Piersicute de iulie-august 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Daconst spune:
neatza,beau si eu cafeaua.
nu am scapat inca de tzocait,il am pe mine,sta ca lipitoarea.
ada,pune o poza cu cuta lui nectarel sa ne dam cu parerea,daca nu esti sigura ce e.
oh,tudor saracul.mai am si eu cu lucas ca se prosteste in ultimul hal cu leon.dar sunt numai faze,ca norocul.
fleur,sa-ti spun ca lucas avea la 3 luni jumate 4 dinti deja?
asa ca nu se stie...e ereditar oricum.
kimmy,asa patesc si eu ca scade productia noapte.dimineata mai mulg si eu,dar acum de cind ma tzocaie nu am sanse sa scot ceva.
porumbita,dar sotul nu se implica?ma refer daca vrea robert ceva noaptea sa sara el.
noi ne-am impartit si noaptea merge doar barbatul la lucas,eu il mufez pe leon si nu ma mai ridic din pat.
v-am vazut pozele de la mare pe fb,sunteti o familie frumoasa.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Laura32 spune:
Fetelor , voi cum alaptati bebelusii ? Eu il pun pe perna si il alaptez , culcat nu pot sub nici o forma scapa tot timpul tzatza , problema este ca ma doare spatele rau de tot
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ARUBA spune:
Neata!
Am avut o noapte de vis, desi a adormit greu, leganata de tati de la 9 la 10 seara ( eu faceam de papa in timpul asta), s-a trezit abia la 5, a supt maxim 20 min si a adormit la san, am pus-o in patut desi n-am reusit sa o fac sa ragaie, si apoi a dormit pana la 8:30 Asa nopti sa tot avem, eu eram invatata cu ea care in ultima saptamana, indiferent de ora la care se trezea noaptea pt papa, ( ori 3 jumate, ori 4, ori 5) la ora 7 fix imi dadea trezirea definitiva. Acum nu stiu ce a avut dar a doarmit pana la 8:30. Sunt o fericita azi!
Dana: nu mai sunt la curent cu incuscririle de pe aici, daca nu ti l-a petit nimeni pe Superbebe, il luam noi sa stii! E frumusel foc!
Maria: si Silviu ne place tare!
Kimmy: parca se mai aseaza lucrurile si la tine.
Eu am o productie mai slaba de lapte, de cateva zile nu am mai reusit sa stochez nimic, pompez doar noaptea un san pt ca atunci e singurul moment cand se aduna suficient, dar il iau in biberon in parc, ca sa pot prelungi plimbarea.
Ada: a mea nu are nici un semn de la vaccin si avem 7 sapt jumate, nu cred ca mai apare.
Freedelia: eu nu stiu cum mai rezisti cu atatea pe cap, ma duceam la balamuc demult. Eu nu sunt o fire asa tare.
Iuli: trimite si tu o poza sa iti vedem craiul!
ARUBA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura32 Fetelor , voi cum alaptati bebelusii ? Eu il pun pe perna si il alaptez , culcat nu pot sub nici o forma scapa tot timpul tzatza , problema este ca ma doare spatele rau de tot Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012) Ziua o alaptez la noi in dormitor, culcata, in timp ce ma uit la tv. Seara si noaptea o alaptez pe canapea, cu ea pe perna de alaptat, la ea in camera. Si pe mine ma doare spatele cand o alaptez pe canapea, dar sunt doar 2 mese, in rest numai lungita. Si mie mi-a fost greu sa invat pozitia asta in pat ca mi se parea ca nu suge bine, dar acum e cea mai comoda |
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura32 Fetelor , voi cum alaptati bebelusii ? Eu il pun pe perna si il alaptez , culcat nu pot sub nici o forma scapa tot timpul tzatza , problema este ca ma doare spatele rau de tot Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012) |
cand sunt acasa il pun pe picioare pe o perna (nu e speciala de alaptat)
cu o mana sustin sanu cu una butonez de regula la calc;
noaptea depinde, culcata, in fund pe pat cu el pe brat
afara depinde, in sling/manduca, pe brat sprijinit de genunchi dc stau pe banca
dc sunt cu masina si tr sa opresc ma duc la scoica lui in spate, pun un picior pe marginea masinii ca sa am genunchiul mai sus si sa odihnesc cotul pe el si il mufez
daconst merci de aprecieri.nu merge pt ca:
- sotul e rau rau de somn, lucreaza in medie mai mult ca mine si dc nu doarme e mega morocanos si ne ciondanim (chestie testata la primul); face altele (multe de altfel, gen gatit/curat/cumparaturi/stat cu cel mic dc merg la birou/distrat cel mare etc) asa ca nu ii cer sa se scoale noaptea
- cel mare pe mine ma vrea si pt ca nu vrea sa se simta neglijat din cauza fratiorului ma straduiesc cat pot sa ii satisfac necesitatile
laura iti zic eu ca te obisnuiesti... eu m am asteptat la mult mai rau (avand experienta primului) asa ca acum mi se pare parfum ca DOAR unele nopti sunt asa rele...
ali24 spune:
Porumbita ce noapte sexi ai avut
Laura EU il alaptez cel mai des culcata in pat.noaptea nici nu ma mai ridic II bag tzitzi in gura si somn de voie amandoi.si cateodata in brate fara perina.
