Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
silviad spune:
Si pentru noi a zi e prima zi de scoala. Petri este clasa I. Avem emotii. Va doresc si voua un an scolar excelent fie de pe pozitia de parinte, fie de dascal (pentru cele care lucreaza in invatamant)!
Cat priveste scoala, eu m-as duce pana pe 15 octombrie daca sunt in stare, daca nu, cand voi simti ca nu mai pot voi intra in prenatal. Maine imi voi primi boboceii de clasa a IX-a, de fapt boboacele ca sunt numai fete. Abia astept sa le cunosc!Le-am pregatit o multime de bucurii.
Pup burticile cu bebei mari si frumosi si pe mamicile lor.
Silvia 32+ mami de Maria si Petri 6 ani
vreausaninga spune:
Buna dimineata!
Offf, iar e luni DAR frumusetea e ca e ultima zi de luni la birou, pt ca lunea viitoare intru in concediu. Ole!
Bubu draga mea, hemoleucograma mea e cam aiurea, o valoare sub normal, alta peste si tot asa. Dar nu e de speriat, doar ca eu am avut mereu analizele perfecte.Bebe ia ce-i mai bun de la mami,ceea ce ma bucura,si de asemenea ma bucur ca fierul si-a revenit bine de tot!
Bravo tie ca esti asa optimista, si eu am zis ca accept orice varianta, numai sa fie bebe bine,buburuzul meu inca nu s-a intors, ii place sa stea in picioare nu cu capul in jos.
Mult succes celor care incep azi gradinita sau scoala. Sa aveti un an bun si plin de bucurii!
fetelor!
31+
"buburuzul"
dannnah spune:
Buna fetelor,
eu cred ca sunt labila psihic! Ma apuca plansul din orice si nu ma pot controla. Am fost cu fetita mea dimineatza la gradi - e grupa mijlocie acum - si cand ajung acolo mi se spune ca "s-a hotarat" ca Mara si inca un copil sa repete grupa mica, ptr ca nu sunt locuri si ei doi sunt cei mai mici....Deci m-a pufnit plansul instant! In fata educatoarei, in fata parintilor...cum sa-i faca asa ceva, draga de ea toata vacanta mi-a povestit de educatoare, de colegi, ca ii e dor de ei,abia a asteptat sa inceapa gradinita!
Macar daca imi spuneau din timp sa o pregatesc, nu in prima zi! Nu mi se pare nromal si nici nu voi accepta asa ceva, o va afecta foarte tare pe Mara treaba asta...La ora 13.00 ma duc cu un "pachetel" (normal) la educatoarea nr.2 - care se pare ca a luat aceasta decizie - si la directoare...Sa-mi tineti pumnii! Sper sa nu ma apuce plansul din nou. Sotul e revoltat si zice ca ar trebui s a facem scandal, nu sa ne rugam de ele...mda, numai ca tot asupra Marei se va rasfrange.
In weekend m-am speriat putin si am vrut sa-mi sun doctorul...M-am enevat foarte tare si am simtit ca parca a "pocnit ceva", s-a miscat ceva in burta! Si doua zile am avut senzatia ca mi-a coborat burta. Miscarile lui bebe le simt mult mai jos acum, sub buric. Pana acum le simteam deasupra. Nu am dureri..Sa se fi intors? Voi in ce zona simtiti miscarile?
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa - ca a mea a inceput "bine"
mamica de Mara - 3 ani si 27+
bioana spune:
neata,da e luni....incepe o alta saptamana..sa fie una cu vesti bune!!
am dormit excelent.maine imi fac vaccinul de rh negativ, in sfarsit.dupa masa merg din nou la curs...in urmatoarele 2 saptamani urmeaza sa vorbim despre nastere.
succes la gradinita sau la scoala tuturor copiilor vostri!!!
eu o simt pe irina peste tot...cred ca isi schimba pozitia des, ca mai are loc...inca...
embarazada de 28+
o fetita...
