;i lp..sa va spun ca si mamele adoptive pot alapta..
Noi suntem ok, Misso a mea f activa trebuie sa ii fac fata.. Bb mi#537;ca mereu si m#259; loveste tareeeeee...
Eu am problems cu laptopul iar ipadul e mereu cu Misso asa ca scriu de pe telefon..
aaah vroiam sa va spun despre col ,2 cm la vārsta asta nu e de speriat plus ca acum nu se mai poate m#259;sura bine cu eco abdominala mai ales dac#259; bb e in pozi#539;ie craniana.. Depinde chiar si de vezica dac#259; e plin#259; sau nu.. Important e sa fie īnchis ..Eu la Misso la 28 saptamāni aveam 2.9 masurat cu eco TV..abdominal nu putea pt ca ea apasa cu capul ..
Eu m#259; mi#537;c greu , am ni#537;te dureri mari de spate uneori de abia merg., dar cānd ai copil de aproape 2 ani trebuie sa i faci fata .. So#539;ul nu are cum sa m#259; ajute pt ca e de dimi pana seara la work .
Īncep sa am si eu ceva emo#539;ii, mai avem putin
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
angelique_19 spune:
Doura ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai vesti despre tine si bineinteles sfaturile pe care ni le dai intotdeauna si care sunt foarte utileTe asteptam mai des cu vesti despre printesa din burtica si cea de 2 anisori.
27+ cu Stefan Lucian
dannnah spune:
Angiuta - sa stii ca si eu tind spre tipul de medicina practicat in Germania. Adica sa nu indop copilul si sa-l las sa-si creeze imunitatea. Tin minte ca anul trecut fetita mea a avut febra care nu scadea cu nimic...eu disperata, am mers la urgente, i-am dat paracetamol, nurofen...In timpul asta aveam o matusa care e asistenta in Germania in vizita si s-a mirat foarte mult de panica mea, mi-a spus ca in germania nu se da nimik pana la 39. Mi-a spus ca nu a auzit ca in Germania sa se dea ibuprofen (Nurofen) la copii. Ganditi-va , la noi e cel mai popular medicament pentru copii!!!
Eu am doua pediatre, se vede clar diferenta intre ele. Una e cu prevenirea, cealalta lasa cateva zile cu ceva mai "light", urmand ca abia atunci sa trecem pe medicamente mai tari...Nu inteleg de ce e diferenta asta intre practica medicinei in tari diferite, materia e aceeasi, nu?
La al doilea copil cu siguranta voi proceda altfel, voi fi foarte atenta la ce si cat ii administrez. Voi fi mult mai calma, voi merge cat mai putin pe indopat cu medicamente. Si sa stiti ca ma mai gandesc si cu vaccinurile. BCG-ul e importat din Danemarca acum, ultimele doze au fost cu probleme la noi. Dar repet, la primul copil NU AI CUM sa fii rationala, tin minte ca eram disperata cand o vedeam pe Mara bolnava.
Va pup
mamica de Mara - 3 ani si 26+
Mami_de2 spune:
Salutare girls
si eu am primit deja la un promo 2 biberoane de la tomme tippee anticolici de 150ml si mi separ ff misto..unde mai pui ca ccia-s unicele care imita sanul mamei si la forma si la 'supt'- laptele iese greu de acolo si bbe nu va fi lenes ,adica nu e riscul sa renunte la san in favoarea biberonului in caz de ceva.
Epopeasca si eu aveam ganduri secundare cu privire la ginecoloaga mea..insa azi la cursul de kineto m-am mai linsitit... am auzit numai pareri bune despre ea again..sper totusi sa nu ma insel... eu de obicei nu prea am incredere in nimeni, asa ca pe oricine as lua acum oricum l-as privi chioras;))...
Ipopica, bbelina daca e armonios dezvoltata asta e tot ce conteaza!!! felicitari! are ea timp sa ia in greutate! sa nu iti faci griji!
Fetelor am fost la Lidl ieri ca iar au bagat oferte pt bebei si mi-am luat tot ce au bagat pt bebelusi..lucruri ff frumoase si de calitate:): strampi-dresuri, sosete, pantaloni de reiat ff misto,hanorace, etc... si preturile excelente! ziceam
29+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
douradoudou spune:
Febra are un rol f important .. Nici eu nu intervin Ever sub 39... Daca intervii prea repede e ca si cum ii dai una sistemului imunitar si el se chinuie sa distruga virusul sau bacteria..asa ca nu va grabiti.. Si informa#539;i-va f f f bine īnainte de vaccinuri.. Eu nu i-am mai facut lui misso de la 7 luni .. Si nici nu-i mai fac ..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
angiuta spune:
Aici nu se face BCG, e coniderata o boala eradicata. Si inca ceva: daca in Ro toti copii sunt vaccinati de cand se nasc cum se face ca Romania are o rata de imbolbavire atat de ridicata?
Eu una daca as locui in Ro probabil as refuza BCG-ul.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 27+
IuliaCospy spune:
Deci, am scris si am pierdut tot
Buna sa va fie inima, dragele mele!
Ipopica, felicitari pt rezultatele la morfologie! E foarte bine 3000 la nastere si in plus cu cine vreti sa semene, cu vecinul? Masuratorile astea au eroare de +- 400g, deci...
Mami, ma bucur ca te-ai mai linistit cu colul.
Angiuta multumim de info referitoare la medicamente. In Ro e o adevarata panica generala si suspectez ca multa lume devine ipohondra prin grija medicilor. Mama mea e un bun exemplu - ea e si cadru medical.
Pt febra la noi merg f bine sosetele cu otet (diluat ca altfel se ard talpitele lui bb) sau impachetari.
Voiam sa va mai zic ceva, dar am uitat. Va pup si revin luni. In we am o nunta, asa ca nu cred ca reusesc sa intru.
Va pup pe toate!
Iulia, mami de Sara Andreea si 26+
mena1906 spune:
Buna! Eu vin cu vesti nasoale. Miercuri am fost luata cu ambulanta si am fost dusa si internata in spital . Diagnosticul a cazut ca o secure in moalele capului: iminenta de avort. Am sufletul sfasiat. Am fost externata si sunt sub tratament cu indicatia precisa sa nu ma mai ridic din pat. Daca puiul meu se decide ca nu mai vrea sa vina in lumea asta rea, nici eu nu mai vreau sa traiesc fara el. O sa incerc sa va citesc mai departe dar sunt prea amarata sa raspund si imi cer scuze pentru asta...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard
In love with my little kid :X