Strugurasi de Sept-Oct 2011 *68* LMA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata mamicilor, haideti la o cafea matinala

Mikkadupa cateva zile de serviciu o sa te acomodezi cu noul program. Bucura-te ca te poti duce numai cateva ore.Eu sunt plecata de acasa 12 ore /zi iar Edi sta cu bunicii ( parintii mei) pana seara cand ajungem si noi dupa drumuri.Asa ca-l cresc ei cum considera, ce pretentii sa mai am. Evident asculta si sfaturile mele legate de mancare, olita,somn,.... dar D-zeu stie cat le respecta.Iar seara cand vin intru in priza, schimbul 2 .

Fetelor ati facut vaccinul de 1 an? Pediatra noastra nu l-a primit inca insa multe mamici imi spun sa nu-l fac pentru ca da reactii adverse......

mami de Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

La multi ani Dan Andrei de Pinky. Sa cresti mare si sanatos!

Noi suntem bine acum. petrecerea a fost ok, piticul un pic cam mofturos din cauza aglomeratiei. A ales banii si cheile de la masina Nici nu am apucat sa descarc pozele. de la mot. Ieri l-am dus la tara.
va citesc numai de pe tel. pe fuga.
va ]puuuup!!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DAN ANDREI .
Sa cresti mare si sa fi sanatos.

Fetelor daca ma primiti asa vrea sa accesez si eu adresa comuna de mail. Imi dati si mie parola sa atasez poze cu noi?

mami de Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

RALUCA.. noi am facut vaccinul .. am facut rapelul .. ROR nu am facut si nu il facem.. rapelul nu se gaseste , trebuie cumparat, eu am ales sa il fac pentru ca le-am facut si pe cele initiale, insa ROR (care poate da reactii , am ales sa nu-l fac.. ma mai gandesc , insa 90 % nu-l fac)

Mergi la inceput

LA MULTI MULTI DANI .. sa ai parte de multe multe bucurii si lacrimi de fericire !

Oana.. si ELa isi trage, cauta, baga mana, pipaie pasa.. intr-o perioada cand statea pe olita primul lucru baga mana

Eu sunt mandra.. aseara ne pregateam de somn in pat, la titi cand se ridica in fund se uita la mine si zice caca.. o intreb daca sa aduc olita, daca vrea caca si zice da .. am adus olita si in 15 secunde caca
Apoi cand ii schimb pampersu isi ia servetel si se sterge la buca

Azi noapte a cazut iar din pat, toata noaptea s-a trezit dupa asta plangand.. nu stiu ce face ca ea se da /urca perfect in pat.. trebuie sa mut mobila ca imi e frica sa nu se loveasca in coltul noptierei.. evident ca maam a inceput cu repros ca e vina mea, ca o nenorocesc, ca nu am culcat-o in patut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Neatza..

RALUCA.. noi am facut vaccinul .. am facut rapelul .. ROR nu am facut si nu il facem.. rapelul nu se gaseste , trebuie cumparat, eu am ales sa il fac pentru ca le-am facut si pe cele initiale, insa ROR (care poate da reactii , am ales sa nu-l fac.. ma mai gandesc , insa 90 % nu-l fac)

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Sei Poate par stupida insa care e diferenta intre ROR si rapel? Si eu i-am facut toate vaccinurile periodice la medicul de familie.

mami de Eduard

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Citat:

Neatza..

Sei Poate par stupida insa care e diferenta intre ROR si rapel? Si eu i-am facut toate vaccinurile periodice la medicul de familie.

mami de Eduard

Raluca la 1 an sunt 2 vaccinuri:
ROR e Rubeola Oreion Rujeola -deci impotriva acestor boli a copilariei
si

DTPa-VPi - Hib (care a fost facut la 2-4 -6 luni)
DTPa = Vaccinare anti diftero - tetano - pertusis
VPi = Vaccinare anti polio - injectabil
Hib= Vaccinul Hib (vaccinul anti-haemophilus influenzae

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Citat:

Neatza..

mami de Eduard

Raluca la 1 an sunt 2 vaccinuri:
ROR e Rubeola Oreion Rujeola -deci impotriva acestor boli a copilariei
si

DTPa-VPi - Hib (care a fost facut la 2-4 -6 luni)
DTPa = Vaccinare anti diftero - tetano - pertusis
VPi = Vaccinare anti polio - injectabil
Hib= Vaccinul Hib (vaccinul anti-haemophilus influenzae

Merci

mami de Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza!

la multi ani Dani!!!!

sei, de ce nu lipesti patul de un perete?
mama ce isteata e Ela si cate cuvinte stie :D

Lena, parmezan se da daca e din lapte pasteurizat. eu am cautat si n-am gasit. scria pe el ca e nepasteurizat...
retete:
poti sa pui parmezan ras peste paste, peste rizzoto, peste cartofi sau legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

La multi ani Dan Andrei de Pinky!!!

Mergi la inceput