IPopica spune:
Neata, fetele!
Am fost la control dimineata, col inchis, totul in grafic. De-acum ma vad cu doc'ul la 2 saptamani. Deci cumva am intrat asa ..... pe ultima 100 m (si eu tot la birou sunt). Mi-a luat si secretii si-am zis ca mor cand mosmondea pe acolo, ma gandeam cu groaza ca daca acum am senzatii asa nasoale, la nastere cum naiba o sa fie .....
Mama e in grafic, am scos-o ieri din spital. Avea o viteza cand am plecat din salon, mai ca nu alergam dupa ea . Azi s-a apucat de tricotat pentru nepoata-sa.
Menics, catai flacaul ai tu acolo! Pai eu am soricel, bre, pe langa dolofanelul tau.
Bubu, eu chiar nu-mi fac probleme legate de gabaritul copilei. Ta-su a intrat in vrie si ma macane la creieri de vineri incoace, ca e din cauza mea, ca nu am mancat suficiente fructe, si-am mai scapat si cate-o tigarica (da' el nu se uita in oglinda sa vada ca 1,63m ai mei sunt nitel mai mult ca 1,60m ai lui , ca sa nu mai vorbim de faptul ca are 59 kile). Eu oricum m-am trezit acu' ceva timp cu ideea fixa ca o s-o nasc la sfarsitul lui octombrie (cu 2 sapatamani inainte de termen), la 48 cm si 2,8 kile (nu stiu de unde le-am scos, asa aveam eu pe firmament).
Bifez si eu somn din ce in ce mai nesomn; ma trezesc din 2 in doua ore, ba la pipsu, ba de dureri (coaste, solduri, spate); ma mut din pat pe canapea si invers, am sdee mii de perne, pernoaie si pernute si tot degeaba. Ajung la serviciu si mai ca nu dorm pe tastatura.
Si nu inteleg de ce mi-am amanat concediul - adica stiu: ca a strambat un sef din nas si ca nu cumva sa li se para ca profit de starea mea de "ingreunata"- dar ma mir ca-s atat de tuta si pun botul la rahaturi de-astea; le-am facut inca din August plan detaliat cu ce lucrari am eu, cu mura-n gura de unde se iau diverse date, cum se prelucreaza, unde se trimit, etc (fara sa-mi ceara ei) si de atunci tot astept sa vina vreun coleg sa-i arat si practic, dar pe ei ii doare fix pe langa, iar seful probabil are senzatia ca nu oi fi vrand eu sa le arat (na ca mi-am varsat si frustrarile de om al muncii).
Saptamana usoara fetele!
gogoasa hormonizata
Mami_de2 spune:
Salutare fetelor
Dannah si eu il simt pe bebe acum sub buric nu il mai simt deasupra..oricum l-m simtit destul de rar deasupra... acum il simt jos sau pe aceeasi linie cu buricul.. al meu s-a intors, al 28 de sapt pe eco scria: 'craniu inferior' adica e cu capul in jos.
ps: nu imi vine sa cred ca ti s-a intamplat la gradinita...Doamne ce oameni..pt 2 copilasi nu mureau sa ii bage in grupa milocie....bafta azi! sa ne tii la curent!
*eu am aceeasi problema de cateva zile: ma gadila buricul de lesin..deci ma mananca inauntrul, nu stiu cum sa va zic, in gaurica;)))) imi vine sa imi bag ceva acolo sa ma scarpin dar mi-e cam frica sa insist mult:))))
Si eu maine schimb prefixul..ce frumos suna cu 3in fata :)) suntem asa aprosape de marea intalneala!!..vroiam sa va intreb: aveti idee ce inseamna: 'anamnestic'?? ca asa scrie pe cea mai recenta eco a mea: m-am dus saptamana trecuta la 29,2 sapt si scria: "29,2 saptamani chronologic si 29,6 saptamani anamnestic".
adica bebe e mai mare sau ce inseamana treaba asta?
