Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Haideti la cafea! Eu chiar o beau la propriu. Suntem la tara. Eu nu cred in deochi si chestii de astea dar asear#259; m-am convins. Urla intruna si cu lapticul in gura chiar nu #537;tiam ce sa-i mai Facem. In momentul in care l-am stropit cu aghiazma s-a potolit ca din senin. Azi vreau sa merg in parcul na#539;ional poate plecam mai repede.Fleur esti tare harnica.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Ada multumim de cafea. Noi am avute noapte buna, prima trezire la 3,30 apoi l-am pus pe burta in pat cu mine si a mai dormit pana la 7,20.acum a mancat si doarme iar

Fetelor bebeii vostrii au avut acneea bebelusului.? la Silviu a aparut de cateva zile si nu imi place deloc cum arata, cred ca luni o chem pe dr.L-am sters cu apa termala si ser fiziologic , voi ati facut si altceva ?

Fleur ref.la ser fiziologic daca e la sticla mare il potii extrage cu o seringa la fiecare utilizare si il poti pune cu usurinta lui Eric.

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Neata ,

Ada mie da-mi o tona de cafea , s-a dus naibii as' noapte colieful , a dormit de la 9 pana la 1 si de atunci sa te tii a urlat incontinuu pana acum la 8.30 .... chiar nu am avut niciodata o asemenea noapte

Gata plangeee

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza, trezire 4, trezire 8. Mi-e soooooooomnnnn !!!!

Laura nu esti la tara? Poate pt ca i-ai schimbat patutul... Nici al meu n-a dormit deloc bine la tara :((

Balanta ce mai fac baietii tai? Tot asa unul cu colici si unul fara?

Ce urat e afara. Tre sa ma duc sa-i cumpar piticului hainute mai grosute. Ce-mi recomandati?

Mergi la inceput

Unde ati disparut toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dannett, din pacate la tm nu este (inca) (,) carrefour adevarat, ci doar din ala in miniatura - market parca ii zice.
ca_mila, merci de ponturi, o sa caut acolo.
iuli, cum mai papa bb-le tau? tot 6 mese? ai mei au 7 (marc) respectiv 8 (eric) mese pe zi - noi am pastrat programul din maternitate, cu exceptia faptului ca marc si-a scos de cateva saptamani masa de noapte. sunt situatii in care ei dorm bustean si ar sari anumite mese, dar eu ii trezesc sa manance. singura concesie pe care o fac este daca eric nu se trezeste la 3 dimineata sa manance (ceea ce se intampla f rar) - il las in pace, nu il trezesc. in rest, trezirea pt papa, ca alta treaba nu au decat sa manance si sa doarma.
ma rog, la noi este f important sa ia corespunzator in greutate, fiind fosti prematuri, iar eu ma tin scai de ei pt chestia asta. ieri eric a mancat in loc de 120 ml la o masa (atata mananca acum) cam 105-110 (si aia cu insistente, ca n-avea chef sa traga din biberon), apoi adormea brusc. vad ca azi si-a reintrat in nomal.
laura, la noi colieful a mers doar o perioada (cu si fara infacol, infacol simplu nu ne-a ajutat). apoi am incercat espumisan care nu a dat rezultate si acum mergem de ceva vreme cu sab simplex.
carmen, baieteii mei sunt bine, multumesc. au zile in care sunt agitati si trag de mine in toate partile si zile in care sunt linistiti si pot si eu sa mai fac cate ceva prin casa de gen mancare, calcat, etc.
le place cu masina, le place cu carutul la plimbare. nu le place sa stea cand sunt treji in camera lor, singuri, si e musai sa ii aduc in sufragerie si sa fie animatie in jur. daca nu, fac galagia de pe lume - se pun amandoi pe un tipat ca din gura de sarpe.
asa este, doar eric avea colici. de ceva vreme nu mai are nici el decat rar, dar ia mereu sab simplex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Carmen hainute dragute de toamna iarna se gassesc la C&A si. HM desi unele cam scumpe pt cat sunt folosite.

Balanta tot acolo am vazut paturici si saci de dormit

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola

pt dureri de burta la noi merge vechea mtd de infasat cu o compresa calda pe burtica

Ne-am intors de la munte, am vazut ca ne-ati simtit lipsa-se stie cine

Cronicutza de vacanta e cam asa:

I bubulina la gratar , in traseu la Cabana Susai, cu telescaunul de 2 ori, la terasa si rest. zilnic.
Am plecat sambata si ne-am intors joi, vremea super .

Aseara am fost la un bal, trebuie sa dorm un pic sa imi revin pt ca am adormit pe 1 am si m-am trezit la 7, cand s-a trezit si bambina

Deci revin

Roxi, tu stai in Dr taberei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare salutare.Ne-am intors de la tara. A plouat si afost urat acolo de azi dimineata. Cand ma gandesc ca se strica vremea ma apuca nervii si nostalgia dupa vara. Cu toate ca am avut o vara de pomina...E de tinut minte. Cred ca ne aranjam si plecam pana in mall la baneasa. Nu am stare in casa. Maine incepe si Tudor scoala si iar o sa fie balamuc cu invatatul si cu restul.
Ile, bine ai venit din vacanta.Ai avut un program tare frumos.Abia astept sa plec si eu. Pana plecam noi, se va schimba si vremea.
Balanta, ai tai beau numai lp?Ce greutate au acum?Si Nectarel tot asa bea. Dar, se mai trezeste de 2 ori pe noapte.O sa ma duc si eu dupa hainute. Carmen, parca tu spuneai ca mergi. Ai gasit ceva?

Ada

Mergi la inceput

Back from shopping. Nu sunt pe craca mea! I-am luat hainute de vreo 500 ron!
C&a dragutele dar scumpute, dar tot i-am luat de vreo 250 ron, waikiki sunt ceva reduceri, i-am luat vreo 2 hanorace, un plovoras si o per de pant de trening, auchan am gasit o geaca de fash la 43 ron si niste salopetele plusate ieftinute.

Mergi la inceput