Manifestari astmatice la copii (6)
Raspunsuri - Pagina 6
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe softurela multumesc mult... mamica de Rares 21.02.2010 |
cp. sper sa fie cu folos !
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
citat din mesajul lui szivarvany Corect ce spui, depinde de forme, bine ca Dia e bine Si pitica va fi, ai sa vezi |
Multumesc de incurajari, da, sunt optimista.
La fel si voua, poate gasesti un homeopat bun prin Oradea.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
OanaRusu spune:
citat din mesajul lui irinabobe intrebare offtopic, dar cum sunteti mai trecute prin asta aveti idee pneumonie interstitiala atipica e acelasi lucru cu bronsita? la mine acesta a fost ultimul diagnostic. la plamani copilul era ok nu se auzea nimic, analizele indicau ceva viral, insa tusea de ii venea sa vomite noaptea cate 4 ore. la camera de garda alexandrescu i-au facut radiografie si ni s-a pus diagnosticul de pneumonie interstitiala atipica. am fost cu poza la pneumolog si ne-a spus ca pneumonia interstitiala nu e pneumonia la care ne gandim noi de o fac adultii, sa stam calmi, etc etc ca de fapt e bronsita...asa ca am cam ramas cu dilema asta. ce a avut copilu bronsita sau pneumonie? mamica de Rares 21.02.2010 |
irinabobe off..... eu zic ca ipeca l-ar ajuta - tusea asta noaptea pana la vomitat, in continuu..... Dar NU sunt homeopat - asta-i sigur asa ca pot sa-ti recomand cu toata inima sa cauti un medic homeopat - cu care sa poti comunica, sa-ti raspunda la telefon sau sa dea beep cand se elibereaza - noi am avut nevoie de suportul asta doar 2 luni, apoi am invatat si eu cum sa reactionez in viroze.
Huh.... hai ca e bine sa vad subiectul asta reactivat ca tot vine toamna, si incepem si scoala - tare-s curioasa cum va rezista puiul meu la praful de creta (ala pe mine ma termina inainte de trat homeopat)
szivarvany la mine - cum spuneam - trat homeopat a facut o diferenta majora, mi-a facut viata atat de diferita...
Sa mai scriu putin - sper sa tolerati ca e off-topic
Dupa sarcina am ramas cu aciditate la stomac (cumplita!) si cu balonare (candida inmultita anormal pe intestin si in zonele invecinate de altfel), plus o depresie cat casa. Am primit remediu, am facut bowen in paralel - si in 2 sapt eram cu totul alt om, toti ma intrebau ce s-a intamplat ca am slabit brusc - nici vorba de slabit, dar nu mai eram umflata, fata imi arata altfel....
Asa ca pana si pe babutze ca mine merge ...
Plus ca alergia mea la acarieni nu se mai manifesta deloc (rinita cu care eram invatata dintotdeauna) doar la frig+apa rece imi mai crapa pielea pe maini.
Iar bronsita... din 1997 cand am tratat homeopat - nu am mai facut nici una macar (faceam minim 3 pe an); intre timp am baut cafea (ocazional... uneori ocazia a fost in fiecare dimi ca-mi place prea mult..), mancat cioco - tot felul de restrictii incalcate, dar numai cand nu eram bolnava.
Gata... v-am plictisit destul
Sper sa va citesc cu vesti bune
irinabobe spune:
oana asa ma gandesc si eu. azi imi fac programare la homeopat vreau sa am macar o discutie cu el sa vedem ce parere are si apoi voi vedea in ce parte o apuc...tusea asta a avut-o doar acum. la celelalte bronsiolite nu am avut probleme majore, insa de data asta m-am cam speriat pt ca nu putea dormi si ii venea sa planga zicea ca il doare burta si vrea la olita, el asimiland durereav de burta provocata de tuse cu cea de facut pipi...
culmea este ca am fost cu el 2 sapt la dr, l-au vazut vreo 5 dr diferiti toti au zis ca e o tuse reziduala dupa viroza si sa nu imi fac griji...noroc cu dr de la spit alexandrescu careia i-am spus ca nu mi se pare normal ca tusea reziduala sa il sufoce si sa fie mai urata ca cea din viroza si care i-a facut radiografia de s-a vazut ca e bronsiolita, pt ca la stetoscop niciunul nu a auzit nimic...acu astept si eu cu nerabdare intalnirea cu homeopatul sa vedem ce si cum. poate se rezolva si problema somnului agitat. in 2,7 ani eu nu am dormit legat 8 ore, de fapt el, doarme maxim 4 ore legat dupa care incepe frichineala, maraiala, etc...
softurela spune:
citat din mesajul lui irinabobe sa il sufoce si sa fie mai urata ca cea din viroza si care i-a facut radiografia de s-a vazut ca e bronsiolita, pt ca la stetoscop niciunul nu a auzit nimic...acu astept si eu cu nerabdare intalnirea cu homeopatul sa vedem ce si cum. poate se rezolva si problema somnului agitat. in 2,7 ani eu nu am dormit legat 8 ore, de fapt el, doarme maxim 4 ore legat dupa care incepe frichineala, maraiala, etc... mamica de Rares 21.02.2010 |
Irina cum adica sa-l sufoce ? E o tuse care mimeaza o inecare? Ca si cum copilul se ineaca cu o aluna ?
irinabobe spune:
softurela era ca si cum avea ceva in gat (secretii) si nu le putea elimina, adica repriza de tuse tinea efectiv pana reusea sa rupa secretiile. avand si nasul infundat nu prea mai putea respira bine. iar daca era mancat atunci tusea ii provoca voma...
szivarvany spune:
asa e tusea spastica, tine pana elimini si nu te poti opri din ea cand te apuca. :(
nu o poti confunda cu cea reziduala.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
irinabobe spune:
culmea este ca la dr avea asa o tuse seaca usoara...doar noaptea il chinuia cea spastica...recunosc ca a fost prima data cand am patit asta asa ca nu stiam care ce e, insa aia spastica mi s-a parut groaznica si sper sa nu mai am de a face cu ea...
softurela spune:
Oana bine ai venit, nu esti offtopic stai linistita, oricum topicul asta si-a schimbat demult traseul, cam toate mamicile au dat-o pe homeopatie.
Chiar sunt curioasa ce face Aka, AnaIB, Ary, Darria si restul fetelor care au mai scris pe aici. Sper ca sunt bine!
In ceea ce-l priveste pe Paul, eu nu mi-as mai face griji cu creta :). Felicitari pentru baiat mare, clasa 0 sau 1 ?