Fleur si noi facem balonase de cateva zile dar nici nu mi a trecut prin cap ca s ar putea sa fie de la dintisori.sper sa ne mai lase totusi o perioada de liniste
ZIZOU spune:
Tuta de mine am uitat sa va servesc cu o felie de tort si un suc. Emma a facut azi o luna.
Fetelor, mie mi-a plesnit pielea unde a fost primul fir. Ma doare de nu mai pot cand merg, am dat cu betadina. Cu ce sa mai dau sa nu se infecteze?
Carmen_80 spune:
Buna dimineata si de la noi. Pot spune ca azi noapte l-am iertat pentru alarteieri noapte. A adormit la 10.30, iar la 5 fara ceva l-am trezit eu sa manance ca ma dureau sanii si nu mai puteam eu sa dorm. A luat cateva inghitituri din fiecare cat sa-i detensioneze, si apoi somn de voie pana la 8.30.
Fleur, eu stiu de la mama, dar nu stiu cat e de adevarat, ca dc ii transpira caputul inseamna ca are lipsa de calciu.
Porumbita esti foarte tare cu serviciul si 2 copii. Eu ma gandesc cu groaza ca in curand tre sa incep si eu si nu stiu cum o sa fie. O sa mai lucrez si de acasa, dar tre sa ma si duc la birou. Si Patrick in ziua vaccinului a fost mai agitat. Din fericire infarix-ul hexa da foarte putine reactii adverse si nu a facut febra.
Bcg-ul si la noi a copt dupa mult timp, aproape de 2 luni. Si acum mai e putin rosu.
Eu alaptez intotdeauna pe picioare cu capul sprijinit pe mana, fara perna sau altceva. Culcat nu-mi iese...nu am sanii prea mari si nu ajung bine la gurita, iar cand sunt foarte plini, nici gand...
dannett spune:
Salutare si de la noi!
Am avut o noapte un pic cam intrerupta. A dormit primul somn pana la 4, i-am dat sa pape si am pus-o in patut. De obicei adoarme singurica la loc, dar de data asta s-a tot foit, a balit, stranutat si a luat-o sughitul..de unde somn iar? Am luat-o langa mine in pat, incercat sa o pun la san sa ii treaca sughitul dar nici nu voia sa vada sanul. Intr-un final i-a trecut si a adormit la loc (cred ca vreo ora a durat toata povestea). Ne-am trezit la 10..nici nu mai stiu sigur dar parca i-am dat san si pe la 8. Acum incearca sa adoarma iar, sa vedem daca si reusim, ca ziua e cam zgarcita la somn.
Am cumparat si noi sticker cu giant tree ca al Arubei. L-am si lipit ieri, pana a venit sotul, dezamagit ca nu i-am lasat si lui macar o frunza. Foarte frumos a transformat camera. Parca e o camera de gradinita. Cred ca de asta nu avea somn fiicamea azi noapte. Se tot uita pe perete.
Fleur, si noi balim si facem balonase de vreo 2 saptamani, cred. M-am gandit si eu la dinti dar parca e prea devreme la 2 luni...
Eu alaptez culcata pe o parte. Doar cand sunt in masina/parc etc o tin pe brat, stand in fund. Imi e cam incomod insa asa sa o alaptez la sanul stang.
Ca sa nu scape sanul, ma lungesc total langa ea, cu mana intinsa,..sprijinita pe o perna mica, capul pe mana, fara sa indoi cotul.
Pup toate piersicutele dulci dulci dulci
ARUBA spune:
Carmen, Roxy si fetele care mai merg la medlife, la ce clinica si medic pediatru mergeti? Eu cat am avut cupoanele gratuite am mers in Aviatiei la spitalul de pediatrie, dar acum as vrea sa schimb pt ca nu am consultatiile incluse in abonamentul fetitei decat la clinici , nu si la spital si nu vreau sa dau cate 100 lei doar sa o vada cineva o data pe luna sa o cantareasca si sa o masoare. O sa merg aici doar cand o sa fie cazul. Mai merg o singura data, la 2 luni pt ca am vb cu pediatra care a vazut-o deja de 2 ori sa imi faca vaccinul. Oare si alti pediatri accepta sa faca vaccinul? ( eu il am deja in frigider, mi l-a dat medicul de familie cu care suntem oricum prieteni)
Danett: pune o poza cu camera sa vedem cum a iesit!