Ipopica, probabil astepti si tu statuia aia la munca de care ziceau fetele!! ce puisorii mei te agiti pt ei!? lasa-i in plata Domnului :))
ce as vrea si eu ceva tricotat pt bebe dar cine sa imi faca?!!! mama lucreaza, bunica e departe, soacra nu stie..deci...Norocoaso!
29+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
douradoudou spune:
Anamneza adic#259; control in termeni medicali.. Deci bb e mai mare
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
onutz83 spune:
'Neatza, gagici (noi acum ne-am trezit, nu aruncati cu rosii, au fost 12 ore cu pauze )
Dannnah, eu m-as duce cu scandal, ca sa ma stie de frica, nu cu atentii si pachetele. Auzi nesimtire si tupeu, cum s-au gandit ele ca e copilu' mic si trebuie sa repete. Aiurea, nu s-au facut cumva niste transferuri la grupa mijlocie pe baza de rude/prieteni sau atentii, sau brusc s-au inmultit copiii intre ei...?
Vreausaninga, sper ca intri in concediu si nu te mai intorci la serviciu, sau e asa o saptamana cat sa te ameteasca?
Popics, nici eu nu inteleg de ce ti-ai amanat concediul...
Mami, tu te mai duci la serviciu?
Cred ca '29,2 saptamani chronologic si 29,6 saptamani anamnestic' inseamna varsta sarcinii dupa UM si varsta sarcinii echografic, dr meu asa le numeste
Onutz 30+ cu Lucian
onutz83 spune:
M-am luat cu altele si am uitat:
Succes tuturor copilasilor la scoala sau gradinita, mai ales boboceilor!
Onutz 30+ cu Lucian
Bubulina42 spune:
Neatza si de la noi, pupici pentru toate burticile, mamicile cu burtici si cu strumfi scolari!Inceput bun si pentru ei si pentru voi!
Popi, baga concediu si baga-ti si picioarele-vorba aia-in nemernicia sefului, ca nu ai nimic de castigat, ba chiar invers! Printeaza ce ai lucrat, daca vrei, sau lasa o adresa unde gaseste cine are nevoie, cand va avea nevoie.
Asa i-as strange de gat si pe ai vostri si pe ai mei, de numa numa!
Ma impac cu gandul ca de la 1 oct nu mai intru pe usa aia!
Vreau sa ninga, opreste-te si tu.
Dragelor, de acum saptamanile nu vor fi mai usoare ci mai dificile si trebuie sa fim mai atente si cu noi si cu bebeii si sa ne odihnim mai mult.Eu am zile cand ma simt sfarsita, in timpul saptamanii sunt praf, abia astept concediul.
Insa dorm ok, bebe rar de invarte putin..Nici al meu nu e intors, asta sigur,ma bate in laterale, usurel, ca sa nu ma deranjeze, ba e de-a curmezisul, ba e oblic, numai drept nu e.Insa se invarte si el, deci mai e loc.Dar e super tare, noaptea isi respecta somnul, e lege!:), nici o micare pe acolo, mai aluneca uneori cand ma ridic la pp, dar atat
Durerea de sub san e crunta, insa o accept, ca mai e un pic )(Onutzule, mult a fost, putin a ramas)
Va doresc tuturor o saptamana usoara si cu vesti bune, aveti grija de voi!
Mena, puiule, sa stai cumintica, ai auzit?
Dannah-si eu le-as spune ce e de spus, e o mare nedreptate pentru fetita, nu pot sa puna sa repete ceva ce a facut deja si nici sa o desparta de colegi!
Mya, felicitari ancitipate pentru schimbarea saptamanii si NU lasa soacra sa puna zahar in lapte copilului!!Spune-i direct si clar:la noi NU se pune si nici NU se va pune.Simplu.
La noi sunt 10 grade si se pregateste de ploaie.Toamna, deja, desi ieri a fost frumos..
Aveti grija de voi!!
30 + cu Nicholas